Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai Klaipėdoje

blink.gif
QUOTE(Dilma @ 2006 02 08, 18:26)
Grubiai paguldo ir švelniai apžiūri biggrin.gif
Arba
Švelniai paguldo ir grubiai apžiūri g.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif nea, nu pvz man buvo taip:
as guliu visaissigandusi po tikrai svelnios apziuros ir laukiu kazkokio atsakymo, o ji an uzvaro: NESTUMAS.
as JAI: KAIP??????? blink.gif blink.gif
o ji man: kas kaip, nu sakau nestumas, o ka? mnesitikejot, juk su vyru mylites blink.gif
nu galvoju myliuosi, bet norejau, kad tai butu pranesta kaip per filma...buvau bepradedanti asaroti, bet kai pamaciau jos gruboka veida tai surimtejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutė @ 2005 12 18, 00:55)
Su Intiene susidūriau kai pirmos dukros laukiausi, baisus žmogus blink.gif

Apie ja nieko gero irgi negaleciau pasakyti. Buvau 18, kaip sakant savanoriskai nuejau pasitikrint, pirma karta smile.gif Pripaise zaizdele, gal ji ir buvo, nieko nesakau. Tolesnis gydymas - liepe nusipirkt buteli degtines, taip savaite man ale "degino", paskui israse kazkokiu zvaguciu - is po stalo. Po menesio - dar kazkokiu geriamu... Kol galu gale, po poros menesiu - leidziamus ! Nu zinokit, supratau, kad nesu dar tokia ligone, kad tiek chemijos i save varyt... ir meciau viska... Svarbiausia, kad puse draugiu, kurios pas ja ejo - praktiskai tas pats... Nezinau, gal dabar moteriske patobulejo g.gif

QUOTE(pienių jūra @ 2006 01 09, 02:42)
man pagal gyvenamą vietą, berods, Šatkus priklausytų, bet neradau čia nei teigiamų, nei neigiamų atsiliepimų. Gal yra pas jį einančių? Ar bent kažką girdėjusiu?

Pati nebuvau, bet atsiliepimai tik geriausi smile.gif

QUOTE(gulia2004 @ 2006 01 31, 22:43)
kokia ta Konciute? g.gif

Po istorijos su Intiene pas ginekologe nebuvau hmmmm (skaiciuoju) apie 6 metus doh.gif Ne todel, kad bijociau, tiesiog kol ligos neprispyre, tol ir neprisiruosiau... galu gale uzsirasiau pas Konciute smile.gif Bijojau isgirsti, kad ligu milijona turiu... Vis tik tiek metu ir dar "nebaigtas" gydymas... Man si gydytoja visai patiko, padare visus tyrimus, parode ir t.t. ir jokiu ligu nerado thumbup.gif

Nors kai planuoju leliuka, tai galvoju, kad jau per brangu pas ja bus... verysad.gif Esu uzsiregistravusi Nefridoje. Ka rekomenduotumete cia? Tiesa, kaip pavarde tos gydytojos, tokios jau gerokai metuose, smulkios moteriskes? Reikejo man vizito pas ginekologa skubaus, tai praveriau pas ja duris, vos is padu neisvirtau, apstauge mane, kad turi daug nesciuju ir jai visai nusispjaut, kad man gydytoja uzrase "be eiles"... Nenoreciau pas ja netycia patekti...
Atsakyti
Nefridoj g.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif pati gyvenu netoli ir galvojau,kad eisiu ten netoli.Paskambinau-pasiule man taloneli uz 2 SAVAICIU!!!Siaubas lotuliukas.gif i Vetrunge paskambinau-rytoj prasom-kada jums patogiau wub.gif

unRudaakė
defineNors kai planuoju leliuka, tai galvoju, kad jau per brangu pas ja bus...  Esu uzsiregistravusi Nefridoje. Ka rekomenduotumete cia? Tiesa, kaip pavarde tos gydytojos, tokios jau gerokai metuose, smulkios moteriskes? Reikejo man vizito pas ginekologa skubaus, tai praveriau pas ja duris, vos is padu neisvirtau, apstauge mane, kad turi daug nesciuju ir jai visai nusispjaut, kad man gydytoja uzrase "be eiles"... Nenoreciau pas ja netycia patektid

