Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinis depiliatorius

Mano philips'ui irgi kokie 5 meteliai, tarnauja liuks, as nelabai skausmui jautri, tai neverta nei su ledukais bandyti smile.gif o mociute mano kazkada paziurejo i ta prietaisa ir sako, ot durna, kankini cia save, rauni tuos plaukus, sako mes senovej degtine patedavom, degtuku prabraugdavom ir psio plauku nera:) as aisku garsiai pasijuokiau, bet pasirodo dabar pasauly naujove, ale kazkoks prietaisas, kuris sudegina plaukelio svoguneli ir taip depiliuoja:) bet as dar salonuose tokio nemaciau smile.gif))))))))))
Atsakyti
O man vyras padovanojo PHILIPS epiliatoriu saldanti, su atskira galvute pazastims ir bikini zonai, yra dar galvute odos sveitimui. thumbup.gif thumbup.gif As juo labai patenkinta, nors kainavo tai nemazai beveik 300 Lt. doh.gif
As tik su siuo saldanciu galiu epiliuoti, nes labai sunkiai istveriu skausma. ohmy.gif
Kazkada pabandziau su paprastu tai vos is skausmo nenumiriau, net asaros riedet pradejo fear.gif
O sitas tikrai geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kas cia yra visos mamytes tik Philips ir nei viena neturi vokieciu Braun depiliatoriaus?
Atsakyti
O ar geras Braun depiliatorius???Senokai jau noriu nusipirkti,bet nežinau kokį g.gif Skaitau dabar,kad daugiausia Philips'us giria thumbup.gif
Atsakyti
mano philipsui 5 metai, vis dar negenda doh.gif
Atsakyti
As irgi Philips'a turiu - labai patenkinta, o gal skausmui nejautri laugh.gif
O ka Jus darot, kad maziau plaukai iauginetu? Nes, man jau pradeda atsibosti doh.gif
Atsakyti
as pries mazochizmo seansa kojytes su sveitikliu (peelingu) nusveiciu cool.gif
Atsakyti
Elektrinį depiliartorių kaitalioju su depiliaciniu kremu- ir nebėr įaugimo problemos.
Atsakyti
ash irgi jau keleri metai naugojuos phlilips' u, dirba nepriekaishtingai. ir mano sese turi, ir brolio zhmona turi - visos philipsus tik skirtingus, ir visos patenkintos biggrin.gif

tik va tie plaukeliai tai neduoda ramybes. gal kas zhinot koki kremuka ? girdejau, kad yra tokiu...
Atsakyti
Pirkau iš savo kosmetologės Faberlic firmos (platintojų kosmetika) gelį po depiliacijos nuo įauginėjimo ir bėrimo. Labai geras thumbup.gif Kaina nedidelė (iki 20 lt). Tikrai veikia. Bikini zoną kai nusiskutu - jokių spuogelių pasitepus su tuo geliu. Ir neįauginėja.
Atsakyti
QUOTE (Aušrinė @ 2004 12 10, 12:02)
Pirkau iš savo kosmetologės Faberlic firmos (platintojų kosmetika) gelį po depiliacijos nuo įauginėjimo ir bėrimo. Labai geras thumbup.gif Kaina nedidelė (iki 20 lt). Tikrai veikia. Bikini zoną kai nusiskutu - jokių spuogelių pasitepus su tuo geliu. Ir neįauginėja.

pritariu nerealus, 15 Lt. kainavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Aušrinė @ 2004 12 10, 12:02)

O kur gauti toki kremuka? g.gif
Atsakyti