Mano vyras mazyli paeme ant ranku,kai jau perkele mane i palata.Tai mazdaug po 3 val nuo gimdymo. Buvo nuostabus vaizdas! O ir dabar dar negaliu atsigrozeti kai mazius buna pas teva ant ranku.
Maniskis pirmas pamate musu princese ir pirmas ant ranku paeme:)Man ja tik parode ir iskart isnese,nes buvau dar nesusiuta po cezario.Iki siol tuo didziuojasi ir visiems pasakoja:)
mano vyras pirmaji musu kudikeli dukryte pamate ir paeme ant ranku bei pabuciavo pirmas o as ja pamaciau tik po 12 val nes dare cesari ir buvo visa uzmarine o antraji savo suneli tai pamaciau as ir pabuciavau bei paemiau ant ranku o jis pamate tik vakare po sesiu val
o man tik istrauke maze ir iskart padejo ant pilvo tai gavau pirma paciupineti savo brangenybe , o jau kai suvyste tai dave ir vyrui palaikyt, o tada tai as pavydejau bet neturejau kito pasirinkimo kol mane tvarke tai grozejau vaizdeliu
maniskis pirmas paime musu aziuke,man tik veliau dave pamaitinti..o jau taip grazu buvo ziureti i vyra :wub: isvis man tai grazu kai vyras nesioja kudikeli ar vezimuka stumia,toks amn jis mielas pasidaro :super :wub: