Įkraunama...
Įkraunama...

Kada verti vaikams auskarus

QUOTE(sandra2 @ 2007 05 08, 17:17)
mano sese savo mergaitei pradure ausis ir lb grazu  thumbup.gif

O jei ta mergaite paaugusi paklaus: "mama uz katu taip man padarei?" g.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš už tai, kad vaikas pats pasirinktų, kas jam gražu, ko jam reikia ir t.t. Paaugs ir jei norės galės įsiverti auskariukus, tikrai nedrausiu. O kad mažučiams veria, tai čia tik mamų užgaida.
Atsakyti
Mes vakar pradūrėm ausytes dukrytei. aš buvau labai prieš, bet ji jau seniai prašė. Bandžiau gąsdint, kad skaudės labai, bet jinai man sakė, kad neverks. Nusileidau. Tikrai neverkė - labai jau stiprus noras buvo matyt. Jai dabar 3 metukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Derra: 09 gegužės 2007 - 14:00
o as norejau jei bus mergyte mazutei ausytes pravert
Atsakyti
as irgi prie asukariukus mazom lelytem, uzaugs bus noras ir isivers, o mum juk ir taip jos pacios graziausios assa.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra2 @ 2007 05 08, 17:17)
mano sese savo mergaitei pradure ausis ir lb grazu  thumbup.gif

nu tai saunuole tavo sese lotuliukas.gif
Atsakyti
Na man auskariukus ivere kai buvau 1.5 metuku 4u.gif ax.gif
Atsakyti
nezinau as savo abiem dukrom yveriau auskarus kai buvo mazdaug menesio laiko tada pirkom visus auskarus tik tuos vadinamus gydomus ir normaliai abi dabar su auskariukais nieko kai dure truputi paverke bet poto priprato wub.gif
Atsakyti
Aš esu prieš, kad tokiems mažiems leliukams ausis pravertų. Paaugs panelė ir jei norės lai veriasi smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
o gal galetumet rekomenduot koki salona kur pradurt mergaitei ausytes ax.gif
Atsakyti
Aš tai manau, kad negalima tokiai mažai mergytei auskaru verti, o jei paskiau ausytes supūliuos ar dar kokiu pašaliniu veiksnių pasirodys.
Atsakyti
QUOTE(LARA @ 2004 05 10, 22:52)
Iskylo klausimelis nuo kada galima iverti vaikui auskariukus???Na maniskei bus 3men, 2.gif  galvoju kokiu 5-6 men,bet gal dar negalima gal dar permaza?????? g.gif

As saviskei iveriau 3 metu, bet jau veloka, nes sunkiai gija ir jai gana skaudejo. Sake dvimetinukai net nesureguoja. Gauna saldai ni ir viskas gerai. Ir gyja greiciau.
Atsakyti