QUOTE (igne:) @ 2004 07 28, 08:54) |
As turiu philips kankintuva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ir aš turiu šį kankintuvą jau 5-6 metai, nebeatsimenu. Morališkai ilgai ruošiuosi ekzekucijai, gal esu per daug gauruota, nes pradedu nuo kojų pirščiukų ir aukštyn iki šakumo. Labiausiai skauda vidines blauzdų ir šlaunų dalis. Žodžiu dantis sukandus. Ūselius bandžiau naikinti lazeriu, bet kolkas efekto nematau, gal per šviesūs? Šiaip tai lazeriu naikinti galima visose vietose, tik neturi būti balti. Tiesa, kainos dantukus rodo.
na as nzn kai nusidepiliavau tai man po kokiu dvieju savaiciu prasieit reikejo...
o siaip jau pradeda nervint tai kad kas kelios dienos turiu su skustuku droztis vyras kartais barzda reciau skuta nei as kojas ir visa kita
o siaip jau pradeda nervint tai kad kas kelios dienos turiu su skustuku droztis vyras kartais barzda reciau skuta nei as kojas ir visa kita

tai man dabar iskilo dilema.
nori man vyras padovanot, bet nesugalvojo kuri is daugybes, tai nusprende pasakyt, kad as nuspresciau, o as tarp tu gausybes pasimeciau
ir likau nesusigaudzius...
gal galit pasakyti, ar kuri naudojat ta su saldymu, ar jis geresnis, ar ne. kokius naudojat, ar turit tiek kantrybes rautis sau plaukus....
man nerealiai viskas skaudziai atrodo, man apie ji galvot sunku. nu bet koks kaifas butu, jei plauku nereiktu pastoviai skust
tos kurios depiliuotat parasykit kiek laiko laikosi beplauke
oda?
dar yra tokie tipo nmasazuojantys, tai gal tie geriau?

gal galit pasakyti, ar kuri naudojat ta su saldymu, ar jis geresnis, ar ne. kokius naudojat, ar turit tiek kantrybes rautis sau plaukus....

tos kurios depiliuotat parasykit kiek laiko laikosi beplauke

dar yra tokie tipo nmasazuojantys, tai gal tie geriau?
QUOTE (midux @ 2004 10 05, 21:08) |
tai man dabar iskilo dilema. ![]() ![]() gal galit pasakyti, ar kuri naudojat ta su saldymu, ar jis geresnis, ar ne. kokius naudojat, ar turit tiek kantrybes rautis sau plaukus.... ![]() ![]() tos kurios depiliuotat parasykit kiek laiko laikosi beplauke ![]() dar yra tokie tipo nmasazuojantys, tai gal tie geriau? |
Man kaip tik vyras irgi nupirko šaldatį

As gavau nuo mamos dovanu Braun epiliatoriu,jei neklystu jis Soft Ever vadinasi.Pakolkas naujesniu dar neisleido.
Ten yra saldoma pirstine(kuri man nereikalinga),atskira galvute bikinio ir pazastu zonai skustis ir plus ilgiems plaukams.O ant standartines galvutes yra guminiai gumbeliai,kurie mazina skutimosi skausma.
Ta saldinanti pirstine ir dar atskira galvute su keleta pincetu yra skirta pradedantiesiems.
As is pat pirmo karto meciau ta pirstine i sali,nors ji istikruju saldo ir palengvina skausma,bet daug laiko uzima su tuo saldymu.Ir galvute pradedantiesiems meciau salyn,nes tada gali 2 val prie skutimosi sugaisti.
As skausmo nejauciu skutantis,toks lengvas dilgciojimas ir rekomenduoju vokieciu Braun epiliatorius.
Ten yra saldoma pirstine(kuri man nereikalinga),atskira galvute bikinio ir pazastu zonai skustis ir plus ilgiems plaukams.O ant standartines galvutes yra guminiai gumbeliai,kurie mazina skutimosi skausma.
Ta saldinanti pirstine ir dar atskira galvute su keleta pincetu yra skirta pradedantiesiems.
As is pat pirmo karto meciau ta pirstine i sali,nors ji istikruju saldo ir palengvina skausma,bet daug laiko uzima su tuo saldymu.Ir galvute pradedantiesiems meciau salyn,nes tada gali 2 val prie skutimosi sugaisti.
As skausmo nejauciu skutantis,toks lengvas dilgciojimas ir rekomenduoju vokieciu Braun epiliatorius.
o ka daugiau ner? aciu vituly ir nezinau kam
uz paglba, o tas saldantis sako kitiem per saltas
man plaukai siausias kai pagalvoju apie rovima
o tas braun tai tavo masazinis?ania
?

man plaukai siausias kai pagalvoju apie rovima

o tas braun tai tavo masazinis?ania
?
As tai turiu epiliatoriu, bet kazkaip nebenaudoju jo kai pabandziau su vasku salint plaukus. Kojas rankas tai pati nusivaskuoju, o jautresnes vietas einu i salona. Po vasko oda maziau sudirgusi buna ir svelnesne negu po epiliatoriaus. Ir skausmas mezesnis.
Midux, noriu kai ka patarti
jei nesi bandziusi jokio epiliatoriaus, tai butinai is kokios drauges ji pasiskolink ir panaudok bent 2 kartus.
tikrai ne visos gali naudoti elektrinius epiliatorius.
kitos nusiperka tikedamosi, kad iskes, bet kelis kartus pasikankinusios supranta, kad negali jo naudoti, tad lieka pinigai ismesti kaip i bala.
Mano vienai draugei draugas padovanojo epiliatoriu, na ir ka, ji negali juo naudotis.
jam turetu buti gaila tokios investicijos, o jai nesmagu, kad mylimas zmogus tokia brangia dovana padovanojo, o ji negali ja naudotis.
as taip pat svajojau apie epiliatoriu, bet pirkti neskubejau, nes pinigai nemazi.
kelis kartus pasiskolinau is drauges pabandymui. skausmas pakenciamas, tikrai tragedijos nejauciau, bet...
kad ir ka bedariau, pastebejau, kad plaukeliai pradejo iaugineti i oda, kas yra labai negerai, todel savo svajone kuriam laikui atidejau
tai va, mano patarimas: pirma isbandyk, o tada galesi rinktis

jei nesi bandziusi jokio epiliatoriaus, tai butinai is kokios drauges ji pasiskolink ir panaudok bent 2 kartus.

as taip pat svajojau apie epiliatoriu, bet pirkti neskubejau, nes pinigai nemazi.

tai va, mano patarimas: pirma isbandyk, o tada galesi rinktis

Epiliatoriu naudoju gal kokie 4 metai. Mano pats paprasciausias, nes tada dar jokiu masazuojanciu ir saldanciu nebuvo. Nu kad nekutena, tai tikrai, bet prie to skausmo labai greit priprantama. Plaukeliai daug silpnesni ir maziau atauga. Bet ir po 4 metu naudojimo vistiek ju pakankamai. As depiliuoju juo kojas, pazastis, bikini (isskyrus apacia, nes ten ziauriai skauda). Pirma karta labai skaudes, o poto vis maziau. As deipiuojuosi kas savaite. Taip maziau skauda, nes plaukeliai auga nevienodai ir maziau atauga.
kas reiskia iauges plaukelis???///// nu niekaip mnesuprantu del ko taip blogai, ir kaip jis ten iauga? juk plaukai ir taip is odos auga??????????
vat ir man gaila babkiuu, jei negalesiu naudotis?
tikrai, gal geriau pirkt ta elektrine skutekle?

vat ir man gaila babkiuu, jei negalesiu naudotis?