Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

Neskaitant to, kad kai tik gime musu lelyte ja uzdejo ant mano pilvo, tai i rankas pirmas tevelis ja paeme, nes man dar liepe guleti, nes siuvo...
Atsakyti
kadangi mūsų mergaičiukė gimė po cezario pjūvio operacijos, tai vyras ne tik pirmas ją į rankas paėmė, bet ir perrengė ir sauskelnes pakeitė, o aš tuo metu sugebėjau tik žiūrėti ir džiaugtis, kad turiu tokį nuostabų MB wub.gif
o į rankas pirmą kartą paėmė praėjus maždaug 24 valandoms po gimimo, nes mažylė buvo inkubatoriuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tequila: 18 gegužės 2007 - 07:43
Kai gimė mūsų dukrytė, tai pirmiausia man padėjo keletai minučių ant pilvo, o vėliau sutvarkė ir atidavė tėčiui. Tai galima sakyti pirmiausia susipažino su tėveliu biggrin.gif
Atsakyti
vyras dalyvavo gimdyme tai ta pacia diena ir paeme kai jau mus perkele i pogimdyvine palata smile.gif
Atsakyti
Vyras pirmesnis uz mane sunu ant ranku paeme. ax.gif gimdykloje, kol as dar ant stalo gulejau lotuliukas.gif greituolis thumbup.gif
Atsakyti
Maniski labai didziujasi ir visiem giriasi kad pirmas paeme ant ranku musu maziuka,dar gimdykloje kol mane siuvo jis jau nesiojo sunuka.Buvo labai grazu ziureti kaip jis tuo dziaugesi ir toks patenkintas buvo biggrin.gif
Atsakyti
Kai tik leido mums prisiliesti prie mūsų kruopytės, tai iškart vyras paimė. Ir labai didžiavosi, nes pupytė žvilgsniu sekė tėtį. biggrin.gif
Atsakyti
o maniskis neskaitant to ,kad paeme kai tik pagimdziau,nes akusere iteike biggrin.gif gryzus namo isdryso tik po savaites,nes siaubingai bijojo fear.gif smile.gif
Atsakyti
Na kai pagimdziau, pagulejo ji man ant pilvo, ja sutvarke ir iteike tetukui biggrin.gif
Atsakyti
Kokia keista si tema,nesuprantu.Kiek pazistu vyru,visi ant ranku paima ta pacia diena,na arba kita,o kaip gali buti kitaip??
Atsakyti
QUOTE(Sandruliukas @ 2007 01 17, 18:08)
Idomu suzinoti kada jusu vyreliai paime pirma karta savo vaikiuka ant ranku g.gif
    Mano istorija tokia:  po gimdymo vyras i palata nunese daiktus,o sesute mane su dukryte atveze.Sesute leido vyrui pabuti,kadangi palatoj buvau viena.Kalbam pasnibzdom abu.Sakau jam,:Tai nepaimsi dukrytes?Sako :Sandra pyk nepyk,bet bijau.Ji tokia mazyte,dar uzgausiu.Tai ta diena,tiksliau nakti,ir nepaime.Atvaziavo ryte,tik iejo i palata,pabuciavo mane,iteike geliu,ir....paime mazyle wub.gif  buciavo,buciavo... wub.gif  wub.gif

maniskis irgi dalyvavo gimdyme ir po jo tas 2val gimdykloj kartu buvom...bet nepaeme maziuko,nes jis valge,poto uzmigo ir vyrui buvo baugu tongue.gif o kita diena irgi labai nedrasiai ziurej,ziurejo i maziuka-bijojo paimt,tai as paguldziau mazyli jam ant ranku,vyras net nekrutedamas sedejo,ziurejo i stebukliuka sypsojosi,bijojo pajudet lotuliukas.gif bet dabar jau priprato tik pirmos dienos buvo sunkios,o as kazkaip kai tik pagimdziau iskart labai stirpu motiniska instinkta pajuntau ir ne karto nelaikius mazo zmogucio rankose savo bachuriuka paemiau labai drasiai,su didele meile,siluma wub.gif soske.gif
Atsakyti
Maniskis pacias pirmas dienas vienas rupinosi mazyle, keite pampersus, prause ir.... man belikdavo ja tik pamaitinti 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti