Nuo mamytės pilvo sutvarkyta iš karto tėčiui į rankas gerai valandėlei, kol mamyte sutvarkys, taip ir praleido mažiukė visą valandą tėčiui ant rankų, po to pamaitinau. Po to padėjo mažiukę ir liepė eiti iš paskos, kai mamą į palatą vežė. O mano vyras- žiūri, ogi dukrytė viena lieka, tai jis už dukters ir į 2 aukštą.... kaip nebijojo, nežinau, ir dar stebiuosi, kaip jo niekas nesustabdė pakeliui, nepaklausė, ką tėvelis su ką tik iš gimdyklos vaikeliu ant rankų veikia, juk tiek žmonių pakeliui sutiko.... Na nunešus į naujagimių skyrių ten dirbančioms tai akys ant kaktos iššoko, sako tai akušerės darbas- atnešti naujagimį. Bet.... viskas gerai kas gerai baigiasi
Vyras po to pasakė: "kaip tai suprasti? mes išeiname, o ją visiškai vieną palatoje palieka? Mano vaiką vieną be priežiūros? O jei kas nutiks?"

Mano vyras vaikelį paėmė pačią pirmą dieną ir visai nebijojo, nors kol dar buvo negimęs, sakė bijos

QUOTE(anastazas @ 2007 03 20, 23:43)
Pas mus lygiai ta pati situacija buvo

Vyras duktytę paėmė tada,kai jau buvome palatoje,nes amksčiau negalėjo,nes mane gyd apžiūrinėjo,o dukrytė buvo šalia manęs.
Na mano vyras suneli ant ranku paeme pirmiau nei as. Man dare cezari, tai negalejau vaikelio palaikyti. Tai tik padejo suvyniota ant krutines, o po to vyras laike, kol mane siuvo ir veze i pooperacine palata
pas mus vyras pirmas palaikė dukrytę, jam padave po gimdymo, kai suvystė nepastebėjau, kad virpėtų rankos, ar bijotų, sakyčiau aš labiau bijojau ją paimti
Vyras paime ant ranku mazyle pirmas nei as
kadangi man dare cezari tai kai atnese mazyle as dar negalejau keltis

Mano vyras vaikutį paėmė maždaug po dviejų valandų po gimimo
gimdyme nedalyvavo nes nespėjo
ir nebijojo,sako "Ateik,klecke,pas mane"ir pamačiau jo laimingą veidą
"Didžiuojuosi jumis"tai patys gražiausi žodžiai nuskambėję iš jo išdidžių lūpų.

Mano vyras irgi pirmiau paėmė dukrą ant rankų ir man susidarė toks įspūdis, kad tai jau daro gal kokius metus: drąsiai, tvirtom rankom. Net bandė aiškinti kaip turi paduoti krūtį (ką darau teisingai arba neteisingai)