Pirmiau nei aš, dar gimdykloj. Kai mažylį nuėmė nuo mano pilvo, apžiūrėjo ir aprengė iš karto gavo tėtukas palaikyti. O mano akušerė ir gydytojas vis dar užsiiminėjo dailiuoju siuvinėjimu

Maniskis dukryte paeme tik palatoje, jau aprengta ir tvirtai isuktai i dekuti, nes irgi labai bijojo, kad ko nenulauztu

maniskis tai pirmiau nei as mazyte paeme kai i palata atveze mus

QUOTE(agne1984 @ 2008 10 07, 11:56)
Maniskis dukryte paeme tik palatoje, jau aprengta ir tvirtai isuktai i dekuti, nes irgi labai bijojo, kad ko nenulauztu

Va va

Maniskiui padave iskart kai man nueme nuo krutines i suvyste, tai dziaugesi labai, sake mazyle jam net nusisypsojo

mano vyras jau nesiojo musu leliu po gimdykla kol mane siuvo

tyrinejo i ka panasus. labai dziaugesi, kad i ji

tyrinejo i ka panasus. labai dziaugesi, kad i ji

QUOTE(agne1984 @ 2008 10 07, 11:56)

mums buvo taip pat

kita diena po gimdymo
kadangi man dare cezari, tai MB maziuka i rankas gavo iskart po gimimo. gal kokia 5 minute

pirma karta savo dukryte vyras paeme ant ranku praejus gal 5-10min po gimdymo

sunu paeme pirmakart keleta dienu praejus nuo gimimo-kai galutinai iseme is inkubatoriaus, o dukryte-gimdykloj, jai baigus valgyti
bet tai ivyko negreit-ilgai valge

Mano vyras paeme ta pacia diena,kai gime.kadangi man buvo cezaris ir po operacijos negalejau keltis,tai teko jam paduot :-)