Man ir si keptuve pati paciausia. Nzn ka be jos daryciau

Sveikos,
nu žinokit duodu ir aš medalį Woll. Nusipirkau rekomendavus draugams šią keptuvę ir įsimylėjau
kaip aš ankščiau be jos gyvenau , neįsivaizduoju
Gyvenimo atradimas žodžiu. Va
nu žinokit duodu ir aš medalį Woll. Nusipirkau rekomendavus draugams šią keptuvę ir įsimylėjau

QUOTE(astulkinas @ 2012 02 02, 15:33)
Sveikos,
kaip aš ankščiau be jos gyvenau , neįsivaizduoju

kad nesikartot to patie nerasysiu

sveikos
nepatingesiu sakau ir as pasisakyti
del keptuves dziaugiuosi kaip daugelis,naudojam jau kokie 3 metai gal
viskas liuks kol kas tikrai,kisu ja visur
ir y orkaite ir y peciu,liuks
nu bet logik puodai
jau po pusmecio pamaciau,kad vieno dugnas puslem eina..pakeiciau kol dar ymanoma buvo..maniau gal kokia brokuota partija buvo..siai dienai pakeistasis puodas atrodo taip kaip foto(ka tik nufotkinau)
cia irgi jau koki 3metai jam su biskiu..
nenaudoju jokiu ypatingu chemiju
plaunu paprastu-pigiu indu plovikliu
pinigai labai dideli padeti ant 2 puodu,bet..deja nepasiteisino..
liko geri tik 2 dangciai,o puodus galima ir reiketu mest siukslinen,nes tas apatinis besilupantis sluoksnis atrodo kaip pigus taflonas
kury mes suvalgom
o dangciai jau pirma naudojimo savaite"suvare"puodu sonus
manau gamintojai kazko nedadare iki galo
maisau tik plastmasiniais TW yrankiais,metaliniu neturiu
savo kaltes cia nematau jokios

db verkiant reikia nauju puodu,bet pigus trauks maista o nusipirkus brangius va ka gavau
MB tik bumba ir sako"o norejai visus susipirkt tu juos"
aciu diev ,kad nesusipirkau

nu bet logik puodai

liko geri tik 2 dangciai,o puodus galima ir reiketu mest siukslinen,nes tas apatinis besilupantis sluoksnis atrodo kaip pigus taflonas

db verkiant reikia nauju puodu,bet pigus trauks maista o nusipirkus brangius va ka gavau

QUOTE(gwidita @ 2012 02 07, 12:42)
sveikos
viskas liuks kol kas tikrai,kisu ja visur
ir y orkaite ir y peciu,liuks
nu bet logik puodai
jau po pusmecio pamaciau,kad vieno dugnas puslem eina..pakeiciau kol dar ymanoma buvo..maniau gal kokia brokuota partija buvo..siai dienai pakeistasis puodas atrodo taip kaip foto(ka tik nufotkinau)
plaunu paprastu-pigiu indu plovikliu
pinigai labai dideli padeti ant 2 puodu,bet..deja nepasiteisino..
kury mes suvalgom
o dangciai jau pirma naudojimo savaite"suvare"puodu sonus
manau gamintojai kazko nedadare iki galo
maisau tik plastmasiniais TW yrankiais,metaliniu neturiu
savo kaltes cia nematau jokios

MB tik bumba ir sako"o norejai visus susipirkt tu juos"
aciu diev ,kad nesusipirkau 

nu bet logik puodai

Gal dar ne velu keist pagal garantija? Nes dangai, kiek skaiciau atrodo 3 metams suteikiama garantija.
aa, paskaiciau atidziau, kad jau trys su biskuciu pas jus..
QUOTE(oge @ 2012 02 07, 14:14)
Gal dar ne velu keist pagal garantija? Nes dangai, kiek skaiciau atrodo 3 metams suteikiama garantija.
jau viena karta keitem...butent sita puoda...ant cekuciu jau net nesimato kas parasyta..isbluko

neverta ieskoti teisybiu..keisti niekas nenori..pirmiausia pradeda kaltin naudotoja-pirkeja

QUOTE(jeila @ 2012 02 07, 13:29)
kad nesikartot to patie nerasysiu
TOBULA... keptuve nupirko vyras kai sugadino mano senaja isskalbes indaplovej, tai gerai kad taip nutiko uztat dabar zinau tik kokio gamintojo indai yra ir bus perkami musu virtuveje.. laukiu kokios akcijos concept puodam 

Kai rinkomės naują keptuvę, akiratyje buvo ir WOLL. Pagrinde įtariai žiūrėjome ką kalba pardavėjai. O visų (ir WOLL'inių tame tarpe) "maldelė" vienoda: neperkaitinti, neplauti indaplovėje

jau viena karta keitem...butent sita puoda...ant cekuciu jau net nesimato kas parasyta..isbluko
neverta ieskoti teisybiu..keisti niekas nenori..pirmiausia pradeda kaltin naudotoja-pirkeja
Nusipirkome Bergner kažkokią, su baltais taškiukais. Naudojame daugiau metai laiko, niekas su ja nesicackina, indaplovėje būna 2-3 kartus per savaitę ir vis kaip nauja

jei kieno nors WOLLás ištempė bent porą metų tokio nedoro elgesio - atsiliepkite, pasidžiaukite

