Neskaitant to, kad kai tik gime musu lelyte ja uzdejo ant mano pilvo, tai i rankas pirmas tevelis ja paeme, nes man dar liepe guleti, nes siuvo...
kadangi mūsų mergaičiukė gimė po cezario pjūvio operacijos, tai vyras ne tik pirmas ją į rankas paėmė, bet ir perrengė ir sauskelnes pakeitė, o aš tuo metu sugebėjau tik žiūrėti ir džiaugtis, kad turiu tokį nuostabų MB 
o į rankas pirmą kartą paėmė praėjus maždaug 24 valandoms po gimimo, nes mažylė buvo inkubatoriuje.

o į rankas pirmą kartą paėmė praėjus maždaug 24 valandoms po gimimo, nes mažylė buvo inkubatoriuje.
Kai gimė mūsų dukrytė, tai pirmiausia man padėjo keletai minučių ant pilvo, o vėliau sutvarkė ir atidavė tėčiui. Tai galima sakyti pirmiausia susipažino su tėveliu

Vyras pirmesnis uz mane sunu ant ranku paeme.
gimdykloje, kol as dar ant stalo gulejau
greituolis

Maniski labai didziujasi ir visiem giriasi kad pirmas paeme ant ranku musu maziuka,dar gimdykloje kol mane siuvo jis jau nesiojo sunuka.Buvo labai grazu ziureti kaip jis tuo dziaugesi ir toks patenkintas buvo

Kai tik leido mums prisiliesti prie mūsų kruopytės, tai iškart vyras paimė. Ir labai didžiavosi, nes pupytė žvilgsniu sekė tėtį.

o maniskis neskaitant to ,kad paeme kai tik pagimdziau,nes akusere iteike
gryzus namo isdryso tik po savaites,nes siaubingai bijojo

Kokia keista si tema,nesuprantu.Kiek pazistu vyru,visi ant ranku paima ta pacia diena,na arba kita,o kaip gali buti kitaip??
QUOTE(Sandruliukas @ 2007 01 17, 18:08)
Idomu suzinoti kada jusu vyreliai paime pirma karta savo vaikiuka ant ranku
Mano istorija tokia: po gimdymo vyras i palata nunese daiktus,o sesute mane su dukryte atveze.Sesute leido vyrui pabuti,kadangi palatoj buvau viena.Kalbam pasnibzdom abu.Sakau jam,:Tai nepaimsi dukrytes?Sako :Sandra pyk nepyk,bet bijau.Ji tokia mazyte,dar uzgausiu.Tai ta diena,tiksliau nakti,ir nepaime.Atvaziavo ryte,tik iejo i palata,pabuciavo mane,iteike geliu,ir....paime mazyle
buciavo,buciavo...

Mano istorija tokia: po gimdymo vyras i palata nunese daiktus,o sesute mane su dukryte atveze.Sesute leido vyrui pabuti,kadangi palatoj buvau viena.Kalbam pasnibzdom abu.Sakau jam,:Tai nepaimsi dukrytes?Sako :Sandra pyk nepyk,bet bijau.Ji tokia mazyte,dar uzgausiu.Tai ta diena,tiksliau nakti,ir nepaime.Atvaziavo ryte,tik iejo i palata,pabuciavo mane,iteike geliu,ir....paime mazyle

maniskis irgi dalyvavo gimdyme ir po jo tas 2val gimdykloj kartu buvom...bet nepaeme maziuko,nes jis valge,poto uzmigo ir vyrui buvo baugu

Maniskis pacias pirmas dienas vienas rupinosi mazyle, keite pampersus, prause ir.... man belikdavo ja tik pamaitinti