Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

QUOTE(Skalsa @ 2007 04 15, 10:09)
Manasis pirmasis paėmė mūsų lėlytę ant rankų. Jis dalyvavo gimdyme, tai gavo ją palaikyti iškart po to kai mažiukę sutvarkė... wub.gif  Aš ją tik mačiau kelias sekundes, kai  ją pakėlė parodyti prieš man gaunant narkozę...  verysad.gif

O kam reikėjo narkozės? ax.gif
Atsakyti
nors ir plyšau vos vos ir narkozės jokios man netaikė, bet vistiek vyrui pirmam davė vaiką į rankas wub.gif sutvarkytą ir suvystytą...o po kokių 5 min aš jį išsireikalavau wub.gif
Atsakyti
Jum gerai kad jum teko laimė kad ir ne pirmom, bet vistiek greitai paimti į rankas mažylį user posted image
Mano vyras net pamatė 1mas. Kai išnešė iš operacinės jis net į žandą įgnybt progą turėjo blush2.gif O aš tik po poros valandų ją pamačiau user posted image kai atvežė į intensyvios priežiūros palatą ją pamaitint ax.gif

mijaka Sveikinu su ką tik pagausėjusia šeima user posted image
Atsakyti
maniškis net truputi "pasikėlė", dėl to kad pirmas vaiką paėmė hihihi.gif pasakoja visiems toks išdidus biggrin.gif
QUOTE(Gintarėlis* @ 2007 04 17, 08:36)
mijaka Sveikinu su ką tik pagausėjusia šeima user posted image

ačiū blush-anim-cl.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Mano vyras paėmė ant ranku po gimdymo palaton kaip atvėžė, bijojo kad neišmestu, bet jam patiko
Atsakyti
Sveikutes,na mano vyras taip pat dalyvavo gimdyme,po gimdymo,mane nuveze i palata,laukiau kol atnes mano mazyli ir vel leis pasidziaugti,bet vyrui pabodo laukti tai jis nuejo ir pats atsinese suneli,pas ji net minties tokios nebuvo,kad bijo paimti bigsmile.gif
Atsakyti
mano vyras irgi paeme dukryte vos grizome i palata... visa nestuma nuolatos kartojo, kad labaio bijos mazuleli leliuka paimti ant ranku, bet kai ji gime-jokios baimes nebeliko. net neprasomas paeme ir taip nebepaleidzia... bijau, kad turiu rimta konkurente lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Maniškis irgi pirmas gavo dukrą palaikyti smile.gif
Šį kartą tikiuosi, kad padės man dukriuką ant krūtinės tik gimusią wub.gif
Atsakyti
Mano vyras paėmė vaikelį iš kart po to, kai jį, ką tik gimusį, priglaudė man prie krūtinės wub.gif
Atsakyti
MB paeme ant ranku,kai tik atveze man mazaja i palata.
Atsakyti
laba,pirma sunu tai vyras pirmas laike ant ranku,kol mane siuvo, tai abu buvo palatoje.o dukryte tai pirma pakliuvo i rankas savo busimai,o dabar jau esamai krikstomamai,nes tevelis buvo isvykes verysad.gif ir dukryte jis pirma kart pamate nuotraukoje telefone bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 01 17, 17:27)
na mano vyras vaiką gavo iškart po gimdymo, suvyniojo ir padavė vyrui laikyt kol mane tvarkė smile.gif

QUOTE(RamuneR @ 2007 01 18, 19:11)
Na, maniškis dalyvavo gimdyme, tai sūnelį dar gimdykloj laikė ant rankų smile.gif

QUOTE(coliuke @ 2007 01 18, 22:38)
maniskis ir pirmasis paeme vaikeli,kol mane siuvo jam padave vaikeli,tada jis sedejo ir verke pasiemes mazyli,tai pirma karta pamaciau verkianti savo vyra,bet tai buvo dziaugsmo asaros.

mano situacija panasi wub.gif Gimus dukrelei, jis padejo daktarams ja tvarkyti, sverti wub.gif ir vis pasakojo man ka jie dare ir ka dare musu Dominyka wub.gif Po to paemus ant ranku, atnese man biggrin.gif Tik as pirma trupuciuka paciupinejau dukryte kai ji gime ir padejo man ant pilvo wub.gif
Atsakyti