Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d " Žvangutis ".

QUOTE(kiskiolupa @ 2010 01 19, 12:04)
labas, čia kažkur giliai ,,šuo pakastas", čia netik auklėtojos kaltos,,,,,,,,,,,,,,,,,, 4u.gif

Kodėl taip manote?
Mergaitė tris metus lankė darželį,dailės ir šokių būrelius,ir nei karto neišgirdau jokio nusiskundimo...visada tik patys geriausi,šilčiausi atsiliepimai apie visas darželio darbuotojas,su kuriom teko susidurt.

Gal esate suinteresuotas asmuo? smile.gif

O kaip jums tai,kad per sporto šventę mūsų dukrai vienintelei nebuvo "diplomo"?...buvau pamiršus šitą epizodą-vyras priminė.Gal aš emocijomis vadovaujuosi,bet būtent vyras pirmas prakalbo,kad auklėtoja B. rėkia ir bara už nepavykusias užduotis.Kai net pradinukų rekomenduojama nevertint,ir,tuo labiau,nepeikt , nepabrėžt trūkumų,ar nesugebėjimo

Atsakyti
AS TAI NESUINTERESUOTA VISAI, MAN NE PRIE KO????
tik manyciau,kad vardu nereikėtų minėti ar gerai rašai, ar blogai,,, o gal tos geros auklėtojos visai nenori, kad jų vardus rašytum, juk tu neatsiklausei jų, kad gali įvardyti, ir geriausia viską spręsti ne čia, o pasikalbant su auklėtoja ir viską išsiaiškinant,,,,,,,,
žinau ne viena vaiką kuris perėjo beveik per visas grupes ir išėjo is darželio, tai kas čia kaltas, visos auklėtojos??????????????

žinau ingrid apie kokia auklėtoja rašai, bet tu netiesa rašai, ir kas tos tavo visos pažįstamos, ką jos gali žinoti, aš daug ką ir apie ką žinau, bet nerašau visam Kaunui , geriau savo ,,ožiuką" paimk 17.19, o ne parašiusi ateini 17,30 paimti
Atsakyti
QUOTE(kiskiolupa @ 2010 01 19, 21:08)
AS TAI NESUINTERESUOTA VISAI, MAN NE PRIE KO????
tik manyciau,kad vardu nereikėtų minėti ar gerai rašai, ar blogai,,, o gal tos geros auklėtojos visai nenori, kad jų vardus rašytum, juk tu neatsiklausei jų, kad gali įvardyti, ir geriausia viską spręsti ne čia, o pasikalbant su auklėtoja ir viską išsiaiškinant,,,,,,,,
žinau ne viena vaiką kuris perėjo beveik per visas grupes ir išėjo is darželio, tai kas čia kaltas, visos auklėtojos??????????????

žinau ingrid apie kokia auklėtoja rašai, bet tu netiesa rašai, ir kas tos tavo visos pažįstamos, ką jos gali žinoti, aš daug ką ir apie ką žinau, bet nerašau visam Kaunui , geriau savo ,,ožiuką" paimk 17.19, o ne parašiusi ateini 17,30 paimti

Na,dėl to paminėjimo-gal ir be reikalo vardinau...
Tiesiog pasijutau kalta,kai supratau,kad gerumą priėmiau kaip savaime suprantamą dalyką
Mano mergaitė neperėjo visų grupių ir ožių niekas nepastebėjo.Visi ją vertina kaip ramų,tvarkingą vaiką,tik gal jautresnės psichikos.

O dėl mamytės Ingrid-tai darželio darbo laikas iki 19 val!!! ir auklėtojų taip pat
Atsakyti
sveikos su pavasariu, 4u.gif kur dingote 4u.gif jau vasara artėja, atostogos taip pat, kaip smagu,,,,,, drinks_cheers.gif
Atsakyti
Taigi šiandien šokių šventė,tai ruošėmės,puošėmės.Žiūrėjom,žavėjomės,graudinomės unsure.gif
Lenkiu galvą prieš vadovę Albiną.Didelis A Č I Ū už tris gražaus bendravimo metus wub.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos, šiandien vaikų išleistuvės, valio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskiolupa @ 2010 05 27, 13:31)
sveikos, šiandien vaikų išleistuvės, valio 4u.gif  4u.gif  4u.gif

kas čia per valio-tik dar labiau nutols iš po sparno verysad.gif
Atsakyti
tai kiek galima laikyti po sparneliu, tegu skrenda, 4u.gif pagimdem ir valio, 4u.gif tegu įgauna savarankiškumo, o ne kaip gėlės šiltnamyje sėdi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laba diena, gal zinot kada bus sarasai vaikuciu patekusiu i lopsi nuo rugsejo? ax.gif
Atsakyti
Ar yra mamyčių, kieno vaikai eina į priešmokyklinę grupę šiame darželyje? Kokios nuomonės?
Atsakyti
Kiskio lupos klauskit ji to darzelio atstove spaudai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monalyza @ 2010 06 17, 11:28)
Kiskio lupos klauskit ji to darzelio atstove spaudai  lotuliukas.gif

LABAS MONALyZA, tu nebloga irgi atstove spaudai, pasikeitei nika tai s 4u.gif 4u.gif 4u.gif sustrini bigsmile.gif
Atsakyti