kai tik sutvarke po gimimo... kol mane siuvo jis sudukryte sedejo palatoj...

ir mano vyras dalyvavo gimdyme... tai kol mane siuvo jis labai sauniai nuramino mazyle

mano vyras tai pat gimdyme dalyvavo ir kleckuti paeme kai tik jis uzgime

musu tetukas irgi pirmas i rankas paeme mazyle, kol mama dar gulejo ant stalo
dziugu labai
ir gimdyme dalyvavo , ir jokios panikos ar baimes, man tai jis labai padejo , moraliskai, kai pradejo visokius bajeriukus skaldyt, kazkaip neprailgo ir laukimas.

QUOTE(vilteee3 @ 2007 12 14, 13:07)
musu tetukas irgi pirmas i rankas paeme mazyle, kol mama dar gulejo ant stalo
dziugu labai
ir gimdyme dalyvavo , ir jokios panikos ar baimes, man tai jis labai padejo , moraliskai, kai pradejo visokius bajeriukus skaldyt, kazkaip neprailgo ir laukimas.

gerai,kad tau dar rupejo bajeriukai.man kai uzeidavo saremis,tai jau viskas buvo visiskai dzin.galejo nors ir pasaulis po kojom griuti

Neisivaizduoju gimdimo be savo vyro jo palaikimo ir to nuostabaus vaizdo kai mylimasis laiko Musu brangenybe
Kai gime buvo padetas man ant krutines, o po vaikelio apziurejimo tevelis maziuko is ranku nepaleido

Abu savo stebuklus "gimdėm" kartu,sūnų paėmė ant rankų,kol mane siuvo ir tvarkė,o dukrą irgi gimdykloj-padavė man,kad pamaitinčiau....
Pritariu tai nuomonėi,kad labai gerai,jog vyrui kartu leidžia būti,ir manau,kad labai "sveika"...Po sūnaus gimimo vyras visą naktį nemiegojo... Sakė,kad tie kas nematė,kaip gimsta jų vaikas-daug praranda gyvenime....
Pritariu tai nuomonėi,kad labai gerai,jog vyrui kartu leidžia būti,ir manau,kad labai "sveika"...Po sūnaus gimimo vyras visą naktį nemiegojo... Sakė,kad tie kas nematė,kaip gimsta jų vaikas-daug praranda gyvenime....

Vyras pirmasis priglaudė mūsų kūrinuką prie savęs, nes tuo metu aš gulėjau operacinėje. Ačiū jam už tai

man dare neplanuota cezari,todel vyras buvo isprasytas uz duru..bet gydytoja jam pazadejo,kad po visko gales eiti su sesele ir dalyvauti mazutes suvystyme,bei gales ja palaikyti
kai mane nuveze i in.prieziuros palata atejo vyras ir baisiausiai didziuodamasis pareiske,kad jis pirmesnis paeme dukryte ant ranku
as atkirtau,kad pirma ja pabuciavau
taip smagiai pasikalbejome...:-)
ryte,kai tik atnese dukryte,vyras pasisiule pakeisti sauskelnes,kad man nereiketu keltis... taigi jokios baimes....netgi nagiukus pirmus kartus kirpo jis...

ryte,kai tik atnese dukryte,vyras pasisiule pakeisti sauskelnes,kad man nereiketu keltis... taigi jokios baimes....netgi nagiukus pirmus kartus kirpo jis...

mano vyras taip pat lekiuka paeme ant rankukaip jis islindo
ir buvo visasdienas su mumis ligoninej nes as net is lovos neislipau kaip buvaususiuta...
P.S. daug ka reiskia kaip vyras paima leliuka ant ranku ka tik gimusi mums gyd.sake tai sustiprina rysi tarp tevelio ir vaikelio....gal todel ir lepina ji nuo mazu dienu..
maniskis taip pat ir sauskelnes keite ir bambuke vale, man net prisiliest neleido.. ir tevystes atostogu buvo isejes kad tik galetu su mazyliu pabuti ilgiau

P.S. daug ka reiskia kaip vyras paima leliuka ant ranku ka tik gimusi mums gyd.sake tai sustiprina rysi tarp tevelio ir vaikelio....gal todel ir lepina ji nuo mazu dienu..

maniskis taip pat ir sauskelnes keite ir bambuke vale, man net prisiliest neleido.. ir tevystes atostogu buvo isejes kad tik galetu su mazyliu pabuti ilgiau

mano vyras suneli paime ant ranku kai pasigimdziau buvo labai nustebes

Iskart po gimimo, kai tik leido