QUOTE(speedy @ 2012 02 07, 20:14)
Kai rinkomės naują keptuvę, akiratyje buvo ir WOLL. Pagrinde įtariai žiūrėjome ką kalba pardavėjai. O visų (ir WOLL'inių tame tarpe) "maldelė" vienoda: neperkaitinti, neplauti indaplovėje
Nutarėme, kad mokėti tokius pinigus ir elgtis kaip su bobutės antikvariniu servizu nesiruošiame tikrai. Ir nesinorejo girdėti pardavėju "paaiškinimų" kad esame patys kalti ir nemokame su TOKIOMIS keptuvėmis elgtis. Žodžiu, sumodeliavome situaciją į priekį
Nusipirkome Bergner kažkokią, su baltais taškiukais. Naudojame daugiau metai laiko, niekas su ja nesicackina, indaplovėje būna 2-3 kartus per savaitę ir vis kaip nauja
O kainavo kažkur 70 lt. (su dangčiu!)
jei kieno nors WOLLás ištempė bent porą metų tokio nedoro elgesio - atsiliepkite, pasidžiaukite
Gal tikrai jos geros 

taip,pareklamuot graziai paciulbet visi moka

tikrai galetu atsiliept daugiau puodus naudojanciu moteraiciu,gal tikrai as kazka padariau net nezinodama

QUOTE(gwidita @ 2012 02 07, 20:56)
taip,pareklamuot graziai paciulbet visi moka
o kas pakui atsako uz ju priciulbejima
musu pinigines
tikrai galetu atsiliept daugiau puodus naudojanciu moteraiciu,gal tikrai as kazka padariau net nezinodama
ir galvoju,kad cia puodai blogi o ne as kalta

Kas dar euforijoj del šių keptuvių tai lai ir džiaugiasi

Beje, kas skaitot angliškai atsiliepimai čia
http://www.reviewcen...iews173953.html

QUOTE(speedy @ 2012 02 07, 20:14)
Nutarėme, kad mokėti tokius pinigus ir elgtis kaip su bobutės antikvariniu servizu nesiruošiame tikrai. Ir nesinorejo girdėti pardavėju "paaiškinimų" kad esame patys kalti ir nemokame su TOKIOMIS keptuvėmis elgtis. Žodžiu, sumodeliavome situaciją į priekį

Mes ir nesicackinam

Aš savo paskutine Wool keptuve džiaugiausi lygiai tiek, kiek jai davė garantiją - 2m. Mėnuo po garantijos - ir pradėjo vienoj vietoj traukt. Viryklė indukcinė, jeigu būčiau perkaitinus, tai trauktų visą paviršių vienodai. Indaplovėj neploviau niekad ir jokių agresyvių ploviklių nenaudojau. Supratusi, kad vėl reiks naujos keptuvės, nuėjau į tą pačią parduotuvę, pas tą pačią pardavėją - pasitarti kokios firmos geriau rinktis, kas patikimiau. Apie savo ką tik 'sugedusią' keptuvę iš pradžių nieko nesakiau
Ir ką jūs manot - išklausiau daug pagyrų WOOL'ams
Tada pasakiau, kad jau tokia keptuve ką tik nusivyliau. O tada prasidėjo:" Kokia keptuvė? Koks skersmuo? Kada pirkot? ... Ne, tikrai ne pas mane, mes tokių neturėjom, ką tik prekiaut jomis pradėjom.."
Tai ką dar klausinėti ar įrodinėti - aišku, kad WOOL'as geras tik tada, kai nori parduoti.
Beje, po to susisiekiau su 'Wool' indus tiekiančios įmonės vadybininku. Klausinėjau, gal yra kažkuri tai kategorija geresnių indų, patikimesne danga, gal kažko tai aš nežinau, kad tos keptuvės ilgiau tarnautų (na, labai jau norėjau vėl WOOL'o, labai geros tos keptuvės, kol naujos
). Deja, nieko naujo nesužinojau, tik kad"viskas pas juos gerai, kalti patys naudotojai.." O tai jau buvo trečia šito gamintojo mano keptuvė - prieš tai dvi naudojau ant dujinės viryklės ir joms atitarnavus irgi maždaug po 2 metus kaltinau save, kad galbūt perkaitinau
Dabar turiu kito gamintojo.. Kol kas tyliai džiaugiuosi, nes keptuvė - nereali

Beje, po to susisiekiau su 'Wool' indus tiekiančios įmonės vadybininku. Klausinėjau, gal yra kažkuri tai kategorija geresnių indų, patikimesne danga, gal kažko tai aš nežinau, kad tos keptuvės ilgiau tarnautų (na, labai jau norėjau vėl WOOL'o, labai geros tos keptuvės, kol naujos

Dabar turiu kito gamintojo.. Kol kas tyliai džiaugiuosi, nes keptuvė - nereali

5 metus naudoju WOLL keptuve. Neplaunu indaplovese, naudoju ploviklius. Viskas gerai. Dziaugiuos dar vis