Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

kai tik i palata atveze,tai is karto pasiemes liepe man ji fotografuoti lotuliukas.gif
o kai buvo inkubatoriuje,tai pirma pas lelyte skubedavo,o tik pas po to pas mane lotuliukas.gif
Atsakyti
Is karto kai gime, vyras isbego i koridoriu issiverkt ir issirekt, tada parbego atgal ir paeme dukryte pirmesnis nei as.Ant pilvo man jos nedave, pasvere, pamatavo, suvyste ir tada teciui idave.Atrodo, kad labai jaudinosi,paziurejes i mane vel susigraudindavo. Atejusi gydytoja paeme maziuke is jo ir pagulde pas mane pirmuju pietu biggrin.gif
Atsakyti
mano vyras paeme musu suneli kai gulejau jau palatoje ir ryte po daktaru vizitacijos drinks_cheers.gif

user posted image

Atsakyti
mano vyras iskart po gimdymo paeme ant ranku suneli ir kol gulejom ligoninej abu kartu,diena ir nakty keisdavo pampersus,paduodavo pamaitint,nes man buvo sunku lipinet is lovos paciai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolibri @ 2008 01 15, 09:37)
Is karto,kaip tik apziurejo medikai rolleyes.gif

pas mus tas pats - abu kartus... wub.gif
Atsakyti
MB musu suneli ant ranku paeme iskart po med apziuros ir taip laike ta klackiuka musu kol mane siuvo, ir t.t. o po to dar dvi valandas mieganti pralaike kol atejo sesute ir mus su lialiuku issiveze i palata wub.gif
Atsakyti
pirma leliuka gimdziau be vyro - tad pirma ji ir paemiau i rankas, o antra gimdeme kartu - jis mane apilenke.... rolleyes.gif
Atsakyti
Mūsų mažiukę tėtis gavo nupraustą ir aprengtą. Sesutė liepė paduoti ją man, kad pamaitinčiau. Vyras taip atsargiai, lyg stiklinę ėmė, o sesutė juokėsi iš jo, sakė, nebijok, kol išlindo nesulūžo, tai dabar tikrai nesuluš.
Atsakyti
po apziuros is karto gavo suneli i rankas,nes as dar "komoje" buvau,praleido pirmasias dvi valandas,kol as atsibudau biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyras abu musu vaikus pirmiau uz mane ant rangu gimdykloj paeme. Ir po to kai gimdykloj man ant krutines padejo, vis negalejo nustygt vietoj nelietes savo vaiku wub.gif
Atsakyti
ant ranku paeme gimdykloje thumbup.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na kadangi man buvo cezario operacija, po kurios buvau labai silpna, tai aisku savaime, kad vyras pirmiau nei as ir paeme mazyle tongue.gif . Ir ne tik paeme, o ir prausti pirmas ismoko ir pampersa pakeisti ir t.t. Zodziu - tikras saunuolis ir bebaimis. smile.gif
Atsakyti