as woll keptuve isteskiau po 1.5 metu.is pradziu viskas buvo gerai,irgi atsidziaugt negalejau,bet po 1.5 metu viska pradejo traukt,nieko kept negalejau.nieko nera amzino...
QUOTE(vaida39 @ 2012 03 27, 19:49)
as woll keptuve isteskiau po 1.5 metu.is pradziu viskas buvo gerai,irgi atsidziaugt negalejau,bet po 1.5 metu viska pradejo traukt,nieko kept negalejau.nieko nera amzino...
Mes naudojame woll keptuve ketvirti metai, jau irgi pradejo traukti...
Vienoje parodoje pasiteiravau woll pardaveju, kodel taip yra, tai visa kalte suverte 'kepejui'

Pasiule pirkti nauja

QUOTE(jeila @ 2012 02 08, 16:46)
Mes ir nesicackinam
ir indaplovej prasukam (pagal instrukcija ta daryt galima) ir perkaitinta buvo jau ne karta
tfu tfu tfu du metus jau tikrai tarnauja... kad bus amzina nesitikiu, bet jei 5m keps taup kaip kepa dabar busiu pirkiniu patenkinta 

3 metai kepiau....... vakar bandziau bulves kepti ir vel numeciau ilgam.... o gal jau ir ismesti reikia, visas dugnas prisvilo, maisyk nemaisius traukia viska, jokiu indaploviu normaliai priziurima keptuve...
Sveikutes, ikisiu ir as savo trigrasi
Turejom mes viena woll keptuve neatlaike dvieju metu, del to galiu kaltinti tik save
Susidare vadinamos dervos ir ka, nieko nebeejo padaryti, teko ismesti
Ne kokia is manes semininke reiskiasi... Tada isigijome skepshulte, jei teisingai parasiau
bet man ji ispudzio nepadare, vienas dalykas sunki, spizine, be galo daug aliejaus reikia, aisku gaminant viskas tyska... tada vel sugryzome prie woll, issiaiskine kaip tiksliai reikia priziureti naudojames jau antri metai, tfu tfu tfu kol kas viskas gerai. Mes turime su nusiimancia rankena, tai nepamainomas dalykas, nes galima ir orkaiteje naudoti
Dabar dar noreciau isigyti keturkampe woll keptuve, reikes po truputi MB tam ruosti moraliskai

QUOTE(yollka @ 2012 07 16, 15:55)
Sveikutes, ikisiu ir as savo trigrasi
Turejom mes viena woll keptuve neatlaike dvieju metu, del to galiu kaltinti tik save
Susidare vadinamos dervos ir ka, nieko nebeejo padaryti, teko ismesti
Ne kokia is manes semininke reiskiasi... Tada isigijome skepshulte, jei teisingai parasiau
bet man ji ispudzio nepadare, vienas dalykas sunki, spizine, be galo daug aliejaus reikia, aisku gaminant viskas tyska... tada vel sugryzome prie woll, issiaiskine kaip tiksliai reikia priziureti naudojames jau antri metai, tfu tfu tfu kol kas viskas gerai. Mes turime su nusiimancia rankena, tai nepamainomas dalykas, nes galima ir orkaiteje naudoti
Dabar dar noreciau isigyti keturkampe woll keptuve, reikes po truputi MB tam ruosti moraliskai 

nu prasome pasidalinti kaip ja naudoti reikia

QUOTE(yollka @ 2012 07 16, 15:55)
... tada vel sugryzome prie woll, issiaiskine kaip tiksliai reikia priziureti naudojames jau antri metai, tfu tfu tfu kol kas viskas gerai. Mes turime su nusiimancia rankena, tai nepamainomas dalykas, nes galima ir orkaiteje naudoti

Mano woll irgi jau baigiasi

QUOTE(Saga @ 2012 07 16, 19:26)
QUOTE(rsc @ 2012 07 16, 19:49)

Jeigu kam ydomu, galima pasiskaitineti cia http://www.imperija....ja-ir-prieziura Yra issamiai aprasyta, gal ko nepaminejau

Po nepilnų dviejų metų naudojimo keliauja mano Woll į šiukšlyną. Sakyčiau dviems metams už tokią kainą brangu.
QUOTE(Jolete @ 2014 03 19, 13:08)
Po nepilnų dviejų metų naudojimo keliauja mano Woll į šiukšlyną. Sakyčiau dviems metams už tokią kainą brangu.
Aš ilgiau naudoju keptuvę, bet vaizdelis labai prastas

mano Woll tarnauja turbūt šeštus metus ... Pjaustoma, gramdoma peiliu, šakute, namuose neturim nei vienos medinės ar silikoninės mentelės. Būna, kad prikimba kiaušinis ar bulvės, bet kad smarkiai trauktų - tikrai nea. Tik išorė labai jau nebe prekinės išvaizdos
Ir tikrai niekas nežaidžia su kaitinimu/nekaitinimu. Nežinau, čia mums pasisekė turbūt 
tiesa, indaplovės ji nemėgsta. jeigu jau kartais įmetu, tada išplautą ištepu aliejum. bet dažniausia kažką iškepi - dar visą karštą pakiši po vandeniu ir ramu.

tiesa, indaplovės ji nemėgsta. jeigu jau kartais įmetu, tada išplautą ištepu aliejum. bet dažniausia kažką iškepi - dar visą karštą pakiši po vandeniu ir ramu.
Sveiki,
WOLL keptuvės man nepakeičiamos, jau seniai nesidairau į keptuves, nes maniškės WOLL tarnauja ilgiau kaip šešerius metus. Nesupykčiau ir nieko nekaltinčiau, jeigu jau atgyventų, nes jų kaina seniai atsipirko.
Net nesusimąsčiau, kad, pasirodo, jas reikia plauti dar šiltas. Plaunu atvėsusias.
Nesuku galvos nei dėl jokių perkaitinimų, kartais įmetu į indaplovę, kepdama nebijau ir su kokia šakute brūkštelt per paviršių, nors šito vengiu ir paprastai naudoju silikonines, plastikines kepimo menteles.
Į temą užėjau išreikšti nuostabos: žiūriu neretas atvejis, kai nuvilia kokybė, maistas limpa prie dugno. Tiesiog neįtikėtina. Savo keptuves nebijočiau ir gamtoj ant laužo tikriausiai uždėt, paskui į indaplovę ir dar n metų galėčiau naudotis
WOLL keptuvės man nepakeičiamos, jau seniai nesidairau į keptuves, nes maniškės WOLL tarnauja ilgiau kaip šešerius metus. Nesupykčiau ir nieko nekaltinčiau, jeigu jau atgyventų, nes jų kaina seniai atsipirko.
Net nesusimąsčiau, kad, pasirodo, jas reikia plauti dar šiltas. Plaunu atvėsusias.
Nesuku galvos nei dėl jokių perkaitinimų, kartais įmetu į indaplovę, kepdama nebijau ir su kokia šakute brūkštelt per paviršių, nors šito vengiu ir paprastai naudoju silikonines, plastikines kepimo menteles.
Į temą užėjau išreikšti nuostabos: žiūriu neretas atvejis, kai nuvilia kokybė, maistas limpa prie dugno. Tiesiog neįtikėtina. Savo keptuves nebijočiau ir gamtoj ant laužo tikriausiai uždėt, paskui į indaplovę ir dar n metų galėčiau naudotis

Iš paskutinių puslapių pasisakymų galima pagalvoti, kad kuo toliau, tuo prastėja gaminio kokybė. Matyt seniau gaminta kokybiškiau, dėl to ir laiko ilgiau.