Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinis depiliatorius

Va as gavau dovanu Braun Silk Epil 2greiciu. 4u.gif Pirma karta skaumas buvo nerealus, galvojau nusisausiu cry.gif . Netgi leduku prisisaldziusi dedavau. Niekas nepadejo.
Mano plaukeliai labai stori ir tankus todel labai skauda. o ir tas epiliatorius ne visus israuna , kitus nutraukia. Kad ir po epiliavimo mano oda toli grazu nuo shvelnios skiriasi doh.gif
Raunant plaukelius oda atsiserpiatoja, zodziu man labai nepatinka. Kad ir kelinta karta jau epiliuoju, skauda nezmoniskai sad.gif . Greitai bandau braukti bet tada tik nusitraukia plaukeliai. jau geriau imu ir nuskutu, bent zinau kad viena diena bus shvelni oda thumbup.gif . o potu epiliaciju oda nebepanasi y oda, spuogeliai, raudona.brrrrr. Pati niekad nepirkciau tokio daikto, o kai dovanu gauni, po naudojimo norisi paciam dovanotojui pasiulyti pasinaudot, kad zinotu "kokius malonumus teikia tas epiliatorius"
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2005 08 02, 14:31)
Va as gavau dovanu Braun Silk Epil 2greiciu.  4u.gif Pirma karta skaumas buvo nerealus, galvojau nusisausiu cry.gif . Netgi leduku prisisaldziusi dedavau. Niekas nepadejo.
Mano plaukeliai labai stori ir tankus todel labai skauda. o ir tas epiliatorius ne visus israuna , kitus nutraukia. Kad ir po epiliavimo mano oda toli grazu nuo shvelnios skiriasi doh.gif
Raunant plaukelius oda atsiserpiatoja, zodziu man labai nepatinka. Kad ir kelinta karta jau epiliuoju, skauda nezmoniskai sad.gif . Greitai bandau braukti bet tada tik nusitraukia plaukeliai. jau geriau imu ir nuskutu, bent zinau kad viena diena bus shvelni oda thumbup.gif . o potu epiliaciju oda nebepanasi y oda, spuogeliai, raudona.brrrrr. Pati niekad nepirkciau tokio daikto, o kai dovanu gauni, po naudojimo norisi paciam dovanotojui pasiulyti pasinaudot, kad zinotu "kokius malonumus teikia tas epiliatorius"

Siaip po kazkiek laiko neturetu jau taip skaudeti g.gif Po depiliacijos ataugs jau silpnesni plaukuciai ir nebe taip skaudes mirksiukas.gif O paraudimai ir sudirginimai praeiti turetu kita diena ax.gif mano sesuo irgi pirma karta depiliatoriu pavadino "kankinimo irankiu", sake, kad jai nereikia, bet paskui pati nusipirko, atkentejo pirmus kartus, o dabar dziaugiasi mirksiukas.gif tavo teise rinktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrika @ 2005 07 27, 21:24)
As pirkau nelabai seniai Philips su saldymu uz 299Lt. Komplekte yra poliravimo galvute, ja reikia naudoti, kad neiaugtu plaukiukai.

Ir as toki pat turiu. Bet saldymo nelabai naudoju, nes nepatogu laikyti rankoj. Bet odos poliravimas naikina idegi ir nelabai tinka jautriai odai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silver women: 02 rugpjūčio 2005 - 15:47
QUOTE(Betty @ 2005 07 30, 15:09)
Turiu BRAUN epiliatorių ,labai  thumbup.gif
BRAUN,ne taip skausmingai pešioja,kaip PHILIPS tongue.gif

Teisingai, bet aš rinkausi būtent PHILLIPS, o ne BRAUN, nes PHILLIPS greičiau rauna.Man jau geriau pakentėt, bet kad tik greičiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2005 06 06, 15:19)
Aš turiu Phillipsą 2 greičių ir su masažuokliu, kuris tipo sumažina skausmą. Sumažint jis gal ir sumažina, bet mane tai labai nervuoja tas jo vibravimas sad.gif Ir plaukelių įaugančių pasitaiko ne taip jau mažai...
Vis galvoju, gal pakeisti į šaldantį g.gif Gal kuri bandėt, ar veiksmingiau nuskausmina vibravimas ar šaldymas?

