Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai Klaipėdoje

Aciu, killte, uz pasakojima, tikrai labai reikalinga kita nuomone isklausyt. Man kiausidziu uzdegimas jau puse metu tesiasi. Gydausi pas Intiene. Ir dabar dar sona skauda verysad.gif Ji neneigia, kad yra uzdegimas, bet sako, kad nenorek, kad taip viskas greit sugytu. O vakar padare biopsija. Turiu gimdos kaklelyje zaizdele. Kiek girdejau paskutiniu metu nelabai ja ir gydo, tuo labiau jei mergina negimdziusi. O ji primygtinai siulo ja gydyt (saldyt, degint arba ispjaut). Esu visiskai pasimetus, nes gydaus jau pas trecia ginekologa, o pirmaisiais dviem dar labiau nusivylusi nei treciaja...
Atsakyti
QUOTE(anoja @ 2006 02 23, 21:31)
Aciu, killte, uz pasakojima, tikrai labai reikalinga kita nuomone isklausyt. Man kiausidziu uzdegimas jau puse metu tesiasi. Gydausi pas Intiene. Ir dabar dar sona skauda  verysad.gif Ji neneigia, kad yra uzdegimas, bet sako, kad nenorek, kad taip viskas greit sugytu. O vakar padare biopsija. Turiu gimdos kaklelyje zaizdele. Kiek girdejau paskutiniu metu nelabai ja ir gydo, tuo labiau jei mergina negimdziusi. O ji primygtinai siulo ja gydyt (saldyt, degint arba ispjaut). Esu visiskai pasimetus, nes gydaus jau pas trecia ginekologa, o pirmaisiais dviem dar labiau nusivylusi nei treciaja...

Aš irgi gimdos kaklelio žaizdelę turiu, bet jau ne iš vieno gydytojo girdėjau kad kol nepagimdžiau geriau jos nei degint nei ka kitą daryt, nes tada randas sukietėja ir sunkiau pastoti. Tik profilaktiškai reikia tikrintis kad nesupiktybėtų, nesijaudink tas žaizdeles daug kas turi ir tikrai nėra būtinybės su ja kažką daryti. Gali pasikonsultuot su kokiu kitu gydytoju neskubėk daryti. Kažką parekomenduoti nelabai turiu, nebent girdėjau kad Grušienė gera gydytoja, arba Skiotienė kur Lornoje dirba mano draugė buvo tai labai thumbup.gif Bet kai pati nesu pas jas buvus tai nežinau.

Man irgi gana ilgai tas kiaušidžių uždegimas negijo, man net labiau skaudėdavo kai vaistus gerdavau. Šiaip suvartojus atitinkamą dozę antibiotikų, reikia palaukti kol savaime susitvarkys nes čia kaip žaizda ji turi apgyti. Bent taip man pasakė gydytojas ir man taip ir nutiko nors iš pradžių dar skaudėjo praėjus laikui išgijo. Nežinau ar man vienai čia taip
Atsakyti
QUOTE(Justina @ 2006 02 20, 21:25)
Sveikos,

rasau su dideliu prasymu! Reikia informacijos! Laukiuosi, pirmas nestumas. Nezinau pas koki gydytoja kreiptis del nestumo prieziuros. Noretusi lankytis visus menesius pas ta pati gydytoja, gal pas ji ir gimdyti. Domina kainos pas privacius gydytojus. I poliklinika nesinori eiti, ir del laiko, ir del baimes, kad nebus tinkamai manimi ir mazyliu pasirupinta...

Domina visos nuomones, visi variantai. Papaskokite, kaip darete Jus?

Is anksto labai dekoju!!!

As tau patarciau is kart uzsirasyti gimdymo namuose, ten yra gan geros daktares, ir jei kokios problemos jos pas save i skyriu pasiguldo, as ten visa nestuma ejau ir skundu neturiu.
Atsakyti
Vakar buvau pas V.Konciutę. Na,kad ji be galo atidi, labai korektiška, šiuolaikiška ir profesionali ginekologė, manau, niekas nenuneigs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2006 02 24, 12:28)
Vakar buvau pas V.Konciutę. Na,kad ji be galo atidi, labai korektiška, šiuolaikiška ir profesionali ginekologė, manau, niekas nenuneigs smile.gif

klausykit o kur dirba ta Konciute g.gif
man atrado cistas kiausidese,o Nefridoj vieta tik po kovo 15 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2006 02 28, 11:48)
klausykit o kur dirba ta Konciute g.gif
man atrado cistas kiausidese,o Nefridoj vieta tik po kovo 15  blink.gif

Laura, tikrai rekomenduoju Konciutę. Jei šiandien paskambinsi, galbūt net vakare ji tave priims. Pasiskambink ir nueik, būtinai. Ji dirba Kuncų gatvėje ir "Vėtrungėje". Tel. 220455
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 28 vasario 2006 - 11:55
QUOTE(Elina @ 2006 02 28, 12:55)
Laura, tikrai rekomenduoju Konciutę. Jei šiandien paskambinsi, galbūt net vakare ji tave priims. Pasiskambink ir nueik, būtinai. Ji dirba Kuncų gatvėje ir "Vėtrungėje". Tel. 220455

aciu labai..
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2006 02 11, 00:12)
Pas Karavaiceva ejau per 1 nestuma-jau tada jai  buvo virs 50 blush2.gif ,bet pries 10 metu rolleyes.gif

Tikrai šlykšti gydytoja schmoll.gif Ačiū Dievui jog ji gimdymų nepriiminėja schmoll.gif
Visų pirma jokio malonumo iš jos pusės, prie viso to, manau nekompetetinga schmoll.gif Vien jos žvilgsnis "užburia" biggrin.gif
Atsakyti
[QUOTE]undefined[/Qramirėja Paskelbta Vakar, 13:26
QUOTE(Gulia @ 2006 02 11, 00:12)
Pas Karavaiceva ejau per 1 nestuma-jau tada jai buvo virs 50 ,bet pries 10 metu

Tikrai šlykšti gydytoja Ačiū Dievui jog ji gimdymų nepriiminėja
Visų pirma jokio malonumo iš jos pusės, prie viso to, manau nekompetetinga Vien jos žvilgsnis "užburia"
UOTE]

Jos zvilgsnio as neatsimenu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Jos zvilgsnio as neatsimenu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[/quote]
Gal ir gerai biggrin.gif Nes aš kai prisimenu net nemalonu pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
gal kas lanketes pas vilkiene nefridoi mano drauge pastojo ir gavo talona pas ja.prasau patarkit blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sanva @ 2006 03 02, 21:22)
gal kas lanketes pas vilkiene nefridoi mano drauge pastojo ir gavo talona pas ja.prasau patarkit blink.gif

Blogų atsiliepimų neteko girdėti mirksiukas.gif Atrodo maloni gydytoja. Nors didesnės eilės pas Holcman irgi Nefridoj dirbanti rolleyes.gif
Atsakyti