Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis šlapinimasis

QUOTE(yazmin @ 2009 09 11, 17:14)
Labukas, gal kai kurias nuraminsiu. Mano vyresnele (dabar jai 8) l ilgai slapindavosi anktimis i lovyte. Buvom ir pas gyd., viskas gerai, ir keltis nakti bandem, sodinti ant puodo, ir gert maziau duot, vistiek tas pats. Tuomet tiesiog nustojom stresuot, kankint vaika naktimis ant puodo ir neduodami pakankamai gerti, emem naudot vienkartinius paklotelius ir ant virsaus nedideles palutes, kurias nesunku skalbti. Ir tai savaime liovesi, net nepastebejiome kada. Reikia pasakyti, kad mergaite l jautri, tokios meniskos prigimties. Taciau fiziskai sveika ir stipri. Tp gabi mokslams ir dailei. Cia kad nemanytumet, kad jei vaikiukas ilgai slapinasi i lovyte, jis kazkoks atsilikes.

Visiškai sutinku.

Mamos dažnai stresuoja be reikalo- jei pasakyta iki kokio amžiaus išaugs, iki tokio ir reikia elgtis ramiai. Mano abu vaikai drėkino lovą ilgai, bet neviršyjo "normos" ribų. Sūnui tuoj 5 m., bet į lovą jis nešlapina tik koks pusmetis. Ir ką? Ir nieko. Džiaugiamės kartu sausa lova rolleyes.gif

Beje, maniškiai miega dviaukštėje lovoje. Abu nustojo "plaukti" naktimis po to, kai ėmė miegoti pirmame aukšte mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meškutė_Nida: 27 lapkričio 2009 - 17:17
Sveikutes na mes ir turim ta pacia bedele verysad.gif musu vaikiukui penki su puse ir vis sysioja ir sysioja.....buvo laikas kai keldavausi kas valanda ji kelt...o ka jis ne nepabunda, tik save varginau...Bandziau ir as gedinti...Nieko...Ismeta sypsena ir tiek...Dabar perkam pampersiukus, pats uzsideda ir eina laimingas miegot...Sunku buna labai kai reikia kur kitur miegot, tada labai gedinasi...As manau belieka tik laukti kol issaugs... unsure.gif
Atsakyti
mano sūnui lapkrity suėjo 4. Kas naktį su pampersiukais, nes siusioja nepabusdamas. Pergyvenu tikrai labai. dabar jau kelias dienas ir darželyje per pietų miegą pasitaiko. Patarkit ką daryti - ar klausyti savo širdies, kuri sako, jog pergyventi gal neverta, ar laukti 5 metų ir ieškoti išeities. Ar jau dabar konsultuotis su gydytojais?Kirba tas kirminėlis man ant dūšios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(japoska @ 2009 12 03, 10:54)
mano sūnui lapkrity suėjo 4. Kas naktį su pampersiukais, nes siusioja nepabusdamas. Pergyvenu tikrai labai. dabar jau kelias dienas ir darželyje per pietų miegą pasitaiko. Patarkit ką daryti - ar klausyti savo širdies, kuri sako, jog pergyventi gal neverta, ar laukti 5 metų ir ieškoti išeities. Ar jau dabar konsultuotis su gydytojais?Kirba tas kirminėlis man ant dūšios verysad.gif

Mano nuomone gali pasitart su gydytoju gal kokiu problemeliu yra su slapinimosi sistema,bet kiek supratntu pas daug ka si problema yra...As as meniskai jau su tuo susitaikiau nes isbandem daug ka, rezultate gavosi taip kad as likau poavargus ir vaikas, o rezultatu geru niekas nedave.perkam pampersiukus ir tiek...ir laukiam...gal isaugs...
Atsakyti
QUOTE(<LINA> @ 2009 12 03, 13:14)
Mano nuomone gali pasitart su gydytoju gal kokiu problemeliu yra su slapinimosi sistema,bet kiek supratntu pas daug ka si problema yra...As as meniskai jau su tuo susitaikiau nes isbandem daug ka, rezultate gavosi taip kad as likau poavargus ir vaikas, o rezultatu geru niekas nedave.perkam pampersiukus ir tiek...ir laukiam...gal isaugs...

