Įkraunama...
Įkraunama...

Kada verti vaikams auskarus

As irgi labai noreciau,kad dukryte butu su auskariukais,bet kai pati isiveriau i ausi dar du auskarus ir sitaip skauda jau savaite,tai baisu pagalvot kaip vaikas iskestu,nors gal i ta minkstaja ausies vieta veria tai neskauda,as jau nepamenu.
Atsakyti
man labai gražu mažos mergytės su auskariukais wub.gif bet mano berniukas...o ir bijočiau, kad pažeis kokį tašką ausytėj ax.gif
Atsakyti
as manau kad tai yra pasirinkimo teise jei mazoji paprasys tai isdursime, o kankinti vaika, vien del to, kad grazu mamai neverta, zinoma dabar ausu durimas yra neskausmingas, o be gal mano vaikas uzauges pasakys as taves neprasiau kad tu man ausis isdurtumei, manau viskam savo laikas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2004 05 19, 17:01)
jei atvirai - nematau reikalo ir prasmes verti kudikiui auskarus. man negrazhu. o mergaite uzhaugus jei nores - pati prasidurs.

PRITARIU VISA 100 % thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As savo dukrytei neversiu. Man tai nera grazu ax.gif O kai uzaugs, pati gales sprest 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Mes dukrytei su vyru nusprendem isdurty ausytes jai tada buvo 2 men.Kai ivere jai auskariukus tai jinai net nesuregavo, o ir uzgyti labai piuikiai uzgijo nebuvo jokiu puliuku ir paraudimu nei ji krapste nei tampe nu uzgijo super greitai ir dabar labai dziaugemes.Na o ar vaikam verti ar ne cia kiekvienu tevu reikalas ar jiem grazu ar ne g.gif
Atsakyti
Mes dukrai pravėrėme ausis kai jai buvo 1metukas thumbup.gif Tik taip aplinkiniai žmonės atskirdavo kad čia mergaitė, o ne berniukas mirksiukas.gif ,nes ji ilgą laiką buvo trumpais plaukučiais. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2007 01 31, 12:14)
Aš už tai, kad viskas savu laiku ir savoje vietoje.
Kūdikis dar savo nuomonės apie tokius dalykus negali pareikšti, tai tėvai, kurie savo vaikams veria auskarus, manau, tenkina savo poreikius, nes JIEMS gražu, JIE nori pasipuikuoti prieš kitus tėvus ar pan.
Man, asmeniškai, tikrai gražu, kai kūdikis turi auskariukus ausytėje, bet savajai kleckutei nedurčiau. Kai norės, pati prasidurs mirksiukas.gif

Mano lygiai tokia pati nuomonė. Nežinau , savo irgi nedurčiau kai paaugs ir pati norės , tik tada.
Atsakyti
QUOTE(sofili @ 2007 01 19, 13:11)
O tie, kas kudikiams praveria ausytes as irgi nelabai suprantu schmoll.gif

iki kokio amžiaus vaikas yra kūdikis? g.gif
šiaip įdomi diskusija, nes mes su vyru irgi tikriausiai versim ausytes, ne dabar, truputį vėliau mirksiukas.gif norėjau mamyčių paklaust, kokius auskariukus į vėrėt? ar bumbuliukai, ar žiedukai ar dar kažkokie? kaip suprantu, iš pradžių tie a la gydomieji, o paskui? g.gif

šiaip dėl vaiko nuomonės...sakot, kad primetam savo valią? tai čia tas pats pvz su krikštynom, krikštijam, o gal vaikas visai nenorės būti kataliku ir būti krikštytas...o duodami vardą neprimetam savo valios, o gal vaikui tas vardas bus itin negražus....o šiandien aprengiau rožiniu kostiumėliu...neprimečiau savo valios? o gal vaikui negražu ir nepatogu... g.gif g.gif g.gif daviau vagyt košės, o gal jis norėjo mėsos, daviau arbatos, o gal jis norėjo pieno ir pan unsure.gif vaikai maži...nenori nenori kartais primetam jiems savo valią- nieko čia nepadarysi cool.gif

aišku, be auskarų galima išgyventi, o be košės ne, bet....o kaip atvirkštinis variantas- neveriu auskarų, primetu savo valią vaikui, o gal jam gražu, jis nori, kad įverčiau.... biggrin.gif lotuliukas.gif biggrin.gif čia kažkoks žaidimas- primetu-neprimetu-veriu-neveriu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 19 vasario 2007 - 20:40
Man gražu mažos mergytės su auskariukais ax.gif bet savo dukrytėm neverčiau 2 ar 3 metų rolleyes.gif vyresnėlė labai norėjo auskarų, jai 7 metai, aiškinau, kad skaudės, kad reikės valyti, tačiau ji tvirtai laikėsi savo smile.gif tai nuvedžiau į kosmetologinį kabinetą durti ausyčių.... tai vat cool.gif vieną ausytę pradūrė o kitą kad pradurtų jau reikėjo įkalbinėti, o tai būtų su vienu auskaru iš to kabineto išrūkusi lotuliukas.gif dabar galvoju, kad ir 7 metai per anksti... arba kiekvienam vaikui savaip 4u.gif
tiesa biggrin.gif dabar labai džiaugiasi ir patenkinta.... bet....
verti geriausia gydomuosius auskariukus ax.gif o valyti skylutes reikia kiekvieną, bent jau man taip sakė kosmetologiniam kabinete 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 19 vasario 2007 - 20:58
taip, pradžioj gyduomuosius veria, bumbuliukai tokie, tik man juos nelabai patogu buvo sukiot, gal veria ir ratukus g.gif . Sakė, kad pakeis į kitokius galima jau po mėn, na aš pakeičiau po 3 sav., tai turėjom bėdos, ausytės pradėjo pūliuoti ir teko atgal gydomuosius gražint, malonumo maža verysad.gif . dabar jau sutarėm iki velykų nekeist tongue.gif
Atsakyti
norejau ir as dukrytei ivert auskariukus,bet paskaitinejau cia ir atidejau savo planus,geriau palauksiu,kol pati nores wub.gif
Atsakyti