QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 02 14, 14:36)
man pažastyse nei bikinio srity neįauginėja, tik kojose vienas kitas.....
Man pažastyse ir ant kojų irgi ne

Ir atradau būdą kaip mažiau skauda

1-as pažastų depiliavimas buvo košmariškas, bet po to išmokau. Tikrai 100 k. geriau nei skusti - atauga lėčiau ir toooookie nupiepę, oda švelnesnė + pas mane buvo randas nuo skutimosi (kažkada skubėdama brūkštelėjau) ir jis išnyko!
Kol kas neatradau skirtumo skutant ir depiliojant kojas: vis tiek jaučiasi tie milimetriniai plaukeliai. Net specialiai auginau kelias sav., kad jau visus nudepiliuočiau, bet matyt per vis tiek trumpai...

O dar toks bairis buvo: reikėjo į ligonę važiuot, tai seselė ligoninėj į mano plaukuotas kojas taaaaip pažiūrėjo
O bikini sritis tai vienos problemos.....
p.s. Jei kas tik renkasi kokį pirkt, aš pati nerekomenduočiau to Satinel Ice (na kur šaldo), nes tos šaldančios dalies visai nenaudoju ir man kažkaip nepatogu. Draugė sakė, kad kažkoks masažuojantis geresnis
Papildyta:
QUOTE(Bertike @ 2006 02 14, 15:38)
Papildyta:
Ir ką jūs darote, kad neįaugtų plaukai. Aš skaičiau kad reikia rauti prieš plauką, na bet juk visos taip daro ir vistiek įauga...
Aš kaip tik girdėjau, kad palei plauką reikia. Ir jei gerai pamenu pas mane instrukcijoj tą patį rašė...
Satinel Ice turi tokį priedą, kurį reikia naudot 2 d. prieš procedūrą ir atseit neįauga... Na kojos neįauga.... Bikinis daro kitaip....