Mano vyras taip pat pirmesnis paeme musu mazyle ant ranku nei as. Man dare cezari ryte, ir mazyte musu nunese i naujagymiu skyriu, o kai ja mum atnese vakare as dar gulejau su laselinem, tai ir dave musu Ugnyte vyrui i rankas...
Mano abi dukros gime po cezario , tai abu kartus vyras pirmasis jas pamate ir pirmasi paeme sutverkytas jau gydytojui, nes akuseres mate kaip jis rymojo prie operacines duru parimes, ir per diena kelis kartus lakste ten kur buna leliukai
Visus gavo pirmiau uz mane: du iskart (nes buvo paciame gimdyme) ir du truputeli veliau, nes tuos kartus del susiklosciusiu aplinkybiu pacioje operacijoje negalejo dalyvauti...
Musu vaikeli po cezario isveze i "darzeli", poto vyrui leido prieiti ir paziureti, tai juokesi vyras, sake: "guli, majoja rankomis...". O man leliuka atnese tik vakare, kad pamaitinciau. Jau kita diena, paprasiau seseles savo leliuko, kad atnestu i palata, o kad po operacijos sunku vaikscioti tai vyras labai padedavo priziureti. Kai paklausiau, ar nebaisu imti toki mazyli, jis atsake, kad kito pasirinkimo neturi, kad as nieko negaliu padaryti ir jis privalo man padieti. Bet kiek atsimenu tai rankos jo nedrabejo.
man dare cezari, tai suneli ant ranku vyras paeme jau ta pati vakara, kai jis gime, nes as gulejau po lasalinem, o jis man nesiojo nuo vienos kruties prie kitos. O rankos tikrai nedrebejo, tik akyse sviete toks pasididziavimas!
gimdykloj, kai tik sis buvo apziuretas, nupraustas ir aprengtas buvo tai pavydu, kad jis ji gali laikyti mane tuo tarpu siuvo, o paskui jau dave maitinti.
gimdykloj, kai tik sis buvo apziuretas, nupraustas ir aprengtas buvo tai pavydu, kad jis ji gali laikyti mane tuo tarpu siuvo, o paskui jau dave maitinti.