Įkraunama...
Įkraunama...

Kada verti vaikams auskarus

rolleyes.gif gal dar ir tatuiruotę užsimanys kuri savo vaikučiui padaryt? tongue.gif as dar ir šiandien auskarų neturiu ir tikrai nenorečiau, kad kas man būtų juos įvėręs kūdikystej. kam kūdikiams reik? o jei koks uždegimas įsimes, supūliuos? su mažais vaikučiais ir taip problemų gana doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju' @ 2007 04 21, 11:54)
Gal aš trenkta,
bet, mielos mamos, niekaip nesuprantu kam to reikia. blink.gif
Man tai kūdikiai su auskarais kelia sunkiai nusakomus jausmus: graudų juoką, vargšai vaikai, keistų tėvų įgeidžių, gal dar ir madų aukos. Čia panašiai kaip duoti idiotiškai beprasmį vardą vien todėl, kad į jį telpa visos giminės vardų skiemenys. Man ir suaugę ne visi gražiai su auskarais atrodo, ką jau kalbėt apie vaiką. Juk tai vaikas - savarankiška, tik dar besiformuojanti asmenybė, o ne lėlė Barbė su kuria gali daryt ką nori.
Aš ir pati džiaugiuosi savo gražiomis sveikomis ausimis, nė už ką nenorėčiau skylėtų. O savo dukrai, kai paaugs nedrausiu įsivert, bet pabandysiu įkalbėt neskubėt to daryt. Suauga visi kada nors, kam tą skubint?
Tikrai nenorėjau nieko įžeist. Bet nepritariu tokiai, mano manymu, kvailystei.

Iki tavo pasakymo ir as norejau savo panelei pradurti ausis, nors vyras pazadejo isvaryti is namu lotuliukas.gif Bet dabar kaz kaip tai galvoju palaukti g.gif
Atsakyti
Kiekvienas masto savaip.Man pvz. grazu, ir nieko blogo cia nematau.
Kodel varda vaikui renki toki koki atrodo jums grazu,gal tam vaikui visai jis negrazus bus.
Taigi cia beprasmiska gincytis. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauriuka: 05 gegužės 2007 - 10:59
Aš pati neprasivėrus ir nesiruošiu mažei vert schmoll.gif Bus didesnė, kai protaus, norės- galės vertis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(donna bona @ 2007 05 03, 22:48)
rolleyes.gif gal dar ir tatuiruotę užsimanys kuri savo vaikučiui padaryt? tongue.gif  as dar ir šiandien auskarų neturiu ir tikrai nenorečiau, kad kas man būtų juos įvėręs kūdikystej.  kam kūdikiams reik? o jei koks uždegimas įsimes, supūliuos? su mažais vaikučiais ir taip problemų gana  doh.gif

juk sakiau kiekvienam savo,tai ir turi but gerbiama tu norinciu teise tai daryti,o ne ironiskai pasiepta...jei reikes ir noresis tatuiruote irgi padarysm lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 05 06, 19:30)
juk sakiau kiekvienam savo,tai ir turi but gerbiama tu norinciu teise tai daryti,o ne ironiskai pasiepta...jei reikes ir noresis tatuiruote irgi padarysm lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš į vaiką žiūriu kaip į asmenybę, o ne kaip į savo nuosavybę - noriu veriu auskarus, noriu tatuiruotę darau. Sakyčiau kad turi teisę su savo kūnu daryt ką nori, o dėl vaiko "gražinimo" pasiginčyčiau tongue.gif
Atsakyti
As tikrai savo dukrytei auskaru neversiu schmoll.gif paaugs taps panele ir isivers kur nores, ar i ausi ar i nosi biggrin.gif tongue.gif juk neaisku kaip mada pasikeis mirksiukas.gif
Atsakyti
na va sito tai niekaip nesuprantu schmoll.gif kam tokiam mazyliui auskarai blink.gif paaugs pati paprasys arba ne
Atsakyti
mano sese savo mergaitei pradure ausis ir lb grazu thumbup.gif
Atsakyti
laba.as irgi turiu dukryte. dukrytei 6 menesiu uzsimaniau pradurti ausis,tai tikrai pasigailejau. daugiau givenime neversiu tokiai mazai jei dar turesiu dukru be to ir patariu visiems kas uzsinori.turejau problemu ne apie tai kad nuplyso ar panasiai o tik nuo tos dienos iverimo negalejo ant sono miegot.o kaip vaikas tik ant soniuko ir miegoja. galvojau praeis ir uzgydziau.tikrai nepraejo ir net puliuot pradejo teko issekt ir ka ir praejo zirzimas ir visi pykciai.padariau isvada kad cia viskas buvo nuo auskaru. auskarus verti tai tik mamyciu reikalas nes joms atrodo grazu ir panasiai kaip ir as galvojau tai va gerai pagalvokit ar verta.
Atsakyti
apie auskaru verima yra jau si tema,ten ir daug mamyciu pasisakymu yra.
Atsakyti
As dziaugiuosi, kad saviskei ausyciu nepraveriau lotuliukas.gif jai abar tuoj bus 10 metuku ir ji visiskai nenori auskaru thumbup.gif o kai bus didesne ir uzsimanys - tada tegul veriasi 4u.gif
Atsakyti