Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras - tolimųjų reisų vairuotojas

QUOTE(ReNcYtEa @ 2009 01 10, 19:46)
console.gif  Ir gerai darai... Ir manu grįžk į nelojančių  Viskas bus čiki  mirksiukas.gif

Tai kad kazi ar mane ten kas priims g.gif

Einu geriau isgersiu ko nors gimtadienio proga lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 10 sausio 2009 - 19:48
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 10, 19:47)
Tai kad kazi ar mane ten kas priims  g.gif

Einu geriau isgersiu ko nors gimtadienio proga  lotuliukas.gif

Priims priims... Mes,moteros,narod goriačyj -už savo vyrelius mūru stojam,bet gi visos suprato,kad nesusipratimas įvyko. Taip,kad -čierką degančio ir deginančio ir-į jubiliejinę temą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 01 10, 18:43)
biggrin.gif  nesivelsiu su tavim į ginčus ir NEMANDAGIOJI  mandagiai tau paaiškins , paskaityk 1 sms šitoj temoj , šita tema buvo ir užvesta tam kad visus griekus čia ant mūsų vyrų išsilietų ,  o ne tam kad bendrautų TRV ŽMONOS , ir beje tik šį ryta lankiais mūsų temoj ir su mumis plepėjai ,o pasirodo kad ši tema tau artimesnė , ką gi sėkmės mirksiukas.gif

Nesusilaikysiu nepasisakiusi.Pirmas dalykas , tai nevariau čia ant jūsų vyru, aš jų nepažystu, tad kaip galima varyti ant nepažystamo žmogaus?.Tai buvo kalbeta apie savo patirtį. Ši tema buvo užvesta, kai jūs dar nesilanket šitame forume. Taip, jūs labai įžvalgi, nenorejau su jumis tai aptarineti, todėl, kad norejau ivairesnių nuomonių, todėl temą patalpinta ne i bendraminčių skyrelį. Aš užvedžiau temą, gavau labai daug patarimų, kai kurios moterys netgi sakyčiau nuramino, i visą situaciją pažiurejau kitaip. Priejau išvados , kad tikrai ,akys nemato, širdis neskauda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bravada: 12 sausio 2009 - 14:44
QUOTE(bravada @ 2009 01 12, 14:21)
Nesusilaikysiu nepasisakiusi.Pirmas dalykas , tai nevariau čia ant jūsų vyru, aš jų nepažystu, tad kaip galima varyti ant nepažystamo žmogaus?.Tai buvo kalbeta apie savo patirtį. Ši tema buvo užvesta, kai jūs dar nesilanket šitame forume.  Taip, jūs labai įžvalgi, nenorejau su jumis tai aptarineti, todėl, kad norejau ivairesnių nuomonių, todėl temą patalpinta ne i bendraminčių skyrelį. Aš užvedžiau temą, gavau labai daug patarimų, kai kurios moterys netgi sakyčiau nuramino, i visą situaciją pažiurejau kitaip. Priejau išvados , kad tikrai ,akys nemato, širdis neskauda.

