Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d " Žvangutis ".

QUOTE(Jau-Mamyte @ 2006 01 20, 17:44)
Gal gali pasakyti tų šaunių auklėtojų vardus, kad žinoti, pas kurias NORĖTI eiti  ax.gif
Ir, apskritai, būtų džiugu išgirsti daugiau atsiliepimų/pastebėjimų  4u.gif Mamytės, aktyviau  mirksiukas.gif  wub.gif

Gal kam pravers.Jei kada pakliūsite pas auklėtojas Zitą ir Birutę, tai jums manau labai labai pasisekė smile.gif Tiesiog super aklėtojos.Mylim ir geru žodžiu minim iki šiol smile.gif Linkėjimai nuo Ievutės smile.gif Jei savo mažiukui tokias auklėtojas rasčiau, būčiau rami, kaip belgas.Deja, mums kol kas nesiseka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Puumpaa @ 2007 10 02, 21:09)
Galiu labai labai pagirti lopseliniu grupes Eziukai aukletojas ir seimininke,  thumbup.gif super moterytes,  labai myli vaikucius,  wub.gif uzsiima, priziuri, ir t.t. Mano vyrukas perejo i darzeline, tai vis praeidamas savo sena grupe tiesia rankas "As cia noriu".  Kad butu tos pacios aukletojos perejusios kartu, jokiu priekaistu netureciau, o dabar...  unsure.gif

aha, tikrai galiu pritarti del Eziuku aukletoju bigsmile.gif super moterys. Man visada buvo mistika, kai zmones su tokiu energijos uztaisu kasryta tuos vaikiukus pasitinka. Atrodo is ryto vien kol aprengi du i darzeli jau lyg puse darbo dienos nudribes zmogus jautiesi, nes iveikti reikia vaiku dukima, o aukletojos atrodo be nuovargio nonstop su kruva tokiu isdykeliu lengvai susitvarko. Super aukletojos smile.gif ir auklyte, zinoma.

O ar jus turit problemu del nauju aukletoju, Puumpaa? siaip mano mazoji gal del to, kad is viso labai bendraujanti yra, tai jei kad tik ne namie buti, bet kuri grupe tiktu atrodo smile.gif mes atsisveikinom su Eziuku aukletojom ir viskas, kaip nukirsta, kazkaip net klausimu mergina mano neturejo... siaip as pati daugiau nerimavau, galvojau tikrai kuri laika taikys tiesiai i Eziuku grupe, bet nieko, keliauja i nauja nosies tiesumu smile.gif tik vaiku labai jau nemazai toj naujoj grupej, pavargsta mergaite labai...
Atsakyti
Mes pradesim lankyt sita lopsiuka nuo rudens smile.gif Labai bijau leist i darzeli, ne del to kad i sita, bet tiesiog i darzeli smile.gif
Atsakyti
o mes irgi bandysim patekti
Atsakyti
QUOTE(coffeeLATTE @ 2008 02 29, 14:31)
Mes pradesim lankyt sita lopsiuka nuo rudens smile.gif Labai bijau leist i darzeli, ne del to kad i sita, bet tiesiog i darzeli smile.gif

Niu, manau labai mazas procentas mamu nebijo leisti i darza... kartais net labiau mamos ir bijo, nei tie vaikiukai smile.gif bet siaip, kad tik ligos nekibtu, tai viskas susitvarko tik i gera smile.gif

Atsakyti
sveikos mamytes, gal dar kas koki komentara apie sy darzeli galetu pasakyt, planuoju savo maziu i ji uzrasyt, bet vis dar neapsisprendziu, nes visokiu kalbu teko girdet g.gif
Atsakyti
beja, dar noreciau suzinoti ar sis darzelis vasara uzdaromas, ir ar priima tik nuo rudens nes mums butu gerai nuo pavasario pradet lankyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fregata22 @ 2008 04 10, 15:07)
beja, dar noreciau suzinoti ar sis darzelis vasara uzdaromas, ir ar priima tik nuo rudens nes mums butu gerai nuo pavasario pradet lankyt  ax.gif

Atsiliepimu visur pasiskaitysi visokiu! Ne tik apie sita darzeli. Visiems geras nebusi, todel savo atsiliepimu nerasysiu (yra ir geru ir ne).
Del vasaros - taip, jis uzdaromas (nuo birzelio iki rugpjucio).
Siaip priimineja nuo rudens, bet isimciu visur yra (jei supratai, ka turejau omeny mirksiukas.gif )
Atsakyti
na taip biggrin.gif
Atsakyti
kaip tai tzdaromas? mes einam i si darzeli ir man direktore sake kad neuzdaromas smile.gif nesiprantu net reiks dar syky paklaust.
nu mes dar nesenai lankom nu bet man labai patinka darziukas. super. kiek buvau nemazai, tai tikrai sis patiko. gal kas dar esat is cia kas lankot eziuku grupe?
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2008 04 10, 22:04)
kaip tai tzdaromas? mes einam i si darzeli ir man direktore sake kad neuzdaromas smile.gif nesiprantu net reiks dar syky paklaust.
nu mes dar nesenai lankom nu bet man labai patinka darziukas. super. kiek buvau nemazai, tai tikrai sis patiko. gal kas dar esat is cia kas lankot eziuku grupe?

Taip darzelis uzdaromas vasarai, siandien buvome jame kad priimtu 4u.gif
Atsakyti
ar yra kas lanko si darziuka? lopselinuku grupes?
Atsakyti