o tyrimus darete?
Atsakyti
QUOTE(<LINA> @ 2009 12 03, 12:14)

Nežinau ar vertėtų Jums pas gydytojus vykti. Mano sūnui tuoj bus 6 metai, važiavom pas gydytojus, tyrimus visokius darė ir nieko. Sakė, vaikas sveikas, reik laukt, gal išaugs. Sakė gydo tik nuo 8 metukų. O dabar keliu kiekvieną naktį, kad pasišlapintų. Nes jam ryte būna labai gėda ir nesmagu, jei atsikelia šlapias. Kas kelintą naktį imu bandyt nekelt, ir žiūriu jau kartais ir išmiega SAUSAS. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(amelijam @ 2009 12 03, 17:25)
Nežinau ar vertėtų Jums pas gydytojus vykti. Mano sūnui tuoj bus 6 metai, važiavom pas gydytojus, tyrimus visokius darė ir nieko. Sakė, vaikas sveikas, reik laukt, gal išaugs. Sakė gydo tik nuo 8 metukų. O dabar keliu kiekvieną naktį, kad pasišlapintų. Nes jam ryte būna labai gėda ir nesmagu, jei atsikelia šlapias. Kas kelintą naktį imu bandyt nekelt, ir žiūriu jau kartais ir išmiega SAUSAS.  rolleyes.gif

o man sunku naktimis kelti, va sianakt bandziau tai su kumstukais puole mustis
Atsakyti
QUOTE(japoska @ 2009 12 04, 11:49)
o man sunku naktimis kelti, va sianakt bandziau tai su kumstukais puole mustis

Neišsigąsk, man irgi iš pradžių taip buvo. Vaikas pykdavo pabudintas, lįsdavo piktas atgal į lovą, ar šiaip imdavo verkt, nes kuriam malonu, kai pakelia iš saldaus miego. Bet nepasidaviau ir dabar visada ramiai atlieka reikaliuką, o kartais eidamas vakare net primena, kad naktį pakelčiau... biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,na pas mus irgi sisiojimai buvo,kartais ir yra,as jau buvau susitaikius,kad sisios ilgai ir vs dedavau pampersus,bet kazkaip pagalvojau,kad uzteks,tai keldavaus po kelis kartus,vestavau sisiu,bet visvien pasitaikydavo,kad pasiusina,uz valandos slapia,dabar tfu tfu 2 savaite keliames 1 kart nakti ir iki ryto sausa buna,tikiuosi kad susitvarkys,na bet cia didele pazanga,o maniau,kad siusins ilgai del to,kad nzn ar cia liga kokia buvo ar kas,bet ko mes abi su sese nedarem,nebande,kasnakt darem i lova,neturejom nei stovyklu nei nakvyniu pas drauges iki tol,kol nesusirgom menesinem,tada kaip ranka nueme ir man ir jai ta pacia diena.gal cia kazkaip iki kol nesubresti,nzn
Atsakyti
Normalu, kad 4metis dar slapinasi i lova. Noretusi, kad butu kitaip, bet tai dar tikrai normalu. Vat kai jau mokyklinio amziaus slapinasi, reikia rimtai susirupinti.
Atsakyti
Buna ir pas mus kartais nelaimiu-vis dar kloju palute po paklode del viso pikto. Bet buna jei vakare prigeria ko nors. Ir jau zinau jei nakti praeda dejuoti-nesu puodeli ir prasau kad padarytu ax.gif
Atsakyti
mes zadejom pirkti ta aparateli, kuris pazadina vaika nakti, bet sukarsciavo vaikas, tai dabar vel atidejom... suzinojau, kad mano tetis labai ilgai dare i lova, tai sakau, kad, turbut, bus paveldejes, ta bjaurasti...
Atsakyti