QUOTE(Vailingo @ 2012 07 24, 19:54)
Va!
Mano sūnėnas eis į šios mokyklos pirmąją klasę. Todėl įdomu, kokios tos pirmokiukų mokytojos ?

Mano sūnėnas eis į šios mokyklos pirmąją klasę. Todėl įdomu, kokios tos pirmokiukų mokytojos ?

man irgi idomu kokios mokytojos bus nuo rugsejo. Ar verta rasyti i ta mokykla?

QUOTE(freewind @ 2012 12 13, 15:04)
man irgi idomu kokios mokytojos bus nuo rugsejo. Ar verta rasyti i ta mokykla?
Ar geriau i silainius 

bet tikrai įdomu, kad apie šitą mokyklą labai mažai informacijos kažkaip

Sveiki,
Taip pat domiuosi mokykla
Kiek suzinojau tai 2014 tures pirmas klases Ryta Greiciuviene ir Ausra Bereikiene. Gal kas turite komentaru apie asmenines moktoju savybes ar pasiekimus? Norečiau uspresti kur leisti sunu.
Taip pat domiuosi mokykla
Kiek suzinojau tai 2014 tures pirmas klases Ryta Greiciuviene ir Ausra Bereikiene. Gal kas turite komentaru apie asmenines moktoju savybes ar pasiekimus? Norečiau uspresti kur leisti sunu.
Labai keista, kad apie šią mokyklą nerandu jokios informacijos
Nors mokykla surenka mokinukus į klases. Jei turit info apie pirmokėlių mokytojas - brūkštelkite. Ačiū.

http://www.svkazimieras.kaunas.lm.lt/ cia yra informacijos apie mokyklos veikla,o apie busimu pirmoku mokytojas nieko nezinau

Lanko mano vaikas šią mokyklą, dabar 4 klasė, mokytoja Želvienė puiki nuoširdi atsidavus savo darbui mokytoja. Man vienintelė blogybė šioje mokykloje tai anglų kalbos mokytoja. Žinant kad užsienio kalbai reikalingi tvirti pagrindai tai čia jokių pagrindų. Bilekas ir bilekaip. Negaliu sakyt kad mokytoja kažkokia ku ku, nes prie pamoką stebinčios direktorės pamoka vyksta idealiai, vaikai viską supranta viskas būna paaiškinta. Žodžiu mokyklai reiktų padirbėti su savo pedagogais. Bet aplinka normali, stadionas didelis, pradinukai atskirti nuo didesnių vaikų.
Sveikos mamos, kurios leis savo atžalas šiemet rudenį į sargėnų mokyklą, gal jau žinot kokios mokytojos mokins pirmokėlius, kokie atsiliepimai apie jas, kaip skirstomos klasės ir t.t. Aš pati į mokyklą žadu eiti kitą savaitę, ką sužinosiu ta informacija ir aš pasidalinsiu. Galit rašyti ir į pn. Ačiū
O aš labai nusivyliau šiemet pradinukų mokytoja Elena...atsirenka vaikus, kas jai tinka....jei vaikas tylesnis, atiduoda kitai mokytojai....nors turėjom pilną teisę eiti į jos klasę..rašėm anksti prašymą su noru patekti pas ją...palankėm pirmas pamokėles, o likus dviem dienoms iki rugsėjo pirmosios - skambutis, kad eisim į kitą klasę....matyt vietos kažkam dar reikėjo pas ją...sėkmės...lazda turi du galus...

KOKIE- bureliai-pradinukams?