Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d " Žvangutis ".

ZINOMA VISKAS BUS GERAI 4u.gif
Atsakyti
O mano dukryte pradejo nuo pavasario eiti i darzeli, peledziuku grupe, aukletojos irgi geros.
Atsakyti
Geros abi Gandriuku aukletojos. Aisku Ritai lygiu nera, bet apie Zita nieko blogo negaliu pasakyt. Atbegom i sita darzeli ir i sita grupe po patirto streso kitam geram darzely. Is naujo praejom adaptacija ir baigesi visos iki tol turetos bedos.
Atsakyti
QUOTE(jjolanta @ 2008 06 08, 08:56)
O mano dukryte pradejo nuo pavasario eiti i darzeli, peledziuku grupe, aukletojos irgi geros.

mus nuo rugsejo kels i peledziuku grupe. girdejau kad vienos aukletojos tenai daznai nebuna. papasakok daugiau apie aukletojas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpione @ 2008 06 10, 14:21)
mus nuo rugsejo kels i peledziuku grupe. girdejau kad vienos aukletojos tenai daznai nebuna. papasakok daugiau apie aukletojas  ax.gif

Tik viena karta nebuvo aukletojos Vales ilgai, gal apie 2 savaites. Net ir nepaklausiau kodel. O siaip kasdien abi buna, mat po pusdieni dirba. Kazkaip manoji daugiau prisirisusi prie seiminikes.
Atsakyti
QUOTE(jjolanta @ 2008 06 10, 18:26)
Tik viena karta nebuvo aukletojos Vales ilgai, gal apie 2 savaites. Net ir nepaklausiau kodel. O siaip kasdien abi buna, mat po pusdieni dirba. Kazkaip manoji daugiau prisirisusi prie seiminikes.

o ta seimininke gal tokia pagyvenus biskiuka? ax.gif lygtais peledziuku grupe salia gandriuku, ar maisau cia kazka?!! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpione @ 2008 06 11, 10:16)
o ta seimininke gal tokia pagyvenus biskiuka?  ax.gif  lygtais peledziuku grupe salia gandriuku, ar maisau cia kazka?!! ax.gif

Ne jauna smile.gif . Is karto iejus pro lauko duris po desine puse, o salia eziuku grupe, jeigu ir as neklystu.
Atsakyti
QUOTE(jjolanta @ 2008 06 11, 12:21)
Ne jauna  smile.gif . Is karto iejus pro lauko duris po desine puse, o salia eziuku grupe, jeigu ir as neklystu.

siandien suzinojau kad eisim i bituciu grupe blink.gif visus i peledziuku grupe o maniski ir dar 2 mazius i bitute kels. nezinau ar cia gerai ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpione @ 2008 06 11, 21:02)
siandien suzinojau kad eisim i bituciu grupe blink.gif  visus i peledziuku grupe o maniski ir dar 2 mazius i bitute kels. nezinau ar cia gerai ar ne  g.gif

Apie bituciu grupe is vis jokiu atsiliepimu negirdejusi
Atsakyti
Viskas gerai tose bitutėse smile.gif mes ten irgi nuo rugpjucio vid eisim
Mano vyresnėlė lankė tą darželį tai aš ten beveik visas auklėtojas
pažystu.Bitučių gr gal kiek tamsoka,saulės mažai ir viena iš aukl
direkt. pavaduotoja tai dažn nebūna,vaikams su šeimininkute tenka bendrauti.
Atsakyti
sveikos forumo mergaitės, mano vaikučiai taip pat lanko darzelį ,,Žvangutį" ir esu labai patenkinta. mano pažįstamų moterų vaikučiai lanko šią įstaigą ir jų nuomonę čia dirba didelę patirtį turinčios pedagogės. o del mamų kurios nepatenkintos auklėtojomis, tai jos pačios turi problemų. jei griežta auklėtoja yra bloga, tai aš tyliu. visi giriat aukl. Rita, aš ja puikiai pažįstu ir jei auklėtoja viską leidžia vaikui ir padaro už ji viską, - tai yra gera- tikras melas,,,,,,, o jei tėvams į ,,,,,,,,, lenda tai irgi gera,- tai aš neturiu ką daugiau pasakyti, sorry,,,,,
Papildyta:
labas skarpione, tu labai negražiai elgiesi rašydama blogai apie auklėtojas, jos abi žiūri, maitina, prausia, guldo, nešioja, valo užpakalį tavo kūdikiui, visą švelnumą atiduoda, o tu taip atsidėkoji, o jei ir užsibara ant tavo kūdikio, tai bereikalo nebara, nes tu jo viena nesutvarkai, o joms 12 vaikų reikia sutvarkyti, prižiūrėti ir dar ugdyti,,,,,,negražu
Atsakyti
QUOTE(kiskiolupa @ 2008 06 18, 21:58)
sveikos forumo mergaitės, mano vaikučiai taip pat lanko darzelį ,,Žvangutį" ir esu labai patenkinta. mano pažįstamų moterų vaikučiai lanko šią įstaigą ir jų nuomonę čia dirba didelę patirtį turinčios pedagogės.  o del mamų kurios nepatenkintos auklėtojomis, tai jos pačios turi problemų. jei griežta auklėtoja yra bloga, tai aš tyliu. visi giriat aukl. Rita, aš ja puikiai pažįstu ir jei auklėtoja viską leidžia vaikui ir padaro už ji viską, - tai yra gera- tikras melas,,,,,,, o jei tėvams į ,,,,,,,,, lenda tai irgi gera,- tai aš neturiu ką daugiau pasakyti, sorry,,,,,
Papildyta:
labas skarpione, tu labai negražiai elgiesi rašydama blogai apie auklėtojas, jos abi žiūri, maitina, prausia, guldo, nešioja, valo užpakalį tavo kūdikiui, visą švelnumą atiduoda, o tu taip atsidėkoji, o jei ir užsibara ant tavo kūdikio, tai bereikalo nebara, nes tu jo viena nesutvarkai, o joms 12 vaikų reikia sutvarkyti, prižiūrėti ir dar ugdyti,,,,,,negražu

vis skaitau skorpionės parašymus ir nesuprantu jos, negi jai atrodo, jei dirba šeimininkutė, tai auklėtojos nėra - auklėtojos tiek apverstos popierizmais, kad jos nepakelia akių nuo rašymo ir dar vaikus ugdo, prižiūri, gerai, kad keliuose grupėse yra kompai, tai nors ryte ir vakare gali jos rašyti doh.gif; pati augink savo vaikelį, arba auklę samdyk, ir nereikės pretenzijų turėti auklėtojoms,,,,,,,,,,,,o tu labai ,,myli" auklėtojas,,,,,,,,,joms paminklą reik pastatyti už tokį darbą ir tokį atlyginimą,,,,,as savo dviejų vaikų negaliu sutvarkyti, nervus gadina, greičiau laukiu pirmadienio, kad atiduoti juos, o čia 13 prižiūri ir išmokina daug ko,,,,,,,,,,pagalvok skarpione, pagalvok,,atia
Papildyta:
labas, matau foruma skaitančia Igniuko mama, iš kur tu sprendi, kad antroji auklėtoja yra nekokia, juk tu jos visai nepažįsti, tik sprendi iš pirmo žvilgsnio, bet žinok pirmas įspūdis kartais būna labai klaidingas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskiolupa: 19 birželio 2008 - 14:25