Masazavimas geriau nuskausmina, as irgi beje toki turiu. Tik su juo ilgiau uztrunka, bet geriau neypac giliai iaugusius plaukucius 'atkapsto', ir adatos nereik. Tai as daugiausia ji tik skaudomoms vietoms uzdedu thumbup.gif O be jo labai greitai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
as turiu saldanti Philips epiliatoriu. ir ka manot, tas saldantis aparaciukas jau geri metai guli saldytuve niekieno nekliudomas blink.gif is pradziu naudojau, gal kiek ir padeda, bet is esmes, man tas pats, ar su ar be, tik tiek, kad su saldanciu ilgiau uztrunka.
kad plaukeliai neiaugtu, reik specialius losjonus naudot. as naudoju Guinot zele po depiliacijos. thumbup.gif priemone.
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 07 28, 12:28)
nu va
eisiu pirkti geros šiukščios kempinės

pilingas man, deja, nepadeda  verysad.gif

aš naudoju virtuvinę kempinę su šiuksčiu paviršium thumbup.gif
beje ji man labai pagelbėjo masažuojant pilvą kai buvau nestuke.gif , pati svėriau 62kg prieš guldama ant gimdymo stalo, o vaikas gimė 4,120, tai visas svoris buvo pilve ir nei vienos strijos ar raukšlės po gimdimo. nesportuoju visiškai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganėlė: 26 rugpjūčio 2005 - 16:42
QUOTE(moony @ 2005 08 02, 15:31)
Va as gavau dovanu Braun Silk Epil 2greiciu.  4u.gif Pirma karta skaumas buvo nerealus, galvojau nusisausiu cry.gif . Netgi leduku prisisaldziusi dedavau. Niekas nepadejo.

niekada nepamiršiu kai pati pirkau pirmą kartą, tai pardavėja pasiūlė įkalti alc.gif ,kad mažiau skaudėtų, tai po kažkokio baliaus išbandžiau, na nelabai skaudėjo tik ryte apžiūrėjus buvo likę nemažai nenušienautų plotų. o su laiku apsipranti ir pasidaro panašiai kaip nagus nusilakuoti, užima laiko rolleyes.gif
Atsakyti
noriu pasiteirauti, gal kas galit aprašyti kuom skiriasi Philips nuo Braun epiliuojant, nes pastebėjau parduotuvėje, kad visai kitokie jų mechanizmai. pati turiu Philipsą bet jis manau kad savo atidirbo jau.
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2005 08 26, 16:55)
noriu pasiteirauti, gal kas galit aprašyti kuom skiriasi Philips nuo Braun epiliuojant, nes pastebėjau parduotuvėje, kad visai kitokie jų mechanizmai. pati turiu Philipsą bet jis manau kad savo atidirbo jau.

Aha, aš irgi tarp šitų labai ilgai rinkausi. Philipsas rauna iš karto visą ilgį, per visą peiliukų plotį. O Braun'as - šachmatėliais, "kas antrą" plotelį (pažiūrėk atidžiai, kaip ten tos "žnyplutės" išdėstytos). Aš pagalvojau, kad tokiu atveju ilgiau vienoj vietoj reikėtų brūžinti, ir nusipirkau Philipsą. Kad ir čia mergaitės rašo, kurios po Philipso nusipirko Brauną, po to gailėjosi - gal kai nuo pradžių jį naudoji, jis thumbup.gif , bet kai jau esi patyrusi depiliuotoja, Philipsas manau gerai smile.gif
Atsakyti
o ką darysi "čia dėl patirties", nors pati nelabai turiu vyriškų bruožų tongue.gif , bet plaukuotumas tai SIAUBAS kaip padidėjas, kai buvau nestuke.gif tai net pilvas apaugo, vyras liko nesupratęs, o gydytojai sakė, kad būna tokie dalykai, beeeet laaaaaabai jau retas atvejis.
ir ačiū už patarimą dėl firmos, reiškia lieku ištikima Philipsui, tik reiks apsispręsti kurį modeliuką įsigyti. Gal kuri mamytė norit man naują pasiūlyti???
Atsakyti
Man irgi po nestuke.gif padidejo tas plaukuotumas cry.gif . Zefyras kur galima nusipirkti tu priemonu?
Atsakyti