QUOTE(kiskiolupa @ 2009 07 01, 10:08)
darzelis pradeda dirbti nuo 07,27, teisingai viska supratai
Aciu, kiskiolupa, uz atsakyma. Ka gi be taves sitas forumas darytu

ar kas nors lankys ziogeliu grupe?
sveikos sios temos mamytes
kad jau kalbama apie "Zvanguti"... tai norejau pasiteirauti, gal kas nors ka nors galit pakonemtuoti apie meskuciu grupe ir ju aukletojas. buciau labai dekinga

na mes dabar einam i meskuciu grupe,na man aukletojos atrodo geros...bet tik kad mano mergaite biski bijo vienos aukletojos....laikui began gal nebijos...net nezinau,..o kaip jusu vaikuciai?
na va, mes taip pat einam i meskucius
ir aukletojos atrodo tikrai neblogos, tik va, kad mum pradzia buvo sunki
bet dabar jau visai neblogai viskas, tikiuosi, kad ateityje dar geriau bus
o kurios aukletojos Jusu mazyle prisibijo?

QUOTE(mamukas0425 @ 2009 09 07, 14:42)
na va, mes taip pat einam i meskucius
ir aukletojos atrodo tikrai neblogos, tik va, kad mum pradzia buvo sunki
bet dabar jau visai neblogai viskas, tikiuosi, kad ateityje dar geriau bus
o kurios aukletojos Jusu mazyle prisibijo?

nzn vardo tos pagyvenusios bijo aukletojos...
QUOTE(karakumas @ 2009 09 09, 16:24)
kaip jus manote ar turi teise direktore nurodineti crocsai netinkama avalyne darzeliui? 

Na gal nenurodinet, bet... crocsai tikrai netinkama avalyne vaikui. Darzely vaikas praleidzia didziaja laiko dali ir geriau, jei darzelio batukai yra tvirtu uzkulniu, patogus, nekrintantys nuo kojytes. Daugybe juk dabar vaiku su iskrypusiom kojytem, sleivapedziu, pilnapadziu.
QUOTE(karakumas @ 2009 09 09, 16:24)
kaip jus manote ar turi teise direktore nurodineti crocsai netinkama avalyne darzeliui? 

speju kad ne...kokius turi tokius ir dedi

Cia mano reikalas manau. Ir mano apsisprendimo laisve. Jos pasakymas,manau, tureu but tik rekomendacinio pobudzio. O ne isakymas

QUOTE(Lija @ 2009 09 09, 20:11)
Na gal nenurodinet, bet... crocsai tikrai netinkama avalyne vaikui. Darzely vaikas praleidzia didziaja laiko dali ir geriau, jei darzelio batukai yra tvirtu uzkulniu, patogus, nekrintantys nuo kojytes. Daugybe juk dabar vaiku su iskrypusiom kojytem, sleivapedziu, pilnapadziu.
na, visiskai grieztai uzdraust tai nemanau, kad gali, bet kaip kazkas cia minejo, rekomenduoti, tai tiesiog privalo ir manyciau direktore del to butu visiskai teisi, nes besiformuojancioms mazuju kojytems reikalinka kokybiska avalyne su tvirtu uzkulniu, kad neklyptu kojytes. Vaikai per diena darzelyje labai daug ir aktyviai juda, didelis kruvis tenka ju kojytems.
P.S.Beje mano pusseres dukryte zaisdama ant pievos ir avedama crocsus susilauze kojyte
ne nikstelejo ar pasitempe, o SUSILAUZE. ir jei kokia panasi nelaime (ne duok dieve) ivyktu darzelyje, tai pirmiausia juk tevai linke kaltinti aukletojas del netinkamos prieziuros, o ne netinkama avalyne, kuria jie patys vaikui apmauna. tai manau direktore laikydamasi sitos nuomones ir nenori, kad vaikuciai avetu crocsus
P.S.Beje mano pusseres dukryte zaisdama ant pievos ir avedama crocsus susilauze kojyte