Įkraunama...
Įkraunama...

Kada verti vaikams auskarus

mes savo dukrytei pradurem ausytes,kaijai buvo 2men.ir visai to nesigailiu ir man labai grazu.kadangi gimdziau ispanijoj tai jau i palata atejo gydytoja ir paklause ar norim pradurt ausytes,tada dar nesutikom.o paskui patys nuvaziavom ir pradurem,cia pas mus yra visai normalu ir visiem priimtina.tik va kad lietuvoje dauguma zmoniu yra suvarzyti ir visai kitokiu paziuru,taip ziurint labai daug ko zmones vengia ir i viska ziuri ribotai blink.gif verysad.gif reiktu i viska ziuret paprasciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniuliuxas150: 19 sausio 2007 - 23:42
Nematau čia jokio ribotumo. ne mes gi jaučiam skausmą, o mūsų vaikai, taip, mažiukai negali to pasakyt, tik verkia, tai gal mums paprasčiau tai iškęst.

Čia teoriniams pamąstymams, va sugalvotų jūsų diedas, kad krūtinė ar subinė per maža, ar bėgtumėt darytis operacijos, ar sutiktumėt, kad jums privearta padarytų?
Atsakyti
QUOTE(Anka @ 2007 01 19, 23:54)
Nematau čia jokio ribotumo. ne mes gi jaučiam skausmą, o mūsų vaikai, taip, mažiukai negali to pasakyt, tik verkia, tai gal mums paprasčiau tai iškęst.

Čia teoriniams pamąstymams, va sugalvotų jūsų diedas, kad krūtinė ar subinė per maža, ar bėgtumėt darytis operacijos, ar sutiktumėt, kad jums privearta padarytų?

skausma????koki kencia nedidesni nei skiepijant...kai verm auskariukus ji net nemirktelejo smile.gif o skiepijant visada asaru paklane budavo mirksiukas.gif
Atsakyti
mano manymu, yra skirtumas tarp būtinų dalykų(t.y. skiepų ) ir nelabai būtinų. mano akimis žiūrint, vaiko kūno puošyba, paties vaiko pasirinkimas.Mano dukra labai norėjo auskariukų, tai juos ir gavo, bet po tokios patirties , manau, būtų apsigalvojus g.gif

Čia mūsų moteriškių nuomonė. Vyras mano pareiškė dūrimo dieną
(kai jau dalijomės procedūros įspūdžiais), kad esu visiška beprotė, kad vaiką taip kankinu, o jau apie vakarinį auskarų sukiojimą net nekalbu doh.gif

trumpai tariant, čia nieko nei atkalbėsi, nei prikalbėsi, bet gerai pagalvokit, priš pasiryžtant tokiai neskausmingai ir (reikalingai, o , galgi ir nelabai)reikalingai grožio procedūrai.
Atsakyti
turiu pasakyt, kad laaabai skiriasi gijimas metinuko vaiko, vyresnio ir jau suaugusio wink.gif Manau tau tai patvirtins ir mamos, kurios ausytes pradure dar kudikiams.Kudikiu ausytems praktiskai ir prieziuros nereik, profilaktiskai labiau...
Atsakyti
QUOTE(špokulia @ 2007 01 20, 01:45)
turiu pasakyt, kad laaabai skiriasi gijimas metinuko vaiko, vyresnio ir jau suaugusio wink.gif Manau tau tai patvirtins ir mamos, kurios ausytes pradure dar  kudikiams.Kudikiu ausytems praktiskai ir prieziuros nereik, profilaktiskai labiau...

Na jau bigsmile.gif
Aš prasidūriau ausis 18 ir tikrai jokios super priežiūros nereikėjo, elementariai - higiena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaila pelė @ 2007 01 19, 22:56)
Kodėl meluoji? Pati auginu tokio amžiaus mergiotę, nori ir nagus nusilakuot, ir lūpas pasidažyt, ir auskarų. To paties, ko ir mama. Bet užtenka vieno pasakymo, kad esi maža ir bus POPA. Noras išgaruoja kaip dūmas hihihi.gif Tai atseit taviškei prakalė ausis ir sėdėjo davolna kaip čainikėlis? Netikiu!!!  schmoll.gif

Ko cia puoli fool.gif Visu pirma as nesidazau be ypatingos progos, nesilakuoju nagu ir auskarai pas mane mazuciai - naturalus grozis flirt.gif lotuliukas.gif taigi ne is manes ima pavyzdi.
Truputi paverke, nes issigando to garso is sautuvo, bet dave kosmetologe saldaini ir ramu buvo. Ilgai ziurejo i veidrodi-labai patiko. Beje,is kur istrauket, kad reikia sukineti butinai ir valyti su peroksidu g.gif Mums sake, kad nieko daryti nereikia, nebent prades puliuoti ir tik tada su kazkokiu ten spirituku patepti ir tiek mirksiukas.gif ir dabar paklausta maze atsimena kaip dure ausis,kitiems papasakoja kaip ir sako, kad neskaudejo tongue.gif
Beje, paklausiau ar noretu auskaro i nosi arba bamba, tai susirauke taip pagalvojo ir atsisake, sake negrazu thumbup.gif
Atsakyti
Mes nusprendem kad per dukrytes pirmaji gimtadieni jei perversim auskariukus. 4u.gif Atsimenu kai man buvo 12 sugalvojau kad noriu auskariuku,tai pamaciusi ta sautuviuka vos nenualpau,bet noras daro savo.... lotuliukas.gif
Atsakyti
. Beje,is kur istrauket, kad reikia sukineti butinai ir valyti su peroksidu g.gif

mum sakė, kad savaitę raikia sukioti ir valyti.
Atsakyti
Aš savo dukrytei auskarų neveriu. Laukiu kada ji pati norės. Ji dabar nori, bet truputi bijo. Tikriausiai jau vasarą versis ax.gif Aš esu tokios nuomonės vaikas pati turi rinktis nori ar nenori ax.gif
Atsakyti
Taviškė jau pakankamai didelė tokiam pasirinkimui. Sėkmės veriantis, beje, čia sužinojau, kad kai šalčiau žaizdelės geriau gija ir tai tikrai tiesa, mano puošeivai jau viskas kaip ir užgijo.
Atsakyti
Savo mergytei ausis pradurem kai jai 2 metai buvo.Neslepsiu,man labai grazu buvo ir as to labai norejau,o ji nelabai ka ir suprato,bet dabar nesigailim ir problemu jokiu neturejom.Esu garantuota 120% kad veliau ar ar aksciau butu sios proceduros reikeje
Atsakyti