Paziurek Nefridos psl. ten yra Holcman,Karavaiceva,Kazlauskas-jei neklystu bigsmile.gif gal dar kas nors(senai ziurejau)
Pas Karavaiceva ejau per 1 nestuma-jau tada jai buvo virs 50 blush2.gif ,bet pries 10 metu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gulia2004: 11 vasario 2006 - 00:13
QUOTE(gulia2004 @ 2006 02 11, 02:12)
Pas Karavaiceva ejau per 1 nestuma-jau tada jai  buvo virs 50 blush2.gif ,bet pries 10 metu rolleyes.gif

Turbut ta pati, ir kaip tau ji? Mano drauge pas ja buvo, sake labai keista moteriske (matyt i pensija metas lotuliukas.gif ) Tai nei is sio nei is to apsaukia, po sekundes jau mazulem vadina... cool.gif
Atsakyti
Neatsimenu-pries 10 metu pas ja buvau,bet jau tikrai amziuj ji
Atsakyti
Sveikos,

rasau su dideliu prasymu! Reikia informacijos! Laukiuosi, pirmas nestumas. Nezinau pas koki gydytoja kreiptis del nestumo prieziuros. Noretusi lankytis visus menesius pas ta pati gydytoja, gal pas ji ir gimdyti. Domina kainos pas privacius gydytojus. I poliklinika nesinori eiti, ir del laiko, ir del baimes, kad nebus tinkamai manimi ir mazyliu pasirupinta...

Domina visos nuomones, visi variantai. Papaskokite, kaip darete Jus?

Is anksto labai dekoju!!!
Atsakyti
Oj mergaites/moterys.. su didziausiu nerimu atsidariau sia tema, visos neperskaiciau, bet pamacius kai kurias pavardes sunerimau.. unsure.gif
Man 23, jau senokai lankiaus pas net kelis ginekologus. Man daznai kartojasi uzdegimai, tad su skausmais i poliklinikas lekiu.. As pati lankiaus I poliklinikoje, pas Satku. Man jis patiko, malonus ir t.t. bet tiek is jo ir naudos.. Esu buvus karta ir pas Karavaiceva, pas Dolzenko net kelis kartus. Pastaroji kai pirma karta nuejau mane apsauke, kad aborta esu apsidarius (tikrai ne) doh.gif Dabar jau kelis men lankaus Salvijos centre, pas Intiene. Man ji atrodo maloni, bent nesaukia, su ja galima pasneket, laisvai paklaust kas domina. Ryt vel pas ja eisiu... Bijau.. Ne jos, o tai ka pasakys, manau, kad mano uzdegimas (kuris prasidejo pernai, rugpjucio viury) vis dar nebus praejes.. Mane gydo nuo to laiko jau trecia gydytoja!!!! Ka daryt, juk as ir vaikuciu noriu???? Nejau net XXI a. uzdegimas nepagydomas?? Zinokit jau pavargau...
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2006 01 05, 10:31)
Aš pradėjau lankytis pas gyd. Intienę. Ir čia paskaičiusi apie ją net pašiurpau. Turiu problemėlių ir pastaruoju metu dažnai lankausi. Aišku tenka poliklinikoje pasikankinti belaukiant, bet ji man atvirkščiai pasirodė labai maloni, švelni. Šneka nedaug, bet pasako tiek, kiek manau man užtenka žinoti. gal esu per daug jautri ir jei ji man pasakytų, kad kas nors yra labai baisu, tai iš vis pulčiau į paniką. Ir sesutė verta pagyrimo. Atėjusi pirmą kartą pasakiau, kad labai pergyvenu, tai ji mane per apžiūrą net už rankos palaikė. Kol kas nesu mačiusi jų abiejų susiraukusių ir sunku įsivaizduoti, kad kažkas net verkia. Patiko man ir tai, kad ji nieko neklaususi paėmė ir tepinėlį,  ir vėliau citologinį, nes aš pati tai nežinau, ko man reikia. Žodžiu bent jau kol kas esu ja patenkinta ir tikiuosi taip bus ir toliau.

