As tokio menesinio uzdarymo nelaikau uzdarymu Menesi dazniausiai visi darzeliai atostogauja, svarbu ne du, nes nelabai norisi i kita leist, kad ir trumpam.
sigita o kuria lopsiuko grupe lankot? o man be sansu enesi vaika kur nors det. as turesiu leisti i kita darziuka ir net ne i viena o i du, nes liepa vienas o rugpjuti kitas. ar dar yra mamuka lankanciu lopsselinukus?
sigita o kuria lopsiuko grupe lankot?
o man be sansu enesi vaika kur nors det. as turesiu leisti i kita darziuka ir net ne i viena o i du, nes liepa vienas o rugpjuti kitas.
ar dar yra mamuka lankanciu lopsselinukus?
Labas, mamytės O gal kas lankote Gandriukų grupę? Nuo šio rudens ir mes būsim gandriukai... Gal ką galite papasakoti apie auklėtojas ir šiaip įspūdžius iš darželio?
Sveikos mamytes, mano vaikai lankė ir lanko šį darželį. Mes lankome Bitučių grupę, tai toje grupėje galima sakyti visada būna tik viena auklėtoja Zina, o kita auklėtoja Rasa pasirodo tik kaip jaunas mėnulis, nes dirba ir pavaduotoja. Labai gaila, kad laisvas etatas neatiduodamas žmogui, kuris galėtų dirbti visą dieną ir daugiau dėmesio skirti vaikams, o ne tik tuomet pasirodyti kai atvedami vaikai. Taip pat labai dažnai tenka pasivaikščioti šiame darželyje dienos metu, tai taip akivaizdžiai yra vagiamas maistas, tiesiog kažkas ateina pro galines duris į virtuvę, o po kelių minučių išeina su pilnu maišu. Labai gaila, kad atimamas maistas iš vaikų. O gandriukų grupėje tikrai yra nuostabi auklėtoja Rita, jau pusė mūsų kvartalo apie tai žino.
maniskis eina i gandriuku grupe Rita tikrai nuostabi moteris. labai moka uzimti vaikucius. maniskis ja labai myli. apie kito aukletoja negaliu nieko gero pasakyti. uz ja praktiskai dirba seimininkute. bet manau visuose beveik grupese taip yra, kad viena yra gera o kita nelabai
maniskis eina i gandriuku grupe Rita tikrai nuostabi moteris. labai moka uzimti vaikucius. maniskis ja labai myli. apie kito aukletoja negaliu nieko gero pasakyti. uz ja praktiskai dirba seimininkute. bet manau visuose beveik grupese taip yra, kad viena yra gera o kita nelabai