MB ta pacia diena paeme dukryte ant ranku, ir pampersa keite ir nesiojo, nes man buvo lb blogai negalejau islipt is lovos, tai visi darbai teko MB

maniskis gavo vaika anksciau nei as, nes as, kaip sakant, gulejau ant stalo nesusiuta, tai balso teises neturejau, o vyro buvo tooooks zvilgsnis i tas sesutes, kad jos suskubo kuo greiciau jam paduoti vaiki... 
Papildyta:
maniskis irgi gavo "priza" rupintis visas pirmas 2 dienas ir leliuku ir manim, nes as su laselinem gulejau...

Papildyta:
QUOTE(erikutep @ 2008 02 02, 21:54)
MB ta pacia diena paeme dukryte ant ranku, ir pampersa keite ir nesiojo, nes man buvo lb blogai negalejau islipt is lovos, tai visi darbai teko MB 

QUOTE(Giedruttte @ 2008 02 03, 02:01)
maniskis gavo vaika anksciau nei as, nes as, kaip sakant, gulejau ant stalo nesusiuta
ir mes taip pat

bet nuo tada kai atnese i palata mudvi jau nebesiskyrem

Mano vyriokas ir virkstele kirpo ir gavo palaikyti tik gimusia kai suvyste nes mane reikejo sutvarkyti tai padave maziulka ir i kita palata issiunte.Pamenu parejo pabales, toks visas pasimetes

Ir mano brangiausias dar gimdykloje dukrytę ant rankų paėmė

maniškis pirmiau nei aš gavo mūsų džiaugsmelį ant rankų palaikyti, nes aš buvau po cezario ir pirmą dieną net iš lovos nesugebėjau išsikabaroti, tai jis pampersą pakeitė, ir perrengti sugebėjo, ir mažają vis iš lovytės pas mane ir atgal kilnodavo, kai verkdavo panešiodavo
aš labai didžiuojuosi savo vyru

Vyras pirmas ir paėmė, ne mama.

Na pas mus tete pirmas paeme maza i rankas

Dar gimdykloj po to kai vaikų daktarė apžiūrėjo, suvystė ir padavė jam, o jis atnešė man
Tiesa virkštelės nekirpo nes ir taip buvo šoke nuo visko, nes negalėjo kalbėt iš pradžių

Ligoninej as buvau po cezario tai jis pirmas ir pampersa pakeite