Ir as pas ja lankaus, man ji patinka, bent jau tikrai parode, kad turiu zaizdele (kai Satkus sake, taip jaunoms panelems buna, cia normalu). Ir maloni, nors ir pinigeliai grazus Salvijoj nubyra, bet nors eilese nesedziu ir tyrimai akimirksniu ir konsultacija maloni thumbup.gif
Ir siaip manau, svarbu yra kitu nuomone apie gydytojus, bet reikia eiti ten, kur su tavimi skaitosi ir kur paciai malonu bei pas ta gydytoja kuria tu pasitiki!Papildyta:
QUOTE(Gulia @ 2006 01 09, 01:45)
Vietoj ytaves tikrai eiciau pas Satku thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 2 drauges pas ji eina ir labai patenkintos drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Labai geras gydytojas!!!!!

Na, cia tik mano nuomone, bet noreciau pataisyti, geras zmogus, o ne gydytojas.
Atsakyti
Ir dar mergaites, noreciau paklausti, ka jus manote apie Fitoterapini kabineta? Jau 3 menuo geriu saujom vaistus is ten. Kainuoja labai brangiai. Ir noriu suzinoti ar yra kokios naudos, ar tai tik padaryta sutartis su medicinos centrais, kad "iskisti" produkcija? Pati akivaizdaug pagerejimo nejauciu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 02 10, 21:41)
Apie ja nieko gero irgi negaleciau pasakyti. Buvau 18, kaip sakant savanoriskai nuejau pasitikrint, pirma karta smile.gif Pripaise zaizdele, gal ji ir buvo, nieko nesakau. Tolesnis gydymas - liepe nusipirkt buteli degtines, taip savaite man ale "degino", paskui israse kazkokiu zvaguciu - is po stalo. Po menesio - dar kazkokiu geriamu... Kol galu gale, po poros menesiu - leidziamus ! Nu zinokit, supratau, kad nesu dar tokia ligone, kad tiek chemijos i save varyt... ir meciau viska... Svarbiausia, kad puse draugiu, kurios pas ja ejo - praktiskai tas pats... Nezinau, gal dabar moteriske patobulejo  g.gif
Pati nebuvau, bet atsiliepimai tik geriausi smile.gif
Po istorijos su Intiene pas ginekologe nebuvau hmmmm  (skaiciuoju) apie 6 metus  doh.gif  Ne todel, kad bijociau, tiesiog kol ligos neprispyre, tol ir neprisiruosiau... galu gale uzsirasiau pas Konciute smile.gif Bijojau isgirsti, kad ligu milijona turiu... Vis tik tiek metu ir dar "nebaigtas" gydymas... Man si gydytoja visai patiko, padare visus tyrimus, parode ir t.t. ir jokiu ligu nerado  thumbup.gif

Nors kai planuoju leliuka, tai galvoju, kad jau per brangu pas ja bus...  verysad.gif  Esu uzsiregistravusi Nefridoje. Ka rekomenduotumete cia? Tiesa, kaip pavarde tos gydytojos, tokios jau gerokai metuose, smulkios moteriskes?  Reikejo man vizito pas ginekologa skubaus, tai praveriau pas ja duris, vos is padu neisvirtau, apstauge mane, kad turi daug nesciuju ir jai visai nusispjaut, kad man gydytoja uzrase "be eiles"... Nenoreciau pas ja netycia patekti...

Aš ir einu pas Konciutę, tai man ir pakolkas visai patinka, atsargi, konkreti.
Papildyta:
QUOTE(Gulia @ 2006 01 31, 20:43)
As del Vetrunges mirksiukas.gif rimtai raso visimes ta pati doh.gif drauge labai rekomendavo sia gydytoja ir penktadieniui uzsirasiau tongue.gif
tai is tiesu kokia ta Konciute? g.gif

na man tokių neišrašė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anoja @ 2006 02 20, 22:22)
Ir dar mergaites, noreciau paklausti, ka jus manote apie Fitoterapini kabineta? Jau 3 menuo geriu saujom vaistus is ten. Kainuoja labai brangiai. Ir noriu suzinoti ar yra kokios naudos, ar tai tik padaryta sutartis su medicinos centrais, kad "iskisti" produkcija? Pati akivaizdaug pagerejimo nejauciu... verysad.gif

