Įkraunama...
Įkraunama...

WOLL indai

as woll keptuve isteskiau po 1.5 metu.is pradziu viskas buvo gerai,irgi atsidziaugt negalejau,bet po 1.5 metu viska pradejo traukt,nieko kept negalejau.nieko nera amzino...

Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2012 03 27, 19:49)
as woll keptuve isteskiau po 1.5 metu.is pradziu viskas buvo gerai,irgi atsidziaugt negalejau,bet po 1.5 metu viska pradejo traukt,nieko kept negalejau.nieko nera amzino...

Mes naudojame woll keptuve ketvirti metai, jau irgi pradejo traukti...
Vienoje parodoje pasiteiravau woll pardaveju, kodel taip yra, tai visa kalte suverte 'kepejui' blush2.gif , sake alieju pilt TIK i gerai ikaitinta keptuve, VISADA isplaut po naudojimo. To nesilaikant, susidaro dervos ir niekas jau nebegali padet (generalinis issveitimas - laikinai...)
Pasiule pirkti nauja lotuliukas.gif Nezinau, ar dar karta mokesiu tokius pinigus, nors is pradziu atrode tikrai 'stebuklinga' keptuve biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeLina: 28 kovo 2012 - 07:50
QUOTE(jeila @ 2012 02 08, 16:46)
Mes ir nesicackinam smile.gif ir indaplovej prasukam (pagal instrukcija ta daryt galima) ir perkaitinta buvo jau ne karta biggrin.gif tfu tfu tfu du metus jau tikrai tarnauja... kad bus amzina nesitikiu, bet jei 5m keps taup kaip kepa dabar busiu pirkiniu patenkinta smile.gif

3 metai kepiau....... vakar bandziau bulves kepti ir vel numeciau ilgam.... o gal jau ir ismesti reikia, visas dugnas prisvilo, maisyk nemaisius traukia viska, jokiu indaploviu normaliai priziurima keptuve...
Atsakyti
Sveikutes, ikisiu ir as savo trigrasi blush2.gif Turejom mes viena woll keptuve neatlaike dvieju metu, del to galiu kaltinti tik save blush2.gif Susidare vadinamos dervos ir ka, nieko nebeejo padaryti, teko ismesti verysad.gif Ne kokia is manes semininke reiskiasi... Tada isigijome skepshulte, jei teisingai parasiau ax.gif bet man ji ispudzio nepadare, vienas dalykas sunki, spizine, be galo daug aliejaus reikia, aisku gaminant viskas tyska... tada vel sugryzome prie woll, issiaiskine kaip tiksliai reikia priziureti naudojames jau antri metai, tfu tfu tfu kol kas viskas gerai. Mes turime su nusiimancia rankena, tai nepamainomas dalykas, nes galima ir orkaiteje naudoti thumbup.gif Dabar dar noreciau isigyti keturkampe woll keptuve, reikes po truputi MB tam ruosti moraliskai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(yollka @ 2012 07 16, 15:55)
Sveikutes, ikisiu ir as savo trigrasi  blush2.gif  Turejom mes viena woll keptuve neatlaike dvieju metu, del to galiu kaltinti tik save  blush2.gif Susidare vadinamos dervos ir ka, nieko nebeejo padaryti, teko ismesti  verysad.gif Ne kokia is manes semininke reiskiasi... Tada isigijome skepshulte, jei teisingai parasiau  ax.gif bet man ji ispudzio nepadare, vienas dalykas sunki, spizine, be galo daug aliejaus reikia, aisku gaminant viskas tyska... tada vel sugryzome prie woll, issiaiskine kaip tiksliai reikia priziureti naudojames jau antri metai, tfu tfu tfu kol kas viskas gerai. Mes turime su nusiimancia rankena, tai nepamainomas dalykas, nes galima ir orkaiteje naudoti  thumbup.gif  Dabar dar noreciau isigyti keturkampe woll keptuve, reikes po truputi MB tam ruosti moraliskai  lotuliukas.gif

nu prasome pasidalinti kaip ja naudoti reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(yollka @ 2012 07 16, 15:55)
... tada vel sugryzome prie woll, issiaiskine kaip tiksliai reikia priziureti naudojames jau antri metai, tfu tfu tfu kol kas viskas gerai. Mes turime su nusiimancia rankena, tai nepamainomas dalykas, nes galima ir orkaiteje naudoti  thumbup.gif 

Mano woll irgi jau baigiasi unsure.gif Kaip naudot reikia? Galit pasidalint ismintimi?
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2012 07 16, 19:26)
nu prasome pasidalinti kaip ja naudoti reikia  g.gif

QUOTE(rsc @ 2012 07 16, 19:49)
Mano woll irgi jau baigiasi unsure.gif Kaip naudot reikia? Galit pasidalint ismintimi?

