Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras - tolimųjų reisų vairuotojas

Sveikos.Biški netiesa rašote dėl vyru nukrypimu į šona ax.gif .Nei pakėlėse,nei aikštelėse prostitučių nėra,nes joms draudžiama rodytis ir siūliti savo paslaugas,policija suima ir baudžia.Būkite ramios dėl savo vyru.Ten dažniau ,,gaidžiai'' po aikšleles su mašina važinėjasi,ir žvalgosi gal kuris vairuotojas pamuojuos jam ir ... biggrin.gif .
Atsakyti
Na tik nereikia būti tokiom naiviom, pilnos pakampės tų mergelių, kuris norės tikrai ras
Atsakyti
QUOTE(amesteja @ 2009 02 19, 17:54)
Na tik nereikia būti tokiom naiviom, pilnos pakampės tų mergelių, kuris norės tikrai ras

tai tik nereikia būt tokiom pritingom g.gif . Kuriam REIKIA,tas ras ir nebūdamas tolimųjų reisų vairuotoju,o kiekvieną mielą vakar grįžtantis pas žmoną ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReNcYtEa: 19 vasario 2009 - 23:19
QUOTE(iowa @ 2009 02 18, 20:11)
maniskis aplamai jau kokia 15 metu su fura vazineja ,siaip as ji nuviliojau nuo zmonos ,tik nesmerkit ,
* mes jau 2 metai kartu ,tai sake tik viena kart buvo viesnami daugiau nereik  mirksiukas.gif 

** dabar tikrai neina ,maniskis vazineja po visa europoa ,

*** as daug kartu kartu buvau ... ir rai nemaciau prostituciu ant kiekvieno kampo mirksiukas.gif gal tik amsterdam ,ar anverpene ,

**** bet spec raudonuju zibintu gatvej blush2.gif spec nutempiau saviski ,buvo idomu kaip tai visa atrodo , mirksiukas.gif

* mes 12 metų kartu, bet jam viešnamių neprireikė ax.gif

** o tu tuo tikra mirksiukas.gif jei per du metus sugebėjo nueit g.gif aš jau susimąstyčiau, kas manyje ne taip jei MB pas p....es nubėgo mirksiukas.gif

*** Aš buvau tik kartą, bet tikrai jų visur abstu, tik norėk ir rinkis mirksiukas.gif

**** Nu man tikrai neįdomu kaip visa tai atrodo, manau neesu atsilikusi nuo gyvenimo ir manęs tikrai nedomina kaip vylioja mano brangiausia žmogų kitos, jau verčiau viena nueičiau pasimokinti to ''meno'' ir po to pati vyrą vyliočiau.

Atsakyti
QUOTE(amesteja @ 2009 02 19, 18:54)

O tu galvoji jie turi tam marias laiko,kad jiems patinka nesipraususios bedantės prostitutės,kad seksas už pinigus labai saldus.Kas turi šeimas apie jas ir tegalvoja.
Ir tikrai jų nėra pilnos pakampės.
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2009 02 19, 14:48)
iowa, ar nebus tik taip kad jūsiškis tiek keliaudamas po Europą susiras kokią kitą mergelikę, per daug pas jus pasigyrimų, o tokiems pagyrūnams retai gerai baigiasi rolleyes.gif  tuo labiau kuo giriatės... su jumis pakankamai mažai būna, jaučiu tikrai nedurnas jūsų meilužis  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

kažkaip tokia mintis atėjo , jei kartą suviliotas , nuviliotas , paviliotas ir visoks kitoks..............tai ir gyvenčiau ta mintim kad ir kita nivilios ,pavilios .....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BRAŠKĖ68: 20 vasario 2009 - 10:38
QUOTE(ReNcYtEa @ 2009 02 19, 23:18)
tai tik nereikia būt tokiom pritingom  g.gif  . Kuriam REIKIA,tas ras ir nebūdamas tolimųjų reisų vairuotoju,o kiekvieną mielą vakar grįžtantis pas žmoną ...

Na aš tą ir turėjau omenį, kuris norės tikrai ras, kadangi pati dirbu transporto įmonėje, kolektyve daug tolimųjų reisų vairuotojų, pati puikiai žinau, kurie rimti vyrai, myli šeimas, o kurie tik skuba kuo greičiau į reisą, pas tas mergeles
Atsakyti
QUOTE(amesteja @ 2009 02 20, 12:21)
Na aš tą ir turėjau omenį, kuris norės tikrai ras, kadangi pati dirbu transporto įmonėje, kolektyve daug tolimųjų reisų vairuotojų, pati puikiai žinau, kurie rimti vyrai, myli šeimas, o kurie tik skuba kuo greičiau į reisą, pas tas mergeles

Tie kur skuba pas kitas mergeles,istorija jie gali buti ir sukūre,ir ten nieko neturėti.
Atsakyti
QUOTE(sonteja @ 2009 02 20, 15:58)
Tie kur skuba pas kitas mergeles,istorija jie gali buti ir sukūre,ir  ten nieko neturėti.

Tai pagal jus gaunasi kas daug šneka tas nebėga pas mergeles, o kas turi mylinčias šeimas tik patylom laukia reisų ir mergaičių biggrin.gif
Arba tiesiog visi vyrai ištikimi hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzgike: 20 vasario 2009 - 15:19
QUOTE(Niurzgike @ 2009 02 20, 15:19)
Tai pagal jus gaunasi kas daug šneka tas nebėga pas mergeles, o kas turi mylinčias šeimas tik patylom laukia reisų ir mergaičių biggrin.gif
Arba tiesiog visi vyrai ištikimi hihihi.gif

Kad ne visi ištikimi,tai net nesiginčyčiau,bet galvą guldau,kad ir tie,kurie giriasi taip darą,ne visi taip elgiasi... Tiesiog reik pasirodyt "ereliais". Ir man kažkodėl atrodo,kad kurie labai jau eina-nesigiria. Bet gal aš klystu blush2.gif
Atsakyti
Esu vienos transpoto f. buh, tai matau kokie jie ir apie ka jie kalba. Na sakyciau is 100 tikriausiai kokie max 5 istikimi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MODELiukai @ 2009 02 22, 01:31)
Esu vienos transpoto f. buh, tai matau kokie jie ir apie ka jie kalba. Na sakyciau is 100 tikriausiai kokie max 5 istikimi  doh.gif

O aš kažkodėl manau ,kad atvirkščiai... Nu man atrodo,kad jie tik taip kalba,norėdami pasirodyt ne "pratesniais"prieš kolegas,kurie taip kalba(bet vėl klausimas,ar taip daro g.gif ) ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReNcYtEa: 22 vasario 2009 - 09:11