man nesunku savo vyrui išrinkti dovana,buna tik viena problema ne visada turiu pakankamai tam pinigu.jam patinka gražūs rūbai,gera muzika,geri kvepalai.
na aš imu ir paklausiu: ką labiausiai vyrai mėgsta gauti dovanų ir pan. tada ir ištrauki reikiamą informaciją 
Papildyta:
Yra vyrų kurie paprastesni ir yra kurie mėgsta prabanga, gal kartais ir negal savo kišenę, vat čia ir man jau būtų labai sudėtinga

Papildyta:
QUOTE(marytexxx @ 2008 03 29, 12:42)
man nesunku savo vyrui išrinkti dovana,buna tik viena problema ne visada turiu pakankamai tam pinigu.jam patinka gražūs rūbai,gera muzika,geri kvepalai.
Yra vyrų kurie paprastesni ir yra kurie mėgsta prabanga, gal kartais ir negal savo kišenę, vat čia ir man jau būtų labai sudėtinga

Priklauso nuo to kokia proga ir ar jam patinka kostiumai.
QUOTE(Niurzgike @ 2008 04 21, 12:22)
Tiks tuo atveju, jei jis juos noriai nešioja, aš saviškiui nedovanočiau, nes žinai, kad jis tik akis išpūstų ir pasakytų dantis sukandęs "Ačiū mieloji" 

MB irgi tokia dovana butu labai keista..

QUOTE(jolanta78 @ 2008 04 21, 11:58)
As cia suku galva ir norejau pasitarti, kaip manot ar apsidziaugtu vyras gaves kaklaraisti, radau toki puslaipi inties.lt ten daug visokiu graziu yra. Daugiau nieko nesugalvoju. patarkit
Sakyčiau dovana iš tokių, kai jau tikrai nieko nesugalvoji. Mano vyras neapsidžiaugtų, nors žmonės aišku skirtingi.
QUOTE(Copacabana @ 2008 04 21, 22:34)
Dovanoti reikia kazka, ko vyrui truksta, juk matai, kai jam kazko reikia, kazko neturi, kazkas pasibaige, kazka nunesiojo etc. As taip visada darau - dar nekart nenusivyle
Visas dovanas panaudoja 

Visiskai taip, tada ir jam paciam maloniau kai gali kazka panaudoti, visgi vyrai nemegsta tokiu dalyku, kuriuos reikia pasidejus laikyti

tai jei jau viska ko reikia turi kazko mandraus ir neisgalvosi, o jei megsta ir nesioja tai manau turetu likt patenkintas 
p.s. cia mum patart kazka, labai sunku, nes jo mes nepazistam ir skonio nezinom
tarkim, as saviskiui jei padovanociau ir likciau nesuprasta
jam tokie dalykai, galima sakyti, svetimi

p.s. cia mum patart kazka, labai sunku, nes jo mes nepazistam ir skonio nezinom

tarkim, as saviskiui jei padovanociau ir likciau nesuprasta