Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Viktorijavz @ 2007 01 24, 16:33)
Va, cia narcizai tikrai labai sauniai atrodo user posted image
Bet ir sustresni cia kazkokie, ne iprasti  g.gif

siaip tai cia eucharis su anturiais, o ne sustri narcizai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 01 25, 12:39)
siaip tai cia eucharis su anturiais, o ne sustri narcizai lotuliukas.gif

tai tada tie euchariai atrodo kaip narcizai - mums, paprastoms nuotakoms biggrin.gif floristes tai tikiu, kad atskiria, bet tarkim man, tai cia tikri narcizai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 01 24, 12:44)
O tai kas sitos tokios???user posted image

o cia orchideja Katleja. Mazo biudzeto vestuvems nerekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 01 25, 11:41)
tai tada tie euchariai atrodo kaip narcizai - mums, paprastoms nuotakoms  biggrin.gif floristes tai tikiu, kad atskiria, bet tarkim man, tai cia tikri narcizai  biggrin.gif

gal čia kokia narcizų rūšis nauja? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 01 25, 12:44)
gal čia kokia narcizų rūšis nauja?  blink.gif

nu speju, kad cia isvis ne narcizai, o jau sake Tusina - euchariai kazkokie... as pirma karta toki pavadinima isgirdau g.gif
Atsakyti
TUSINA, o ko cia deta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorijavz: 25 sausio 2007 - 12:39
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 01 25, 12:59)
TUSINA, o ko cia deta?

o cia kartais ne mazi gvarzdikai g.gif labai man i juos nesa biggrin.gif
Atsakyti
As tai galvoju, kad cia rozes bet kazkokios kitos rusies 4u.gif tokios panasios pas mano seneli darzely auga ax.gif , o gal ir klystu
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 01 25, 13:34)
As tai galvoju, kad cia rozes bet kazkokios kitos rusies 4u.gif  tokios panasios pas mano seneli darzely auga ax.gif , o gal ir klystu

visko gali buti, juk buna roziu sakeles rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 01 25, 12:34)
As tai galvoju, kad cia rozes bet kazkokios kitos rusies 4u.gif  tokios panasios pas mano seneli darzely auga ax.gif , o gal ir klystu

Na tai, tiek ir as pamastau biggrin.gif Bet va viena mergina profe cia uzeina - tiksliai pasako thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 01 25, 12:59)
TUSINA, o ko cia deta?

smulkiaziedes rozytes, sakyciau Lidia, bet galiu klysti del veisles. Matau tuos pacius eucharius ir zirnelius, na tuos, kurie ir pas mus darzeliuose auga. Lt jie nebrangus buna, bet tik vasara. Lietuviskai kvepiantieji zirneliai, Lathyrus lotyniskai.
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 01 25, 12:53)
smulkiaziedes rozytes, sakyciau Lidia, bet galiu  klysti del veisles. Matau tuos pacius eucharius ir zirnelius, na tuos, kurie ir pas mus darzeliuose auga. Lt jie nebrangus buna, bet tik vasara. Lietuviskai kvepiantieji zirneliai, Lathyrus lotyniskai.

thumbup.gif Ir aciuks.gif
O gal gali pasakyti, kokiu geliu lengviausiai galima gauti rugpjuti, is tu nelabai populiariu (kalijos, rozes..)
Atsakyti