Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinis depiliatorius

o as siemet gavau dovanu philips satinelle nuo savojo kaledu senelio clap.gif taigis ismeginau ir man thumbup.gif pradzioj buvo keistas jausmas,lyg ir skaudejo,bet po biski apsiprato kojytes clap_1.gif taigi tikiuosi pagaliau galesiu atsikratyti tu peiliuku clap_1.gif
Atsakyti
ir aš šiais metais iš kalėdų senelio gavau epiliatorių Philips Satine ICE thumbup.gif thumbup.gif na skauda šiek tiek pirmus kartus, bet užtat koks rezultatas!! thumbup.gif 4u.gif
P.S. o jums nesausėja kojų odą po procedūros? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte katyte @ 2005 12 28, 17:48)
ir aš šiais metais iš kalėdų senelio gavau epiliatorių Philips Satine ICE  thumbup.gif  thumbup.gif  na skauda šiek tiek pirmus kartus, bet užtat koks rezultatas!!  thumbup.gif  4u.gif
P.S. o jums nesausėja kojų odą po procedūros?  ax.gif

Aš visada pasitepu po procedūros kremu, skirtu specialiai po depiliacijos ax.gif Kaip tik tada būna odelė švelni thumbup.gif
Atsakyti
As taip pat esu labai patenkinta. thumbup.gif Jau per gerkle lindo tie vaskai, kosmetologiniai kabinetai, ar kartais skutimai, tad nusipirkau epliatoriu biggrin.gif skaudeti tai neskaudejo beveik is vis, tik vat su bikini turejau problemu: skausmas buvo laabaaiii didelis fear.gif , tad teko dar su vasku pasiterlioti doh.gif
O siai rezultatu esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte katyte @ 2005 12 28, 17:48)
ir aš šiais metais iš kalėdų senelio gavau epiliatorių Philips Satine ICE  thumbup.gif  thumbup.gif  na skauda šiek tiek pirmus kartus, bet užtat koks rezultatas!!  thumbup.gif  4u.gif
P.S. o jums nesausėja kojų odą po procedūros?  ax.gif

na kaip ir po bet kurios depiliacijos odą reikia nuraminti bei padrėkinti, tam gali naudoti kremą skirtą po depiliacijos, nebers bei nesudirgs oda arba jei neturi, tai bent patepk bet kokiu drėkinamu kremu wink.gif
aš taip pat naudoju tokį patį depiliatorių smile.gif , tik kažkaip tingiu tą šaldiklį šaldyti, tai depiliuojuosi ir taip, be šaldymo
Atsakyti
Mergaites, o Jus kas kiek laiko darotes sia procedura?
Man tai taip gaunasi, kad kiekviena savaitgali turi terliotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2005 11 10, 11:12)
Na, bikini jau įsigudrinau po biškį depiliuoti (na, tik pakraščiukus, ne viską  tongue.gif ) nors spuogeliai ir įauginėjimai dar kankina  cry.gif , bet pažastų niekaip nesiryžtu  blush2.gif Man baisu kad po to kokie uždegimai neįsiveistų, o ir skausmas turėtų būti nežmoniškas

Is tikruju, pazastyse plaukeliai neiauga, kaip bikini zonoje. Tik nusidepiliavus man dar visa diena paraudusios pazastys buna, bet cia tik kai po ilgos pertraukos paimu epiliatoriu i rankas. Daznai tingiu ir naudoju peiliukus, bet faktas, kad vaizdas visai kitas, kai nudepiliuoji pazastis. Man kaip sviesiaodei dar ne taip matydavosi tie atauginejantys plaukeliai, bet pvz drauge tamsi, tai jai net nuskutus matosi tie plaukeliai...nu negrazuuuu tikrai.
Tiesa, seniau depiliuodavau ir kojas, bet dabar nebeprisiverciu, kazkaip skauda labiau negu bikini ir pazastis kartu sudejus g.gif o bikini srityje irgi viso ploto nedepiliuoju, per pati viduriuka skauda kaip reikiant, tai ir nesikankinu, palieku poros centimetru juostele. Tiesa, iauge plaukeliai ne kaip atrodo, lieka zaizdeles ir siaip ta zona truputi problematiska. Galvojau su vasku isbandyti, gal bus geriau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tunacka @ 2006 02 13, 13:11)
Tiesa, seniau depiliuodavau ir kojas, bet dabar nebeprisiverciu, kazkaip skauda labiau negu bikini ir pazastis kartu sudejus

blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(skriste @ 2006 02 13, 14:24)

Nu prisisnekejau vakar, griztu namo, ogi ziuri ir vienoj ir kitoj pazasti po plaukeli iauge blink.gif pirma karta...matyt del to, kad ilga pertrauka buvau padarius doh.gif
Atsakyti
man pažastyse nei bikinio srity neįauginėja, tik kojose vienas kitas..... o depiliaciją atlikinėju kas 4 savaites, iš pirmo tai greičiau ataugdavo plaukeliai,o dabar nuolatos depiliuojamt jie kažkokie plonyčiai ir silpnučiai pasidarė, bei ne taip greitai atauga, tai nereikia taip dažnai depiliuotis smile.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, kas kiek dienų pradžioje jus depiliavote kojas. Man išeina, kad kas antra diena turiu depiliuoti, ir dar ar jums visus plaukelius iki vieno išrauna, nes man žiūriu yra tokių vietų, kad jie kaip stovi įbesti ir nenori būti raunami, tada juos šalinu su pincetu. Papasakokit mergaitės kaip ten būna tik pradėjus naudotis depiliatorium 4u.gif
Papildyta:
Ir ką jūs darote, kad neįaugtų plaukai. Aš skaičiau kad reikia rauti prieš plauką, na bet juk visos taip daro ir vistiek įauga... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 02 14, 14:36)
man pažastyse nei bikinio srity neįauginėja, tik kojose vienas kitas.....

Man pažastyse ir ant kojų irgi ne biggrin.gif Ir atradau būdą kaip mažiau skauda smile.gif 1-as pažastų depiliavimas buvo košmariškas, bet po to išmokau. Tikrai 100 k. geriau nei skusti - atauga lėčiau ir toooookie nupiepę, oda švelnesnė + pas mane buvo randas nuo skutimosi (kažkada skubėdama brūkštelėjau) ir jis išnyko! thumbup.gif
Kol kas neatradau skirtumo skutant ir depiliojant kojas: vis tiek jaučiasi tie milimetriniai plaukeliai. Net specialiai auginau kelias sav., kad jau visus nudepiliuočiau, bet matyt per vis tiek trumpai... doh.gif O dar toks bairis buvo: reikėjo į ligonę važiuot, tai seselė ligoninėj į mano plaukuotas kojas taaaaip pažiūrėjo blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O bikini sritis tai vienos problemos..... unsure.gif

p.s. Jei kas tik renkasi kokį pirkt, aš pati nerekomenduočiau to Satinel Ice (na kur šaldo), nes tos šaldančios dalies visai nenaudoju ir man kažkaip nepatogu. Draugė sakė, kad kažkoks masažuojantis geresnis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Bertike @ 2006 02 14, 15:38)
Papildyta:
Ir ką jūs darote, kad neįaugtų plaukai. Aš skaičiau kad reikia rauti prieš plauką, na bet juk visos taip daro ir vistiek įauga... doh.gif

Aš kaip tik girdėjau, kad palei plauką reikia. Ir jei gerai pamenu pas mane instrukcijoj tą patį rašė...
Satinel Ice turi tokį priedą, kurį reikia naudot 2 d. prieš procedūrą ir atseit neįauga... Na kojos neįauga.... Bikinis daro kitaip.... schmoll.gif
Atsakyti