Įkraunama...
Įkraunama...

Kada verti vaikams auskarus

schmoll.gif Auskarai vaikui schmoll.gif Nugi užaugs norės nors kaip kai kurios afrikos tautos bliūdą tegul insiveria, man kas. Kol po mano sparnu gyvens tokių ir pan dalykų nebus. Nugi pagalvokit kiek ausyse taškų yra visokių, kur galima nugi numygt kokų taškiuką ir usio, juk pas kūdikius nugi viskas taip trapu, tos ausytės nu tokios... tokutės...
Judrinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gicikami @ 2007 03 30, 23:15)
As noreciau savo sunui isverti g.gif ,bet MB pries........ ax.gif

swoon.gif , nesupykit, bet manau paaugus jūsų sūnui, tai visiškai gali nepatikti mastau.gif

QUOTE(Ju' @ 2007 04 21, 12:54)
Gal aš trenkta,
bet, mielos mamos, niekaip nesuprantu kam to reikia. blink.gif
Man tai kūdikiai su auskarais kelia sunkiai nusakomus jausmus: graudų juoką, vargšai vaikai, keistų tėvų įgeidžių, gal dar ir madų aukos. Čia panašiai kaip duoti idiotiškai beprasmį vardą vien todėl, kad į jį telpa visos giminės vardų skiemenys. Man ir suaugę ne visi gražiai su auskarais atrodo, ką jau kalbėt apie vaiką. Juk tai vaikas - savarankiška, tik dar besiformuojanti asmenybė, o ne lėlė Barbė su kuria gali daryt ką nori.
Aš ir pati džiaugiuosi savo gražiomis sveikomis ausimis, nė už ką nenorėčiau skylėtų. O savo dukrai, kai paaugs nedrausiu įsivert, bet pabandysiu įkalbėt neskubėt to daryt. Suauga visi kada nors, kam tą skubint?
Tikrai nenorėjau nieko įžeist. Bet nepritariu tokiai, mano manymu, kvailystei.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Pritariu visu 100 proc thumbup.gif
Atsakyti
sveiki, o man grazu auskariukai mergaitems mazoms, bet cia tik mano ir tecio nuomone, o musu mergina kategoriskai pries tai jos nieks ir nevercia ju vertis. Kaip ji pati sako "kai as paugsiu ir busiu didele tada nesiosiu auskarus" ir mes tai vertinam tai jos kunas ax.gif
Atsakyti
as noreciau pradurti ausytes dukrytei kai sueis 2 metukai, bet bijau kaip jinai reaguos ir kaip gys. g.gif o musu tetis kategoriskai priestarauja
Atsakyti
QUOTE(raudoniuke @ 2007 02 17, 15:10)
smile.gif Mes dukrytei su vyru nusprendem isdurty ausytes jai tada buvo 2 men.Kai ivere jai auskariukus tai jinai net nesuregavo, o ir uzgyti labai piuikiai uzgijo nebuvo jokiu puliuku ir paraudimu nei ji krapste nei tampe nu uzgijo super greitai ir dabar labai dziaugemes.Na o ar vaikam verti ar ne cia kiekvienu tevu reikalas ar jiem grazu ar ne  g.gif

drinks_cheers.gif mes taip pat išdūrėm5mėnesiukų.Kuo puikiausiai uzgijo ir jokių problemėlų neturėjom.Mano nuomonėe čia nieko baisaus nematau g.gif
Atsakyti
čia tik mano asmeninė nuomonė, bet gal leiskim vaikams (o juo labiau kūdikiams) būti vaikais unsure.gif kam pulti juos "puošti" nuo pat kūdikystės? juk jie gražūs vien tuo, kad yra maži, tyri angelėliai wub.gif gal kažkam būtų gražu ir lūpytes mergaitėm pradėt dažyt nuo kelių mėnesių? schmoll.gif

dar šiek tiek poster_offtopic.gif : užkliuvo akys už išsireiškimo "išdūriau ausis" hihihi.gif
Atsakyti
Man atrodo,kad dar per maža maniškė,o jau kai ūgtels ir paprašys,kad nori auskariukų ausyse,tada ir nuspręsim 4u.gif
Atsakyti
o as versiu ax.gif ir nematau tame nieko blogo,kiekvienam savo mirksiukas.gif
Atsakyti
Auskariuką kūdikiui ? g.gif O gal ir į bambą iškart - vienas gyjimas bus lotuliukas.gif
Tai ir blakstienas paryškinam ir manikiūrą padarom lotuliukas.gif

Nepykit mamos, bet visiškai nesuprantu, kodėl norit savo vaikučius paženklint ax.gif
Atsakyti
Prieš akis senokai, gal prieš kokius 5 metus, matytas vaizdelis, kogero išliks visam gyvenimui - vežimėlyje sėdi metukų neturinti mergytė, ant galvytės vos keli plaukučiai, akytės tokios didelės, mėlynos ir tokios vaikiškos ir gražios, o ant ausų g.gif didžiausi tokie bobiški kabantys auskarai. schmoll.gif Tada pagalvojau, o viešpatie doh.gif ir kodėl mamos taip tyčiojasi iš savo vaikučių, kodėl atima iš jų natūralų grožį, juk vaikučiai ir gražūs tuo, kad jie tokie natūralūs, o auskarai juos paverčia panašius į mažus bezdžioniukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 05 03, 12:50)
o as versiu  ax.gif ir nematau tame nieko blogo,kiekvienam  savo  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
taigi paaugs ir pacios isivers, na kam jus norit is vaiku leles daryt? O kur nuskubesit?
Atsakyti