Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d " Žvangutis ".

Neesu as kazkokia crocu salininke, bet mumu buvo pasakyta, kad direktore draudzia avet kroksus. O del kojos susilauzymo cia jau idomiai. Negi su kitais batais jos negali susilauzyt biggrin.gif Pvz kokiais guminukais biggrin.gif Cia jau marazmai prasideda. Manau jei butu nustatyta, kad si avalyne kazkokiu budu zalinga vaiku sveikatai butu uzdrausta ja pardavinet Lietuvoje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(karakumas @ 2009 09 10, 16:10)
Neesu as kazkokia crocu salininke, bet mumu buvo pasakyta, kad direktore draudzia avet kroksus. O del kojos susilauzymo cia jau idomiai. Negi su kitais batais jos negali susilauzyt biggrin.gif Pvz kokiais guminukais biggrin.gif Cia jau marazmai prasideda. Manau jei butu nustatyta, kad si avalyne kazkokiu budu zalinga vaiku sveikatai butu uzdrausta ja pardavinet Lietuvoje wink.gif

Prasom man paaiskinti... Cia grupej su crocsais vaiksto ar einai lauka?
Atsakyti
Laba, mamytes, nors as ir ne apie crocsus ar konkrecia grupe, taciau noriu paklausti, gal kuri zinote, kaip su eilem siame darzelyje? kaip direktore pirmo susitikimo metu, ar parodo kokia grupe ir pan...? beje, idomu suzinoti kokia kaina per menesi, nes vaikuciai gi 4 kartus maitinami. aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lig-mik @ 2009 10 11, 23:25)
Laba, mamytes, nors as ir ne apie crocsus ar konkrecia grupe, taciau noriu paklausti, gal kuri zinote, kaip su eilem siame darzelyje? kaip direktore pirmo susitikimo metu, ar parodo kokia grupe ir pan...? beje, idomu suzinoti kokia kaina per menesi, nes vaikuciai gi 4 kartus maitinami. aciu smile.gif

direktore nelabai linkusi tartis",ne anukui pradejom eit dar pavasari.tai vis vietu ner.pakalbu su senom aukletojom,kur pacios vaikai lanke,sako yra tu vietu.na trumpai-istisinis ejimas pas ja,pradzioj nieko nesiulot,tik paminit,kad atsilyginsit.taip ir gavom laisva vieta,nes sudomino zento darboviete-gales grupei padet,na ir aisku atlyginta jau po priemimo.tokia tvarka visur,mano vaikas pries 15.pradejo lankyt si darzeli.buvo tas pats.stiprybes,ryzto ir pirmyn
Atsakyti
Idomiai... Matyt kiek zmoniu, tiek nuomoniu. As per 4 metus nepastebejau jokiu nemalonumu ar arogantiskumu is administracijos. Ir direktore, ir pavaduotoja bendravo tikrai normaliai, be jokiu pasikelimu. Galu gale, ne direktore vaikus aukleja smile.gif O dovanu nedaviau jokiu, nes nematau reikalo ir neturiu galimybes.
Atsakyti
labas mamytės, seniai bendravome, pastaba - kodel pasikeitei savo nika 4u.gif
Atsakyti
kai lankėm Meškučius,tikrai buvom patenkinti.Ypač mylėjom Genutę.Mažoji susirgus verkdavo,kad į darželį negalės eit
Dabar Drugeliai...dukra kategoriškai atsisako lankyt.
Maniškė jautri,bet nėra užsispyrus,ar kaprizinga.Bandysiu pervest į Šarkiukus.
Nežinau,nuo ko tai priklauso,bet dabartiniai Meškučių auklėtinių tėvai nepatenkinti.
O aš net norėdama neprisimenu jokio blogio per tuos tris metus.Auklėtojos visad gražiai sutikdavo ir išlydėdavo vaikus,papasakodavo,ką jie veikė per dieną,kaip valgė,miegojo,elgėsi...

Drugeliuose teko keletą kartų primygtinai prašyt,kad neverstų valgyt per prievartą,bet deja,be rezultatų.Net vyras ėjo.Auklėtoja atsakė,kad negalima,nes tada kiti vaikai bandos instinktui suveikus irgi atsisakys.
Žinot,atsiprašau,bet man visiškai px kiti vaikai... mad.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskiolupa @ 2010 01 07, 11:44)
labas mamytės, seniai bendravome, pastaba - kodel pasikeitei savo nika 4u.gif

Tik del asmeniniu priezasciu ir ilgu bobu liezuviu smile.gif
Atsakyti
Šiandien pirma diena naujoj grupėj.Mažiukė pasakoja neužsičiaupdama apie Barbių namus,kirpyklas ir kitus žaidimus,apie naujus draugus,auklėtojas ir net pamokėles.
...
Gal be reikalo tiek laiko vaiką virkdžiau?
Atsakyti
labas, skiautele, ir kuo gi tau nepatiko auklėtojos, as tai nemanau, kad siais laikais yra blogų auklėtojų,
Atsakyti
QUOTE(kiskiolupa @ 2010 01 18, 19:31)
labas, skiautele, ir kuo gi tau nepatiko auklėtojos, as tai nemanau, kad siais laikais yra  blogų auklėtojų,

Ir aš nemaniau,kad dar likę tokių "sovietinių pedagogių"...
Gerai,kad ne pirmi metai lankom darželį ,tai galiu palygint(ačiū,Dalina,Vanda ir Genute) 4u.gif
Tik gaila,kad nepasitikėjau savo intuicija ir tikėjausi,kad reikalai savaime susitvarkys...
Atrodė neetiška klausinėt dukters,ką pasakė ta,ar kita auklėtoja.Tuo labiau,kad mergaitei ten nepatiko nuo pirmos dienos.Nenorėjau gilint to jausmo,maniau,gal apsipras....
Auklėtojos to nepaisė.Pasirodo,mūsų net piešimo sąsiuviniai nenormalūs(nupirkau su spirale,klausiau,ar tiks,sakė-geras)
Kai išėjom,klausė,kam jos netiko-tėvams ar mergaitei.
Atsakau:man gerai,jei gerai mano vaikui.
Ar atsiras man nepritariančių ?
Atsakyti
labas, čia kažkur giliai ,,šuo pakastas", čia netik auklėtojos kaltos,,,,,,,,,,,,,,,,,, 4u.gif
Atsakyti