Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

Maniškis iš karto paėmė, o grįžus namo - maudė pats thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nes aš bijojau.......taip..mano vyras laaaaabai rūpinasi vaiku..iki metų pats maudė, kartu vonioje maudydavosi.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniskis i 1 gimdima nesuspejo, buvo juroje. O 2 elgesi taip, kaip 100 karto jau taip dare, drasei ir gimde su manim, ir kvepavo, kas buvo labai juokingai ir trugde gimditi, ir bamba nukirpo ir vaika iskart paeme kada dave akusere ir isvis saunolis buvo, nenukrito, palaike mane.
Atsakyti
nebijojo iš karto paimti ax.gif
Atsakyti
nebuvau apie tai susimąsius... ax.gif
gimdėm tai kartu, bet tą naktį kiek pamenu neėmė ant ranku, tik eidavo pažiūrėti. o dieną aplankęs jau paėmė. žiūrėjo, šypsojosi, taip gražiai wub.gif
Atsakyti
Saunuoliai jusu vyrai, maniskis tai bijojo ir vis nenorejo imti, bet budejo prie jo ir nesitraukdavo ne per zingsni. Labai juokingai buvo kai ligoninej man neleisdavo palikti vaiko naujagimiu skyriui kol ryte atsiprausiu, liepdavo laukti kol jis atvaziuos is namu ir pabus su juo, nes bojojo kad nesimaisytu. O paeme ant ranku po kokiu 3 dienu kai as grieztai liepiau, be to patiko ir paskui pats imdavo. Cia grynai nepasitikejo savimi.
Atsakyti
Tą pačią dieną paėmė, anksčiau nei aš blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ccikas @ 2008 01 28, 18:35)
Na kadangi man buvo cezario operacija, po kurios buvau labai silpna, tai aisku savaime, kad vyras pirmiau nei as ir paeme mazyle tongue.gif . Ir ne tik paeme, o ir prausti pirmas ismoko ir pampersa pakeisti ir t.t. Zodziu - tikras saunuolis ir bebaimis. smile.gif

Mano situacija buvo tokia pati mirksiukas.gif Kai gulejau po operacijos,tai vyras turejo ir pampersus keisti ir padavineti man maitinti wub.gif wub.gif
Atsakyti
Maniskis tai paciame gimdyme dalyvavo ir net nepabijojo virksteles nukirpt:-)Maziuka kai tik gydytojos apziurejo, paeme ant ranku:-))))Kinku drebinimu nebuvo, kazkaip savaime viskas gavosi.Ir galiu tik pasidziaugti, kad galiu ir viena su mazyliu palikti:-)Ir pamaitina ir bendrauja , mielai uzsiima su mazyliu.O mane isleidzia jei kur prireikia.Beje, mums jau 5men.
Atsakyti
Kadangi, man cezari dare, tai vyras po seseles ir buvo pirmaisi, kuris musu mergyte i rankas paeme. Man tik 2 sekundes parode ir isnese...Net pikta buvo, nors tariausi, kad iskart duotu man pasidziaugt.
Atsakyti
kadangi ir man dare cezari ir operacija baigesi po 19h tai dukryte atnese man tik ryte, kai buvau perkelta i palata is pooperacines palatos. tai vyras ryte ja pirmasis ir paeme wub.gif rankos siek tiek drebejo, bet koks dziaugsmas akyse ir pasididziavimas wub.gif
Atsakyti
MB irgi paėmė vaikutį dar gimdykloje ir virkštelę nukirpo thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
MB taip pat nukirpo virkstele pirmam vaikui. Nedrasiai jautesi imdamas pirmomis dienomis maziu ant ranku, nes bijo, kad galvyte nenukristu biggrin.gif . Laiko rankomis tvirtai apkabines kaip koki lobi... Grazu ziureti!
Atsakyti