Įkraunama...
Įkraunama...

WOLL indai

QUOTE(Snobė @ 2014 03 20, 13:47)
Sveiki,

WOLL keptuvės man nepakeičiamos, jau seniai nesidairau į keptuves, nes maniškės WOLL tarnauja ilgiau kaip šešerius metus. Nesupykčiau ir nieko nekaltinčiau, jeigu jau atgyventų, nes jų kaina seniai atsipirko.
Net nesusimąsčiau, kad, pasirodo, jas reikia plauti dar šiltas. Plaunu atvėsusias.
Nesuku galvos nei dėl jokių perkaitinimų, kartais įmetu į indaplovę, kepdama nebijau ir su kokia šakute brūkštelt per paviršių, nors šito vengiu ir paprastai naudoju silikonines, plastikines kepimo menteles.

Į temą užėjau išreikšti nuostabos: žiūriu neretas atvejis, kai nuvilia kokybė, maistas limpa prie dugno. Tiesiog neįtikėtina. Savo keptuves nebijočiau ir gamtoj ant laužo tikriausiai uždėt, paskui į indaplovę ir dar n metų galėčiau naudotis  biggrin.gif

Dėl savo storio, stabilumo, karščio vienodo paskirstymo yra super. Perkaitinti ar sudeginti ką toj keptuvėj tai reikia turėti talentą biggrin.gif Na lietinių tikrai ant jos neiškepsi, bet kad maistas prikeptu tai nelabai, gal biški bet tai problemu nesukelia. Bet pats paviršius tai man abejotinas. Jeigu kelias dienas nenaudoju ir stovi sausa, toks įspūdis kad pradeda rūdyti g.gif Gal vaidenasi biggrin.gif
Atsakyti
Oi kiek brangiu "geru" keptuviu sugadinau, tiketina su indaplove, bet woll man atradimas. Jau antri metai naudoju ir niekas nesusigadino, neturiu jokiu priekaistu jai, kepu orkaiteje, ant dujines ir pan. tik jau i indaplove nebededu, bijau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianule @ 2012 02 09, 10:46)
5 metus naudoju WOLL keptuve. Neplaunu indaplovese, naudoju ploviklius. Viskas gerai. Dziaugiuos dar vis smile.gif

Dar vis dziaugiuos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2014 03 20, 08:51)
mano Woll tarnauja turbūt šeštus metus ... Pjaustoma, gramdoma peiliu, šakute, namuose neturim nei vienos medinės ar silikoninės mentelės. Būna, kad prikimba kiaušinis ar bulvės, bet kad smarkiai trauktų - tikrai nea. Tik išorė labai jau nebe prekinės išvaizdos ax.gif Ir tikrai niekas nežaidžia su kaitinimu/nekaitinimu. Nežinau, čia mums pasisekė turbūt biggrin.gif
tiesa, indaplovės ji nemėgsta. jeigu jau kartais įmetu, tada išplautą ištepu aliejum. bet dažniausia kažką iškepi - dar visą karštą pakiši po vandeniu ir ramu.

Tau pasisekė, gal anksčiau gamintos buvo tikrai geros kokybės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 03 20, 17:17)
Dėl savo storio, stabilumo, karščio vienodo paskirstymo yra super. Perkaitinti ar sudeginti ką toj keptuvėj tai reikia turėti talentą  biggrin.gif Na lietinių tikrai ant jos neiškepsi, bet kad maistas prikeptu tai nelabai, gal biški bet tai problemu nesukelia. Bet pats paviršius tai man abejotinas. Jeigu kelias dienas nenaudoju ir stovi sausa, toks įspūdis kad pradeda rūdyti  g.gif  Gal vaidenasi  biggrin.gif

Siandien buvau "Namu pasaulis" parodoj ir kaip tik lietini kepe, be riebalu, kuo puikiausiai thumbup.gif O kaip skaniai pagamino...kepant ipyle siek tiek apelisinu likerio, ant iskepto blyno uzspaude sviezio apelisino siulciu, gavosi puikus desertas, skonis pasaka wub.gif Susigundziau didele keturkampe su dangciu. Mano mama turi gal 2 metus, labai giria ir man liepe nusipirkt, ir nemetyt pinigu kitoms. Neseniai isigijau ketaus baltarusiska keptuve, niekada daugiau nepirkciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2012 03 27, 20:49)
as woll keptuve isteskiau po 1.5 metu.is pradziu viskas buvo gerai,irgi atsidziaugt negalejau,bet po 1.5 metu viska pradejo traukt,nieko kept negalejau.nieko nera amzino...

drinks_cheers.gif pas mane tas pats,kaltinau mama,kad karsta pakiso po saltu vandeniu,bet gal ne nuo to,pradejo luptis virsutinis dangos slouksnis,traukti maista,tai turbut irgi teks mesti doh.gif
Atsakyti
Mano Wool irgi po kurio laiko ima traukti maistą, jau kokias 5 turbūt pakeičiau per ilgą laiką, bet vis vien gryžtu prie jų, esu tos nuomonės, kad amžino nieko nėra, bet 5 metų kaip kai kam man nelaiko. Viena taip pat buvo pradėjusi lupinėtis, bet aš jų visai nesaugau. Lietinius kepu be aliejaus, iškepa puikiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 03 liepos 2016 - 21:49
Parodykt kokia keptuve rinktis kasdieniniam naudojimui,universalia biggrin.gif
Atsakyti
Gal ju kur nors galima pigiau nisipirkti?
Atsakyti
As savo pirmaja sugadinau dedama i indaplove. Tarnavo gal du metus, o gal ir trumpiau. Jei neklistu sios keptuves isvis nemegsta indu plovikliu (ypatingai tu agresyviuju cheminiu). Dabar turiu WOLL net tris. Pirkau per ju 35meti ir tikiuos jog ju uzteks iki 40mecios scentes, kai isleis vel aniversary linija draugiskesnem kainom smile.gif isties nera nieko amzino ir kepimas joje yra labai patogus.
Atsakyti
Na aš savąją naudoju jau virš 2 metų ir esu labai patenkinta, man bent kol kas tai niekas nesvyla wub.gif dabar planuojam dar ir grilinę įsiyt ax.gif
Atsakyti
Isigijau ir as troskintuva- keptuve ( su 2 rankenos, kuria galima kirsti i orkaite). Naudoju kol kas tik ant virykles. Emiau butent sita nes ji buvo gilesne, o as megstu troskinti ar virti sriubas joje, pries tai apkepus darzoves. Gal nelabai patogu kad ne su viena rankena- paimti ir kazka apversti jau problema. Bet siaip pati keptuve super. Tikrai be riebalu galima kepti ir nieks neprisvila!
Pirkau Panoramoje su 20% nuolaida
Atsakyti