user posted image
aišku kad nepažysti , bet kaip tau tas pasakymas* dalneboiščikas ir prostitutė* savaime suprantamas dalykas?
man tai nesuprantamas dalykas schmoll.gif
nes ne tik paguosti ir patarimų duoti čia užeina bet ir pašiukšlinti unsure.gif
o pasakymas * ant mūsų vyrų * tai turėjau galvoj visus fūristus Lietuvoj , pažystu ar ne , jie mūsų vyrai ir mes juos ginsim tongue.gif
Atsakyti
Baikit kalbėti šablonais smile.gif Jei yra poreikis, nereikia gi Lenkijon ar kur dar trenktis. Jau žinote, šiais laikais, norint galima per kokį sex pažinčių puslapį susirasti "pupą". Jauną, gražią ir dar nemokamai. Nes tiesiog nuotykių ieško. Jei jau taip vyras norės, tokią kad ir savo rajone ras, į parduotuvę duonos eidamas pakeliui užsuks wink.gif Ir šiaip - nejau kai kurios taip nepažįsta savo vyrų, abejoja, būtų jie ištikimi ar ne? Aš savo žmogų žinau. Nes kreipiu dėmesį į jo elgesį, pasisakymus, poziciją svarbiais klausimais. Štai iki šiol pamenu, kai jo jau rimtai su mergina bendraujantis, kartu gyvenantis draugelis, pas mus vakarodamas, prigėręs ėmė manęs prašinėti pasikviesti draugę, atseit, "moteriško švelnumo trūksta". Pamenu tada savo žmogaus reakciją, kaip jis, nors tos draugo merginos "neperneša" kaip maro, aprėkė jį, kad negalima taip elgtis savo moteriai už akių, kad nurimtų ir t.t. Toks žmogaus elgesys - daug didesni įrodymai nei "švarus" nuo įtartinų žinučių telefonas. Jau greitai bus metai, kai saviškį matau tik savaitgaliais - darbovietė išsiuntė jį į kitą miestą - tačiau neturiu pagrindo abejoti. Ir tai nėra bukas noras tikėti, kad jis nieko nedaro - aš ŽINAU, kad nedaro. Nes įrodė man tai atitinkamais poelgiais.
Atsakyti
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daile @ 2004 11 10, 11:56)
na, maniskis ne vairuotojas, bet kartais "pakeliauja" tai as pati jam idedu preziku, pasakau, kad jei eisi i "kaire" taip bent pasisaugok kartais kai grizta patikrinu kiek ju liko...karta vieno truko, tai as tiesiai ir paklausiau, kur? atsakymas buvo, draugui prireike. kaip ten buvo nesigilinu. manau neverta smile.gif

blink.gif keistas toks poros gyvenimas...
Atsakyti
QUOTE(bravada @ 2009 01 12, 15:21)
Nesusilaikysiu nepasisakiusi.Pirmas dalykas , tai nevariau čia ant jūsų vyru, aš jų nepažystu, tad kaip galima varyti ant nepažystamo žmogaus?.Tai buvo kalbeta apie savo patirtį. Ši tema buvo užvesta, kai jūs dar nesilanket šitame forume.  Taip, jūs labai įžvalgi, nenorejau su jumis tai aptarineti, todėl, kad norejau ivairesnių nuomonių, todėl temą patalpinta ne i bendraminčių skyrelį. Aš užvedžiau temą, gavau labai daug patarimų, kai kurios moterys netgi sakyčiau nuramino, i visą situaciją pažiurejau kitaip. Priejau išvados , kad tikrai ,akys nemato, širdis neskauda.

fool.gif
zinai, net sapnuodama neuzvesciau tokios temos kur piltu pamazgas ant mano vyro schmoll.gif
Atsakyti
Sweikutes, radau ydomu straipsni, kuriame tolimuju reisu vairuotojas issako savo mintis thumbup.gif jei kam ydomu pasiskaitykit cia http://man.lt/karjer...sai-nesigailiu/
Atsakyti
QUOTE(Pumyte @ 2009 01 30, 14:46)
Sweikutes, radau ydomu straipsni, kuriame tolimuju reisu vairuotojas issako savo mintis  thumbup.gif  jei kam ydomu pasiskaitykit cia    http://man.lt/karjer...sai-nesigailiu/

labai įdomu paskaityti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
maniskis aplamai jau kokia 15 metu su fura vazineja ,siaip as ji nuviliojau nuo zmonos ,tik nesmerkit ,mes jau 2 metai kartu ,tai sake tik viena kart buvo viesnami daugiau nereik mirksiukas.gif dabar tikrai neina ,maniskis vazineja po visa europoa ,as daug kartu kartu buvau ... ir rai nemaciau prostituciu ant kiekvieno kampo mirksiukas.gif gal tik amsterdam ,ar anverpene ,bet spec raudonuju zibintu gatvej blush2.gif spec nutempiau saviski ,buvo idomu kaip tai visa atrodo , mirksiukas.gif
Atsakyti