QUOTE(pakalnutė @ 2005 12 18, 00:55)
Su Intiene susidūriau kai pirmos dukros laukiausi, baisus žmogus
Apie ja nieko gero irgi negaleciau pasakyti. Buvau 18, kaip sakant savanoriskai nuejau pasitikrint, pirma karta

Pripaise zaizdele, gal ji ir buvo, nieko nesakau. Tolesnis gydymas - liepe nusipirkt buteli degtines, taip savaite man ale "degino", paskui israse kazkokiu zvaguciu - is po stalo. Po menesio - dar kazkokiu geriamu... Kol galu gale, po poros menesiu - leidziamus ! Nu zinokit, supratau, kad nesu dar tokia ligone, kad tiek chemijos i save varyt... ir meciau viska... Svarbiausia, kad puse draugiu, kurios pas ja ejo - praktiskai tas pats... Nezinau, gal dabar moteriske patobulejo
QUOTE(pienių jūra @ 2006 01 09, 02:42)
man pagal gyvenamą vietą, berods, Šatkus priklausytų, bet neradau čia nei teigiamų, nei neigiamų atsiliepimų. Gal yra pas jį einančių? Ar bent kažką girdėjusiu?
Pati nebuvau, bet atsiliepimai tik geriausi
QUOTE(gulia2004 @ 2006 01 31, 22:43)
kokia ta Konciute?
Po istorijos su Intiene pas ginekologe nebuvau hmmmm (skaiciuoju) apie 6 metus

Ne todel, kad bijociau, tiesiog kol ligos neprispyre, tol ir neprisiruosiau... galu gale uzsirasiau pas Konciute

Bijojau isgirsti, kad ligu milijona turiu... Vis tik tiek metu ir dar "nebaigtas" gydymas... Man si gydytoja visai patiko, padare visus tyrimus, parode ir t.t. ir jokiu ligu nerado
Nors kai planuoju leliuka, tai galvoju, kad jau per brangu pas ja bus...

Esu uzsiregistravusi Nefridoje. Ka rekomenduotumete cia? Tiesa, kaip pavarde tos gydytojos, tokios jau gerokai metuose, smulkios moteriskes? Reikejo man vizito pas ginekologa skubaus, tai praveriau pas ja duris, vos is padu neisvirtau, apstauge mane, kad turi daug nesciuju ir jai visai nusispjaut, kad man gydytoja uzrase "be eiles"... Nenoreciau pas ja netycia patekti...