Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

QUOTE(zipzip @ 2007 12 09, 17:45)
maniskis pirmesnis uz mane  ax.gif  thumbup.gif

Maniškis taip pat 4u.gif Tiesiai iš operacinės jam į rankas padavė...o jau koks patenkintas buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
as saviskiui tai i drebancias rankas idejau, nes baisiausiai bijojo paimti tongue.gif bet dabar dar geriau uz mane tvarkosi su mazaja - ir pampersus keicia ir perrengia ir pamaitina is buteliuko wub.gif neisivaizduoju kaip reiktu pirmaji menesi be jo istverti (kai dar praejusiu visa savaite 40 temperatura laikesi) doh.gif
ACIU uz priimta teveliams palanku istatyma thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis is kart po gimdymo gavo palaikyt musu lelyte ir tuom labai dziaugesi thumbup.gif Nejaute jokios baimes. Jis ir maude ja pirma karta ir nagucius pirma karta kirpo. Man ji tokia trapute atrode, tad truputi bijojau maudymo, ir tu mazu naguciu kirpimo blush2.gif Na o dabar viska pati darau, su dukryte tik pazaist nori...
Atsakyti
Manasis ir patenkintas buvo paemes savo suneli ant ranku 4u.gif
Atsakyti
Mano vyras sūnų jau gimdykloj laikė ant rankų, kai paklausiau ar bijojai paimti, sakė buvo baisu bet kai įdavė į rankas baimė kažkur dingo nes sūnaus akys žiūrėjo tiesiai į jo akis wub.gif
Atsakyti
Gimdykloj abu vaikus pats pirmas paėmė wub.gif
Atsakyti
maniskis tai paeme kai mus isleido is ligonines tai sunui buvo 5dienos.
Atsakyti
mano vyras paeme musu grazuole ant ranku jau gimdykloje biggrin.gif ir visa valanda laike kol mane daktarytes tvarke blush2.gif
Atsakyti
Maniskis, kai tik pamate tai ir paeme, galvojau, kad bijos, o jis ir renge ir pampersus keite, as jau itariau, kad gal turejes tu vaiku smile.gif , bet zinau kad ne
Atsakyti
QUOTE(gabby27 @ 2007 12 13, 09:01)
Maniskis, kai tik pamate tai ir paeme, galvojau, kad bijos, o jis ir renge ir pampersus keite, as jau itariau, kad gal turejes tu vaiku smile.gif , bet zinau kad ne

lotuliukas.gif
Maniskis irgi viska dare pats pirma para po cezario. smile.gif
Atsakyti
manasis paeme dukryte i rankas vos tik ji islindo smile.gif ir virkstele nukirpo,ir siaip uz mane elgesi zymiai drasiau.dabar irgi labai sauniai tvarkosi su mazyle smile.gif
Atsakyti
musu suneli pirma uzdejo ant mano krutines,jis pavalge,o jau kai mane prause tada tetis pirma karta ji paime,buvo truputi pasimetes,juk toki maza turi laikyt,tik virkstele bijojo nukirpt,o per gimdyma buvo su manim ir mate kaip atejo musu mazas stebukliukas 4u.gif
Atsakyti