4u.gif Visu pirma, tai negalima kaitinti keptuves aukstoje temperaturoje, mes ja pakaitinam kelias min pries kepant, tada sumaziname ugni. Riebalu naudojame minimaliai, turiu nusipirkusi toki silikonini sepeteli su juo alieju paskirstau ant dugno, taupiau ir sveikiau thumbup.gif Plaunu keptuve labai retai, nes ja uztenka dar silta isvalyti su popierine servetele, o jei reikia plauti tai irgi dar karsta su nedideliu kiekiu indu plovikliu. g.gif Net nezinau kas dar... Na lyg nieko ypatingo toje prieziuroje ax.gif Svarbiausia yra neperkaitinti, nes tada ir susidaro tos dervos ax.gif
Jeigu kam ydomu, galima pasiskaitineti cia http://www.imperija....ja-ir-prieziura Yra issamiai aprasyta, gal ko nepaminejau 4u.gif
Atsakyti
Po nepilnų dviejų metų naudojimo keliauja mano Woll į šiukšlyną. Sakyčiau dviems metams už tokią kainą brangu.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2014 03 19, 13:08)
Po nepilnų dviejų metų naudojimo keliauja mano Woll į šiukšlyną. Sakyčiau dviems metams už tokią kainą brangu.

Aš ilgiau naudoju keptuvę, bet vaizdelis labai prastas doh.gif nesu tikra ar saugu ją benaudoti g.gif mastau apie naujus 4u.gif
Atsakyti
mano Woll tarnauja turbūt šeštus metus ... Pjaustoma, gramdoma peiliu, šakute, namuose neturim nei vienos medinės ar silikoninės mentelės. Būna, kad prikimba kiaušinis ar bulvės, bet kad smarkiai trauktų - tikrai nea. Tik išorė labai jau nebe prekinės išvaizdos ax.gif Ir tikrai niekas nežaidžia su kaitinimu/nekaitinimu. Nežinau, čia mums pasisekė turbūt biggrin.gif
tiesa, indaplovės ji nemėgsta. jeigu jau kartais įmetu, tada išplautą ištepu aliejum. bet dažniausia kažką iškepi - dar visą karštą pakiši po vandeniu ir ramu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemuogienė: 20 kovo 2014 - 07:53
Sveiki,

WOLL keptuvės man nepakeičiamos, jau seniai nesidairau į keptuves, nes maniškės WOLL tarnauja ilgiau kaip šešerius metus. Nesupykčiau ir nieko nekaltinčiau, jeigu jau atgyventų, nes jų kaina seniai atsipirko.
Net nesusimąsčiau, kad, pasirodo, jas reikia plauti dar šiltas. Plaunu atvėsusias.
Nesuku galvos nei dėl jokių perkaitinimų, kartais įmetu į indaplovę, kepdama nebijau ir su kokia šakute brūkštelt per paviršių, nors šito vengiu ir paprastai naudoju silikonines, plastikines kepimo menteles.

Į temą užėjau išreikšti nuostabos: žiūriu neretas atvejis, kai nuvilia kokybė, maistas limpa prie dugno. Tiesiog neįtikėtina. Savo keptuves nebijočiau ir gamtoj ant laužo tikriausiai uždėt, paskui į indaplovę ir dar n metų galėčiau naudotis biggrin.gif
Atsakyti
Iš paskutinių puslapių pasisakymų galima pagalvoti, kad kuo toliau, tuo prastėja gaminio kokybė. Matyt seniau gaminta kokybiškiau, dėl to ir laiko ilgiau.
Atsakyti