Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

Mano vyras irgi dalyvavo gimdyme, nors dare cezario pjuvi. Tai kai mane nuveze i palata ir atnese musu maziuka, tai vyras ileke su puokste roziu ir buciavo mus abu, buciavo wub.gif wub.gif ir asaros mums abiems su vyru riedejo is laimes. Paskui paeme maziuka ir sako: zirniuk tu mano, taip ir iki siol vadina biggrin.gif
Pirmom dienom pats vienas labai rupinosi suneliu, prause, keite sauskelnes, nes po cezario silpnai jauciausi.
Atsakyti
O maniškis dukrytę laikė anksčiau už mane blush2.gif (neskaitant kad buvo paguldyta man ant pilvo tik gimus) Kai aprengė ją ir įteikė tetukui iškart, nes mane užmigdė sutvarkymui, tai maniškis labai drebančiom rankom bet visą pusvalandį rūpinosi dukryte kol prabudau. O ir dukrytė kaip nujausdama nė neknirgstelėjo visą tą laiką wub.gif jautė kad reikia būti gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 05 30, 05:29)
Kokia keista si tema,nesuprantu.Kiek pazistu vyru,visi ant ranku paima ta pacia diena,na arba kita,o kaip gali buti kitaip??

kodel negali,priklauso ir nuo vyru maniskis kai mazu vaiku net salia auganciu,nei mate nei bengravo tai jam musu mazoji tokia maza,trapi atrode kad jis bijojo,ir paeme tik po savaites ant ranku pats ax.gif
Atsakyti
man pagimdzius, gydytojas leido vyrui nukirpti virkstele rolleyes.gif ,tai buvo sujaudintas, tokia misija gaves bigsmile.gif
Atsakyti
mano brangusis iskart paeme dukryte kai ji gime ir buvo suvystita smile.gif kai man dave tai as net laikyti jos nemokejau ir vel grazinau vyrui blush2.gif bet po keliu minuciu dave tai jau sekes geriau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(foje @ 2007 05 30, 04:59)
Kokia keista si tema,nesuprantu.Kiek pazistu vyru,visi ant ranku paima ta pacia diena,na arba kita,o kaip gali buti kitaip??

istikro tai yra daug vyru kurie ne taip greitai paima savo vakelius is baimes kad tokie maziukai ar siaip, bet tikrai yra smile.gif
Atsakyti
manasis paeme ta pacia diena kai gime ten nuo to laiko nebejeme nes bijojo sake toks mazas bijau sulauzyti ir taip iki kokiu 4 men bijodavo paimti
Atsakyti
Iskarto kai atveze i palata,nebuvo jokiu baimiu
Atsakyti
mano vyras visus tris mažylius laikė dar gimdykloje, pirmiau už mane, kol mane dar tvarkė gydytoja, jis jau švelniai glaudė juos prie savęs, o aš gulėjau ir verkiau iš džiaigsmo (vyras verkė taip pat).
Atsakyti
Tą pačią dieną, kai sūnus gimė. Paėmė švelniai, bet tvirtai. Nieko nebijojo. Kai sūnus pirmą kartą apsikakojo, seselė pamokino, kaip paimti, paguldyti ant delno , ir prie kriauklės apiprausti. aš tai neėmiau, sakiau, kaip aš jį šlapią išlaikysiu- dar pamesiu, išslys toks mažas, užmušiu dar vaiką. blush2.gif
Atsakyti
Mano vyras taip pat niekada nebuvo laikes jokiu mazu vaikuciu, o kai grizom is gimdymo i palata, sesute sutvarke leliuka ir tardama "Tegul tetis susipazista su savo atzalele" ibruko Robertuke tiesiai vyrui i rankas. Tai manasis stovejo suakmenejes ir zvilgciodamas tai i mane tai i sesute unsure.gif Bet po to labai greit priprato, o baime kazkur isgaravo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mymy @ 2007 06 04, 13:21)
mano vyras visus tris mažylius laikė dar gimdykloje, pirmiau už mane, kol mane dar tvarkė gydytoja, jis jau švelniai glaudė juos prie savęs, o aš gulėjau ir verkiau iš džiaigsmo (vyras verkė taip pat).

Pas mane irge viskas tas pat.O jou verke kaip "mazas" lotuliukas.gif
Atsakyti
Vyras paeme mažylį pirmiau nei aš !! Dar ir dabar tuo didziuojasi yahoo.gif yahoo.gif O as tuo metu buvau trumpam ''atsijungusi''... swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Atsakyti