Nežinau ar yra iš to naudos, bet kad gydytojams sudarius sutartį jog rašys būtent tuos ar kitus vaistus nubyra kažkoks procentas, tai tikrai žinau. Mano teta gydytoja tai sakė taip tikrai yra. Todėl gydytojai dažniausiai rašo brangiausius vaistus, nors nebūtinai geriausius, kad tik patys pasipelnytų. Aš kai einu tai paprašau kad man brangių vaistų nerašytų.
Atsakyti
QUOTE(anoja @ 2006 02 20, 21:05)
Oj mergaites/moterys.. su didziausiu nerimu atsidariau sia tema, visos neperskaiciau, bet pamacius kai kurias pavardes sunerimau.. unsure.gif
Man 23, jau senokai lankiaus pas net kelis ginekologus. Man daznai kartojasi uzdegimai, tad su skausmais i poliklinikas lekiu..  As pati lankiaus I poliklinikoje, pas Satku. Man jis patiko, malonus ir t.t. bet tiek is jo ir naudos.. Esu buvus  karta ir pas Karavaiceva, pas Dolzenko net kelis kartus. Pastaroji kai pirma karta nuejau mane apsauke, kad aborta esu apsidarius (tikrai ne)  doh.gif Dabar jau kelis men lankaus Salvijos centre, pas Intiene. Man ji atrodo maloni, bent nesaukia, su ja galima pasneket, laisvai paklaust kas domina. Ryt vel pas ja eisiu... Bijau.. Ne jos, o tai ka pasakys, manau, kad mano uzdegimas (kuris prasidejo pernai, rugpjucio viury) vis dar nebus praejes.. Mane gydo nuo to laiko jau trecia gydytoja!!!! Ka daryt, juk as ir vaikuciu noriu???? Nejau net XXI a. uzdegimas nepagydomas?? Zinokit jau pavargau...

Iš savo patirties kalbu kad Intienės diagnoze labai nepasitikėčiau. Rašiau apie ją anksčiau, kai pirmą kartą pas ją buvau. Ilgai gydžiausi kiaušidžių uždegimą, todėl pamaniau nueisiu privačiai kad apžiūrėtų. Tada ji net nesuprato ar yra man uždegimas ar ne, todėl informacijos buvo nulis, nieko taip ir nesužinojau tik tiek kad viskas bus gerai kai jos vaistų išgersiu. Prirašė jų maždaug už 200 lt ir visi nuo grybelio, vadinamosios pienligės, tai iš to nusprendžiau kad uždegimo man nėra ir liepė už kurio laiko ateiti.

Taigi ateinu aš antrą kartą kad ji man echoskopu pažiūrėtų ar yra tas uždegimas. Bežiūrint echoskopu mano kiaušides ji ir klausia : AR JUMS KARTOJASI TOS CISTOS ? Baisu kokios tos cistos, jei jų niekad neturėjau ir kreipiausi dėl uždegimo. Tada išvis kyla klausimas kur ji žiūri ir ar išvis ten ką mato. Kai pasakiau kad dėl uždegimo tada tikrai užtikrino kad uždegimas tebėra !!! Nustebau nes jaučiausi tikrai gerai. Tada manoji gydytoja kažkur nubėgo ir parnešė man buteliukų vaistų, čia tipo augaliniai antibiotikai turėsiu naudoti 3 mėnesius, užsiprašė apie 100 lt už vieną, kai pasakiau jog per brangu ištraukė pigesnius apie 70 lt. Nepirkau, sakau nusipirksiu vaistinėj. Liepė ateiti po mėnesio.
Kitą dieną nuėjau pas kitą ginekologę, pasirodo man jokio uždegimo nebėra clap_1.gif O jos siūlomi vaistai tai papraščiausias maisto papildas "Black Walnut" kuris kainuoja apie 30 lt. Va taip gudriai Intienė pelnosi iš svetimų ligų.
Atsakyti