Įkraunama...
Įkraunama...

Kada verti vaikams auskarus

Auginu ir as 8 menesiuku dukryte.Ir zinot ka manau....Viskam savas laikas.Vaikas turi buti vaikiskas.O visokie auskarai, karoliai apmatoti apie kakla primena moteriske maza.Megstu puosti vaikus, negailiu jiems pinigeliu ant graziu rubeliu (turiu dar 4 metu sunu), avalynes.Alpstu kaip grazu man mergytes graziai papuostos, supintom a suristom kasytem thumbup.gif Nu bet visokie auskarai, karoliai ir nagai lakuoti tai schmoll.gif Reikia manau vaikui paaiskinti kad viskam savas laikas.Panoms zinoma grazu.....
Atsakyti
pritariu Mamukui69. vaikas yra vaikas.
Atsakyti
Mes savo krikštadūkrai pirmojo gimtadienio proga dovanojom auksinius auskariukus ir norėjom dovanų išdurt(mama labai norėjo ir leido),bet prieš tai nuėjau pasiklaust ar galima ir man patarė,bent iki 3 metų tai tikrai nedurt,nes dar viskas formuojasi ir gali ką nors pažeist beduriant verysad.gif Na o kai suėjo 3m tėvai išdūrė thumbup.gif .Dabar pati auginu dūkrytę,krikštynų proga močiutė dovanojo auskariukus,bet be 10 metų neplanuoju durt schmoll.gif kam anksčiau laiko sendinti vaikutį.Ir nesuprantu pasakymo:vaikas norėjo.....Tai jis daug ko užsinorės,gal net ir vyro,nejau pulsim ieškot vyrų ir tekinsim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2007 01 19, 11:14)
O tai tavo nuomone 2 metu vaikas neturi savo nuomones? Nu tada uzjauciu tavo vaikus unsure.gif Aisku norejo ir dar kaip bigsmile.gif vaiksciodavo klipsus isisegusi, net ausytes raudonos budavo, paemem ir nuvedem pradurti
Papildyta:
blush2.gif  4u.gif
Papildyta:
Kai vaikai dazosi, tai jau atskiras dalykas- man tai irgi negrazu, bet tikrai nepulciau moralizuoti ju tevu.
Beje, dukrai leidziu pazaisti su dazais ir pasimaivyti pries veidrodi. Nenoriu, kad  mano dukrai butu suvarzyta laisve, o paskui kai ja gautu- imtu ir isnaudotu visapusiskai ir be saiko.

jei gerai įsiskaitei į mano pasakymą, tai buvo paminėta nuomonė šiuo klausimu (t.y. auskarų vėrimo) Gerai Medinis rašė, kad 2 m vaikas ir tatuiruotės gali užsimanyti. maniškė žiemą užsimano trumpom rankovėm į lauką arba, kad aš jai nupirkčiau aukštakulnius batus, nulakuoti ryškia splava nagus ir t.t (turbūt visos mamos žino tokius vaikų norus ir nuomones šiais klausimais) - tai ką, aš turiu paklusti jos tokiems norams, nes kitaip vargšai mano vaikeliai... mamytė jų nuomonės nepaiso.
Atsakyti
Na , mamos, nelyginkim visiškai skirtingų dalykų doh.gif Man niekaip nesideda lygybės ženklas tarp tatuoruočių, auskarų intymiose vietelėse ir ilgalaiko jau ūgtelėjusio vaiko noro įsiverti auskariukus.Kalbu apie 5-7 oi vyresnius vaikus.
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2004 06 23, 17:01)
As esu macius auskariukus magnetukus Indijos prekiu parduotuvelese. Pati kazkada buvau nusipirkus ir i nosi isisegus, kad mama pagasdinciau laugh.gif

tuos magnetinius tai turbut tik didesniems vaikams galima naudot, nes bent jau man tai butu baisu kad mano mazyle jais nepaspringtu, nes kas tik pasiekiama viskas gi keliauja i burna....
Atsakyti
QUOTE(Anka @ 2007 01 25, 23:27)
Na , mamos, nelyginkim visiškai skirtingų dalykų doh.gif

Minutėle, kodėl šitie dalykai skirtingi? Visais išvardintais atvejais žalojamas kūnas.
Atsakyti
As esu uz auskariukus mazajai,bet manau,kad pati jei nores isivers ir neviena smile.gif
Atsakyti
Vyresniajai dukrai įvėrėm auskarus, kai buvo 2,5 metų. Ji pati labai pageidavo ir nebuvo nė vienos ašarėlės (o man tai kakta išrasojo nuo streso), viskas puikiai sugijo. Na, bet ji buvo jau didelė ir protinga mergytė. Ir mažylei man būtų gražu auskariukai, bet dar labai maža, lauksiu kol paaugs. Problemų gali kilti velkant rūbelius, kad kur neužkibtų, kad neišplėštų, o ir pati panelytė turi suprasti kokia jų paskirtis (kad ne iš ausies-į burną blink.gif , ar panašiai).
Atsakyti
Naaaaa, apie kūno žalojimą nereikia čia daug kalbų.
Kitose temelėse, Medini , pasisakėte apie alaus naudą vaikui, tai čia jau galima kibti prie vidaus organų sužalojimų bigsmile.gif
Nesakau, kad naujagimiui auskarų vėrimas yra didelis gėris, bet, jeigu samoningai, jau paauges vaikas , žinodamas nemalonius pojūčius, prašosi, pasak jųsų, sužalojimo, nepradurt tų baisiųjų blink.gif auskarų. Apsidairiau aplink, vaje, beveik visos esam taip baisiai sužalotos lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš už tai, kad viskas savu laiku ir savoje vietoje.
Kūdikis dar savo nuomonės apie tokius dalykus negali pareikšti, tai tėvai, kurie savo vaikams veria auskarus, manau, tenkina savo poreikius, nes JIEMS gražu, JIE nori pasipuikuoti prieš kitus tėvus ar pan.
Man, asmeniškai, tikrai gražu, kai kūdikis turi auskariukus ausytėje, bet savajai kleckutei nedurčiau. Kai norės, pati prasidurs mirksiukas.gif
Atsakyti
skaiciau, kad kudikiu labai zemas skausmo jutimo faktorius, todel kuo anksciau versi, tuo maziau skausmo jus.
bet as savajai gal 1 metuku versiu, nes dabar ji daznokai patampo sau uz ausyciu tongue.gif , be to, tik ant soniuko miega, tai negerai bus miegot.
tad lauksim to grozio wub.gif
Atsakyti