Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

Mano vyras mazyli paeme ant ranku,kai jau perkele mane i palata.Tai mazdaug po 3 val nuo gimdymo. Buvo nuostabus vaizdas! biggrin.gif O ir dabar dar negaliu atsigrozeti kai mazius buna pas teva ant ranku. thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis pirmas pamate musu princese ir pirmas ant ranku paeme:)Man ja tik parode ir iskart isnese,nes buvau dar nesusiuta po cezario.Iki siol tuo didziuojasi ir visiems pasakoja:)smile.gifsmile.gif
Atsakyti
[quote=gabi:),2007 06 05, 14:42]
Maniskis pirmas pamate musu princese ir pirmas ant ranku paeme

Mano vyras irgi pirmas paėmė, man pilna narkozė buvo verysad.gif
Atsakyti
o mano vyras paeme sekancia diena.nes pagimdziau nakti biggrin.gif
Atsakyti
kol mane siuvo ir tvarke vyras dziaugesi musu princese wub.gif
Atsakyti
maniskis tai gimdykloj paeme. Nieko nebijo.
Atsakyti
mano vyras pirmaji musu kudikeli dukryte pamate ir paeme ant ranku bei pabuciavo pirmas o as ja pamaciau tik po 12 val nes dare cesari ir buvo visa uzmarine o antraji savo suneli tai pamaciau as ir pabuciavau bei paemiau ant ranku o jis pamate tik vakare po sesiu val thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dar gimdykloje abu pirmas gavo pačiupinėti tongue.gif
Atsakyti
o man tik istrauke maze ir iskart padejo ant pilvo tai gavau pirma paciupineti savo brangenybe smile.gif , o jau kai suvyste tai dave ir vyrui palaikyt, o tada tai as pavydejau bigsmile.gif bet neturejau kito pasirinkimo kol mane tvarke tai grozejau vaizdeliu
Atsakyti
Mb ant ranku suneli paeme uz kokiu 3 val kai mus perkele i palata.
Atsakyti
maniskis pirmas paime musu aziuke,man tik veliau dave pamaitinti..o jau taip grazu buvo ziureti i vyra :wub: isvis man tai grazu kai vyras nesioja kudikeli ar vezimuka stumia,toks amn jis mielas pasidaro :super :wub:
Atsakyti
per gimdyma mazike man ant pilvo padejo,vyrui nedave laikyt, tai jis paeme tik ryte atejes smile.gif bet isvis be baimes,as netgi labiau bijojau biggrin.gif
Atsakyti