Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

QUOTE(sara26 @ 2008 11 06, 09:16)
Mano vyras paeme ta pacia diena,kai gime.kadangi man buvo cezaris ir po operacijos negalejau keltis,tai teko jam paduot :-)

ir su mano abiem taip pat buvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano vyras dar būdamas gimdykloje jau sūpavo mūsų dukrytę... Ir padėjo akušerei aprengti thumbup.gif
Atsakyti
Jis pirmas ir paeme iskarto po gimdymo lotuliukas.gif
Atsakyti
dukrytę paėmė ant rankų dar gimdykloje vos tik gimusią,o sūniuką -praėjus keletui valandų po gimdymo(nenorėjau,kad dalyvautų gimdyme),kai kartu su vyresnėle atvyko mūsų aplankyti lotuliukas.gif
Atsakyti
as pats dalyvavau gimdime savo noru ir teko virkstele nukirpti pacia, buvau mates gimdyma per dvd, bet kai savo nors kaip ''real'' buvo, bet pergyvenau neapalpes, tik reiks kamera perziuret ar labai drebejo... blush2.gif
Atsakyti
Is karto ta pacia diena, jis ligoninej plaudavo sukniuka musu mazylio, nes as kazkaip dar pirmom dienom bijojau smile.gif
Atsakyti
Is karto ta pacia diena
Atsakyti
Ta pacia diena kai gime smile.gif
Atsakyti
Kai tik gime mazylis,tevelis nueme man nuo pilvelio ji wub.gif nes kartu dalyvavo gimdyme smile.gif
Atsakyti
Kadangi man buvo cz tai jis pats pirmas ir paeme musu suneli o as tik praejus 3 val pamaciau ir ant ranku paemiau biggrin.gif
Atsakyti
Po gimimo... biggrin.gif
Atsakyti
po gimimo wub.gif jis vienas ir tenesiojo vaikiuka, nes mamka po dailaus siuvinejimo, vos pakrutet galejo 4u.gif
Atsakyti