Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

Pirmiau nei aš, dar gimdykloj. Kai mažylį nuėmė nuo mano pilvo, apžiūrėjo ir aprengė iš karto gavo tėtukas palaikyti. O mano akušerė ir gydytojas vis dar užsiiminėjo „dailiuoju siuvinėjimu“ tongue.gif
Atsakyti
Maniskis dukryte paeme tik palatoje, jau aprengta ir tvirtai isuktai i dekuti, nes irgi labai bijojo, kad ko nenulauztu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskis tai pirmiau nei as mazyte paeme kai i palata atveze mus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agne1984 @ 2008 10 07, 11:56)
Maniskis dukryte paeme tik palatoje, jau aprengta ir tvirtai isuktai i dekuti, nes irgi labai bijojo, kad ko nenulauztu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Va va biggrin.gif maniskis irgi bijojo, nezinojo kaip paimti tai teko keltis ir padeti jam ant ranku smile.gif taip ir sedejo euforijoj biggrin.gif Gamybos produktas patenkino lotuliukas.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IceLady: 17 spalio 2008 - 06:29
Maniskiui padave iskart kai man nueme nuo krutines i suvyste, tai dziaugesi labai, sake mazyle jam net nusisypsojo wub.gif
Atsakyti
mano vyras jau nesiojo musu leliu po gimdykla kol mane siuvo biggrin.gif tongue.gif
tyrinejo i ka panasus. labai dziaugesi, kad i ji lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jjolantyte: 28 spalio 2008 - 19:59
QUOTE(agne1984 @ 2008 10 07, 11:56)
Maniskis dukryte paeme tik palatoje, jau aprengta ir tvirtai isuktai i dekuti, nes irgi labai bijojo, kad ko nenulauztu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mums buvo taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
kita diena po gimdymo
Atsakyti
kadangi man dare cezari, tai MB maziuka i rankas gavo iskart po gimimo. gal kokia 5 minute ax.gif
Atsakyti
pirma karta savo dukryte vyras paeme ant ranku praejus gal 5-10min po gimdymo wub.gif
Atsakyti
sunu paeme pirmakart keleta dienu praejus nuo gimimo-kai galutinai iseme is inkubatoriaus, o dukryte-gimdykloj, jai baigus valgyti wub.gif bet tai ivyko negreit-ilgai valge biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyras paeme ta pacia diena,kai gime.kadangi man buvo cezaris ir po operacijos negalejau keltis,tai teko jam paduot :-)
Atsakyti