Baikit kalbėti šablonais

Jei yra poreikis, nereikia gi Lenkijon ar kur dar trenktis. Jau žinote, šiais laikais, norint galima per kokį sex pažinčių puslapį susirasti "pupą". Jauną, gražią ir dar nemokamai. Nes tiesiog nuotykių ieško. Jei jau taip vyras norės, tokią kad ir savo rajone ras, į parduotuvę duonos eidamas pakeliui užsuks

Ir šiaip - nejau kai kurios taip nepažįsta savo vyrų, abejoja, būtų jie ištikimi ar ne? Aš savo žmogų žinau. Nes kreipiu dėmesį į jo elgesį, pasisakymus, poziciją svarbiais klausimais. Štai iki šiol pamenu, kai jo jau rimtai su mergina bendraujantis, kartu gyvenantis draugelis, pas mus vakarodamas, prigėręs ėmė manęs prašinėti pasikviesti draugę, atseit, "moteriško švelnumo trūksta". Pamenu tada savo žmogaus reakciją, kaip jis, nors tos draugo merginos "neperneša" kaip maro, aprėkė jį, kad negalima taip elgtis savo moteriai už akių, kad nurimtų ir t.t. Toks žmogaus elgesys - daug didesni įrodymai nei "švarus" nuo įtartinų žinučių telefonas. Jau greitai bus metai, kai saviškį matau tik savaitgaliais - darbovietė išsiuntė jį į kitą miestą - tačiau neturiu pagrindo abejoti. Ir tai nėra bukas noras tikėti, kad jis nieko nedaro - aš ŽINAU, kad nedaro. Nes įrodė man tai atitinkamais poelgiais.