Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinis depiliatorius

O as norejau pasiteirauti ar po depiliacijos (daug kartu) kojos nepasidengia raudonais taskiukais ir girdejau,kad plaukai iauga,daznas atvejis g.gif Kai paziuri i merginos kojas,pas kai kurias matosi,kad jos depiliuoja,taip nenoreciau,ar tie pvz. saldantis tokio pedsako nepalieka. Na manau supratot ka norejau paklausti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 29 rugpjūčio 2005 - 10:54
Panos, tik nebandykit su adata (ar nagais) išsitraukinėti įaugusių į kojas plaukelių! Aš taip dariau, tai dabar negaliu sijonų (net ir tamsias pėdkelnes apsiavus) nešioti cry.gif vaizdas tragiškas lieka - iš pradžių žaizdelė, o po to net randas.. cry.gif
.. kaip kokia beždžionė dar ir dabar kartais kokį "įaugėlį" išsitraukiu.. cry.gif blogai dėl to jaučiuosi.. doh.gif
gal geriau vašku rautis plaukus? gal patarsite ką nors man? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2005 08 02, 15:31)
Va as gavau dovanu Braun Silk Epil 2greiciu.  4u.gif Pirma karta skaumas buvo nerealus, galvojau nusisausiu cry.gif . Netgi leduku prisisaldziusi dedavau. Niekas nepadejo.
Mano plaukeliai labai stori ir tankus todel labai skauda. o ir tas epiliatorius ne visus israuna , kitus nutraukia. Kad ir po epiliavimo mano oda toli grazu nuo shvelnios skiriasi doh.gif
Raunant plaukelius oda atsiserpiatoja, zodziu man labai nepatinka. Kad ir kelinta karta jau epiliuoju, skauda nezmoniskai sad.gif . Greitai bandau braukti bet tada tik nusitraukia plaukeliai. jau geriau imu ir nuskutu, bent zinau kad viena diena bus shvelni oda thumbup.gif . o potu epiliaciju oda nebepanasi y oda, spuogeliai, raudona.brrrrr. Pati niekad nepirkciau tokio daikto, o kai dovanu gauni, po naudojimo norisi paciam dovanotojui pasiulyti pasinaudot, kad zinotu "kokius malonumus teikia tas epiliatorius"

Atsakyti
Nera dar ne metu kaip turiu BRAUN, ka as zinau, sutiksiu su ankstesne nuomone - oda lieka tikrai toli grazu ne "svelni". Tu mazu plaukeliu vistiek neisrauna ir jei nori - dar turi papildomai nusiskusti... Tai va, mergaites smile.gif Dabar jau pati svarstau apie galimybe isigyti Philips... O uz brauna tai suplojau net 230 lt! O kaip Philips, kojytes svelnios lieka? Ir kaip ilgai plaukai neauga?
Atsakyti
po philipso irgi oda nelieka švelni, bet kai susitepi riebiais kremais ir ne ma-ą kiekį tai nieko gerai.
plaukai atauga kiekvienai idividualiai, man kas savaitę reikia prasivažiuoti, kitoms girgėjau kas tris savaites.
be to jau atsiranda kremai kurie pristabdo augimą.
Atsakyti
Nusipirkau Philips'ą. Nerealiai patenkinta. Absoliučiai jokio skausmo nejaučiu. Vos vos dilgčiojimą. Vat, ką reiškia stažas su vaškais ir kitais epiliatoriais thumbup.gif
Net bikini zona neskauda, kaip įsivaizdavau cool.gif
Atsakyti
Turiu Braun Silkepil Eversoft Body System. Nusipirkau ir esu labai patenkinta
Atsakyti
QUOTE(Princese @ 2005 07 12, 11:36)
Cia turbut priklauso nuo to, kad Philips istraukia, net pacius maziausius, ploniausius plaukelius, o Brawn, tai maziau tu rautuvu turi, ir reikia ilgiau depiliuot, tai turbut jis tu paciu ploniausiu, kurie nematomi, ju ir neistraukia. O tie smulkuciai tai ir augineja tada, na cia mano filosofija. Bet man tai faktas g.gif

bet man įauginėja ir stamboki plaukeliai, tai gal mano oda per stora g.gif biggrin.gif blink.gif
O kadangi mano plaukas stambus blink.gif tai ir nusiskutus tik pirmą vakarą būna lygi oda, o kitą dieną jau brėžia sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skriste: 11 spalio 2005 - 15:48
O as elektrini depiliatoriu naudoju jau kokie gerus 4 metus. Na ka galiu pasakyti:
1: Bikini zonos nedepiliuoju, per daug sadistiska doh.gif
2: Kojytes depiliuojant - gyventi galima, vienas kitas plaukelis iauga, bet cia nieko tokio, mitai apie tas problems su iaugusiais plaukeliais, na nebent SUPER jautri koju oda g.gif O ir siaip, tas koju depiliuojamas praktiskai nekainuoja, tai ir nemazai $$$ susitaupo.
3: Bet pazastims depilioti, tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Oda tampa tokia svelni, plaukelius 100% israuna, niekas neiaugineja drinks_cheers.gif Tiesiog idialus variantas mano pazastims!!!!

Tai tokie mano patyrimai siuo klausimu 4u.gif

p/s/ Del kainos, tai visuomet geriau truputi brangesni pirkti, nes metu begyje jis tikrai atsiperka. O perkant pigesni, tai automatiskai ir kokybe krenta... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskel: 11 spalio 2005 - 19:07
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskel: 11 spalio 2005 - 19:06
QUOTE(braskel @ 2005 10 11, 20:03)
3: Bet pazastims depilioti, tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Oda tampa tokia svelni, plaukelius 100% israuna, niekas neiaugineja  drinks_cheers.gif Tiesiog idialus variantas mano pazastims!!!!

O pažastims turi kokių spec.priedų g.gif
Atsakyti
QUOTE(skriste @ 2005 10 12, 08:26)
O pažastims turi kokių spec.priedų g.gif

na galima depiliuoti su tuo priedu, kur skirta bikini zonai, bet as asmeniskai be jokiu priedu depiliuoju ir viskas thumbup.gif
Atsakyti