Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias dovanas dovanojate savo vyrams?

man nesunku savo vyrui išrinkti dovana,buna tik viena problema ne visada turiu pakankamai tam pinigu.jam patinka gražūs rūbai,gera muzika,geri kvepalai.
Atsakyti
na aš imu ir paklausiu: ką labiausiai vyrai mėgsta gauti dovanų ir pan. tada ir ištrauki reikiamą informaciją rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(marytexxx @ 2008 03 29, 12:42)
man nesunku savo vyrui išrinkti dovana,buna tik viena problema ne visada turiu pakankamai tam pinigu.jam patinka gražūs rūbai,gera muzika,geri kvepalai.

Yra vyrų kurie paprastesni ir yra kurie mėgsta prabanga, gal kartais ir negal savo kišenę, vat čia ir man jau būtų labai sudėtinga blush2.gif
Atsakyti
As cia suku galva ir norejau pasitarti, kaip manot ar apsidziaugtu vyras gaves kaklaraisti, radau toki puslaipi inties.lt ten daug visokiu graziu yra. Daugiau nieko nesugalvoju. patarkit
Atsakyti
Tiks tuo atveju, jei jis juos noriai nešioja, aš saviškiui nedovanočiau, nes žinai, kad jis tik akis išpūstų ir pasakytų dantis sukandęs "Ačiū mieloji" smile.gif
Atsakyti
Priklauso nuo to kokia proga ir ar jam patinka kostiumai.
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 04 21, 12:22)
Tiks tuo atveju, jei jis juos noriai nešioja, aš saviškiui nedovanočiau, nes žinai, kad jis tik akis išpūstų ir pasakytų dantis sukandęs "Ačiū mieloji" smile.gif

MB irgi tokia dovana butu labai keista.. g.gif
Atsakyti
Kadangi maniškis priverstas darbe su kostiumu būt, tai jam kaklaraiščiai reikalingi. Bet kažkaip niekad nesu dovanojus, nes man pačiai tai nuobodi dovana atrodo g.gif
Atsakyti
Šlipsas?...gal...jei su kostiumu net ir miega...
Atsakyti
Dovanoti reikia kazka, ko vyrui truksta, juk matai, kai jam kazko reikia, kazko neturi, kazkas pasibaige, kazka nunesiojo etc. As taip visada darau - dar nekart nenusivyle thumbup.gif Visas dovanas panaudoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta78 @ 2008 04 21, 11:58)
As cia suku galva ir norejau pasitarti, kaip manot ar apsidziaugtu vyras gaves kaklaraisti, radau toki puslaipi inties.lt ten daug visokiu graziu yra. Daugiau nieko nesugalvoju. patarkit

Sakyčiau dovana iš tokių, kai jau tikrai nieko nesugalvoji. Mano vyras neapsidžiaugtų, nors žmonės aišku skirtingi.
Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2008 04 21, 22:34)
Dovanoti reikia kazka, ko vyrui truksta, juk matai, kai jam kazko reikia, kazko neturi, kazkas pasibaige, kazka nunesiojo etc. As taip visada darau - dar nekart nenusivyle  thumbup.gif Visas dovanas panaudoja  thumbup.gif

Visiskai taip, tada ir jam paciam maloniau kai gali kazka panaudoti, visgi vyrai nemegsta tokiu dalyku, kuriuos reikia pasidejus laikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
tai jei jau viska ko reikia turi kazko mandraus ir neisgalvosi, o jei megsta ir nesioja tai manau turetu likt patenkintas smile.gif

p.s. cia mum patart kazka, labai sunku, nes jo mes nepazistam ir skonio nezinom ax.gif
tarkim, as saviskiui jei padovanociau ir likciau nesuprasta hihihi.gif jam tokie dalykai, galima sakyti, svetimi mastau.gif
Atsakyti