Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinis depiliatorius

QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 02 14, 14:36)
man pažastyse nei bikinio srity neįauginėja, tik kojose vienas kitas.....  o depiliaciją atlikinėju kas 4 savaites, iš pirmo tai greičiau ataugdavo plaukeliai,o dabar nuolatos depiliuojamt jie kažkokie plonyčiai ir silpnučiai pasidarė, bei ne taip greitai atauga, tai nereikia taip dažnai depiliuotis smile.gif

Kas 4 savaites? OHOHO...aš tai po savaitės jau turėjau vėl brūžintis... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2006 02 14, 15:06)
Kas 4 savaites? OHOHO...aš tai po savaitės jau turėjau vėl brūžintis... verysad.gif

Aha, gerai kad ir man taip reiktu tik kas 4 savaites.. g.gif
As tai saziningai kiekviena savaitgali tvarkausi, nes kitaip apaugti galima blush2.gif
Atsakyti
na pradžioje ir man reikėjo dažniau depiliuotis, kas kokias 2,5 sav., tačiau dabar užtenka kas 4, esu šviesiaplaukė ir plaukai nėra tamsūs ir stori, tai gal dėl to ne taip greitai auga g.gif
o ir ilgainiui atliekant depiliaciją, jie pasidarė kažkokie "pūkučiai" wink.gif tai dar palennvino man gyvenimą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
prie savojo epiliatoriaus turiu dar ir kažkokį spec. antgalį, kuris yra naudojamas porą dienų prieš tai, tačiau per 2 metus, taip nė karto ir nesu jo išbandžiusi doh.gif nes jei ir įaugo koks vienas kitas plaukelis į koją, tai su "skrabu" reikalai pasitaiso
Bertike pačioj pradžioje ir man vienas kitas plaukelis likdavo neišrautas, kažkaip sugebėdavau nepastebėti, tačiau su laiku viskas susitvarkė thumbup.gif
Atsakyti
Kas tas "skrabas" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertike @ 2006 02 20, 12:27)
Kas tas "skrabas"  4u.gif

"skrabas" t.y. pilingas mirksiukas.gif
Atsakyti
ar naudojat skustuvo antgalį? ar vertas dėmesio? unsure.gif
Atsakyti
As tai pati nenaudoju... bet draugas kartais naudoja pazastim ax.gif ir ne tik blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Princese: 13 kovo 2006 - 13:54
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 13, 14:19)
ar naudojat skustuvo antgalį? ar vertas dėmesio?  unsure.gif

Aš kartais naudoju, kai siaubingai tingu rautis plaukus... Nauda iš jo tokia, kad nuskuta tikrai labai trumpai, bet po to žiauriai skauda, kai atauginėja... Na, jausmas toks kaip pas vyrą šeriai ant barzdos būna...
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as savo pirmais ispudziais. book.gif Prisiskaiciusi cia jusu diskusiju kaip viskas cia saunei atrodo ir t.t. Pameginau schmoll.gif nerealiai kaip pirmam kartui skaudejo kol mano kojytes neiprato tokiam skausmui, vietomis net trukciojo is skausmo, rezultatu likau patenkinta tik kazkaip labai jau greit vel reikes kartoti tokia procedura g.gif savaite laiko tik praejo. Nu niekaip negaliu scare.gif prisiversti bikinio ir pazastu, kaip jus taip atkenciat toki skausma ir ko tik tos moteris nepadaris mirksiukas.gif
Labai tikiuosi, kad jau si karta nebebus tokia skausminga.
Atsakyti
QUOTE(bekas @ 2006 03 30, 13:30)
Pasidalinsiu ir as savo pirmais ispudziais. book.gif Prisiskaiciusi cia jusu diskusiju kaip viskas cia saunei atrodo ir t.t. Pameginau  schmoll.gif nerealiai kaip pirmam kartui skaudejo kol mano kojytes neiprato tokiam skausmui, vietomis net trukciojo is skausmo, rezultatu likau patenkinta tik kazkaip labai jau greit vel reikes kartoti tokia procedura  g.gif savaite laiko tik praejo. Nu niekaip negaliu scare.gif prisiversti bikinio ir pazastu, kaip jus taip atkenciat toki skausma ir ko tik tos moteris nepadaris  mirksiukas.gif
Labai tikiuosi, kad jau si karta nebebus tokia skausminga.

Pirma įprask kojas depiliuot, ir tada jau kai įprasi prie tokio skausmo, kai įgusi daugiau, galėsi ir toliau bandyt siekt su depiliatorium mirksiukas.gif Bent jau aš taip dariau 4u.gif Ir kur jautriau braukt reik pagal plauką, o ne prieš plauką, įtempiant odą. Na, įtempt tai visur galima smile.gif
Atsakyti
Nu ka as galiu pasakyti apie epiliatoriu. Esu ji nusipirkusi, jau gan senai. Bet jis jau senai yra nenaudojaumas. Pirma epiliacija koju truko gal savaite. Tai yra kad buvo toks skausmas, kad is pirmo karto negalejau koju nusidepiliuot. Budavo kiekviena diena po truputi. Ir tai su asarom. Esu tamsi, tai mano plaukai labai stiprus, o depiliuotis jau privalejau, nes nuo skutimo seriai pasidare tokie bjaurus, kad po skutimo kita vakara uzmigt negaledavau kojos badydavosi doh.gif Na tai nusidepiliavau pirma karta, po to ipratau pastoviai, bet skausmas buvo nepakeliamas, tai ir meciau as ta epiliatoriu. Mano nuomone epiliatoriaus didziausias trukumas, kad jis pries israunant plauka truputi ji patampo blink.gif ir vyksta viskas is leto. Dbabar perejau prie pleistru, skausmas aisku irgi nerealus, bet bent jau vienu metu nuplesi daug plauku rolleyes.gif
Papildyta:
O apie bikini zonos epiliavima epiliatoriumi net neisivaizduoju, tai butu tolygu nezmoniskam kankinimui, nes ir su pleistrais nusidepiliuoju tik labai maza ploteli
Atsakyti
[/quote]
Papildyta:
O apie bikini zonos epiliavima epiliatoriumi net neisivaizduoju, tai butu tolygu nezmoniskam kankinimui, nes ir su pleistrais nusidepiliuoju tik labai maza ploteli
[/quote]

Tik ne pleistras poster_offtopic.gif . As ir mazo mazo plotelio pleistru negaliu - ne del skausmo, man paprasciausiai rankos nekyla. vis skaiciuodavau 1, 2, 3 ir nieko ir vel 1,2,3 siaubas. Gal jei kas kitas darytu, tai istverciau turbut help.gif As uz epiliatorius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Princese: 31 kovo 2006 - 17:50