Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d " Žvangutis ".

QUOTE(Staarm @ 2005 09 20, 19:16)
Na siai dienai kas vedeja pasakyti negaliu, tada buvo gan maloni moterele, nesikisanti i darzelio vidaus reikalus. Nepatiko, kad aukletojos lauke ne velnio nekreipia demesio i vaikus, per teritorija gali eiti kas tik nori, kiek nori , paaugliai ateidavo parukyti, bent tuo laiku, kaip dabar nezinau. Pagrinde galiu pasakyt ta, kad turiu su kuo palyginti, nes atlikau ne viename darzelyje praktika, tad sis nera is geriausiu silainiuose, yra geresniu tikrai 4u.gif Tad kiekvieno pasirinkimas kur vesti.

O kuris tavo manymu šilainiuose darželis vertas dėmesio 4u.gif
Atsakyti
Sveikos Zvanguti lanke ir mano dukra ir sunus.As asmeniskai siuo darzeliu esu patenkinta.Ir dukros ir sunaus aukletojos tikrai nuostabios buvo.Tiesa sakant sunus kai ejo i paruosemuku grupe tai viena aukletoja nelabai patiko ir man ,ir sunui,ir kiek pasisnekedavom su kitom mamom tai ir jom butent ta aukletoja nepatiko.Okitos aukletojos pas kures ejo sunus ir dukra tai tikrai yra puikios.Mes ir dabar kai susitinkam pasikalbam kai drauges.Seip tai mano nuomone kiekvienam darzelyje yra ir geru aukletoju ir blogu,gerai kai vaikas papuola pas gera aukletoja,bet sunku zinot kuri gera kuri bloga.Nebent is pazistamu suzinai,bet vel gal man pasirodys kad gera aukletoja ,o jum pasirodys kad bloga,nes kiek zmoniu tiek nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
Pagrinde galiu pasakyt ta, kad turiu su kuo palyginti, nes atlikau ne viename darzelyje praktika, tad sis nera is geriausiu silainiuose, yra geresniu tikrai 4u.gif Tad kiekvieno pasirinkimas kur vesti.

Gal gali pasakyti koks tavo nuomone darzelis Silainiuose geras. Butu labai malonu suzinoti nuomone. Nes pavasari planuojam keliauti i lopseli tai noretusi suzinoti kuris geriausias g.gif
Atsakyti
QUOTE(SUNO @ 2005 12 12, 12:11)
Sveikos Zvanguti lanke ir mano dukra ir sunus.As asmeniskai siuo darzeliu esu patenkinta.Ir dukros ir sunaus aukletojos tikrai nuostabios buvo.

Gal gali pasakyti tų šaunių auklėtojų vardus, kad žinoti, pas kurias NORĖTI eiti ax.gif
Ir, apskritai, būtų džiugu išgirsti daugiau atsiliepimų/pastebėjimų 4u.gif Mamytės, aktyviau mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jau-Mamyte: 20 sausio 2006 - 15:56
Gal yra lankančių šitą darželį....
O gal kas lankėt...
Noriu pasiklausynėt , ar vertas dėmesio...
Atsakyti
Pradejom lankyt pries tris savaites. Pabegom is kito (tikrai gero)darzelio, del bjaurios aukletojos. Kol kas nusiskundimu neturiu ir dziaugiuosi, kad vaikas lengvai priprato, baiginejasi senam darze isigytos psichologines bedos. Prieme be jokiu kysiu ir labai maloniai, tiesa, kalbejau su pavaduotoja, o ne su direktore. O siaip tai patarciau pasiklausinet kokios aukletojos yra toj amziaus grupej i kuria eit ruosiates. Viskas nuo aukletoju priklauso. Pats darzelis grazus, grupes grazios, jaukios.
Atsakyti
Norėčiau išgirsti daugiau nuomonių apie šį darželį... Sekretorė pasakojo, kad jie yra tautinės pakraipos darželis, turi l.daug visokių būrelių: teatro, keramikos, šokio ir t.t. Kad visko tiek daug, tai smagu, bet domina kaip dabar situacija su auklėtojomis lopšelinių ir darželinių grupėse? ax.gif
Atsakyti
Tai kad ten aplinka lauke pavojinag - vien gelzgaliai, duobes, stiklu pridauzyta - vos kelios normalios smelio dezes ir kelios medines supuokle - visa kita nepriziureta ir apleista.
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2006 05 25, 11:39)
Tai kad ten aplinka lauke pavojinag - vien gelzgaliai, duobes, stiklu pridauzyta - vos kelios normalios smelio dezes ir kelios medines supuokle - visa kita nepriziureta ir apleista.

taves pasiklausius,atrodo,kad ten-karo zona biggrin.gif lauko aplinka kiekviena gali laisvai apziuret ir ivertint...gal kitai neatrodys taip baisiai...man atrodo,kad daugumoj darzeliu lauke panasi situacija g.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2006 05 25, 11:39)

Del aplinkos tai as pilnai sutinku su meduliuku, nes kol nelankom dar darzelio tai uzsukam ten pazaisti, tai ten tikrai vaizdelis ne koks: kansaru pilna, buteliu pridauzyta, siusles voliojasi visur, krastai smelio deziu betoniniai tai jei neduok Dieve vaikas kristu tai galvos praskelimas garantuotas, o ir vaiksto ten visi kas tik nori kaip sakant "prachadnoj dvor" ir paaugliai po pamoku parukyti ir seip ten kaip ir takas per darzeli ismyntis kad taip arciau butu. Va vien tik del aplinkos as ir abejoju ar leisti ten saviske g.gif
Atsakyti
QUOTE(Axe @ 2006 05 25, 13:09)
Del aplinkos tai as pilnai sutinku su meduliuku, nes kol nelankom dar darzelio tai uzsukam ten pazaisti, tai ten tikrai vaizdelis ne koks: kansaru pilna, buteliu pridauzyta, siusles voliojasi visur, krastai smelio deziu betoniniai tai jei neduok Dieve vaikas kristu tai galvos praskelimas garantuotas, o ir vaiksto ten visi kas tik nori kaip sakant "prachadnoj dvor" ir paaugliai po pamoku parukyti ir seip ten kaip ir takas per darzeli ismyntis kad taip arciau butu. Va vien tik del aplinkos as ir abejoju ar leisti ten saviske g.gif

Ir dar pavesinese ŠŠ.... kruvos aromata skleidzia, ko nepasakysi apie Sarkele, kitoj kelio pusej.
Mes irgi pazaisti uzsukam, bet tikrai sito nelankysim darzelio schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Tik ateinam i ta medinuku teritorija paciuozti ir su smeliu pazaisti.
Papildyta:
QUOTE(pilypukė @ 2006 05 25, 11:13)
taves pasiklausius,atrodo,kad ten-karo zona  biggrin.gif  lauko aplinka kiekviena gali laisvai apziuret ir ivertint...gal kitai neatrodys taip baisiai...man atrodo,kad daugumoj darzeliu lauke panasi situacija  g.gif

Tiesa sakant - kvieciu "pasigrozeti", kas cia vyksta mazdaug nuo 19 val. - kiek pavesinese geriama ir t.t. ir niekam tai neidomu tikriausiai is darzelio administracijos g.gif g.gif
Karo ne karo zona - o man jau neber vaikui kur pleistru klijuot doh.gif doh.gif doh.gif , kai diena cia su aukle pasivaiksto doh.gif doh.gif doh.gif , moteriske vyresnio amziaus nesugaudo smarkuoles - lipa ji ant tu gelezu doh.gif , i traukinukus lenda - o ten vien astrus kampai verysad.gif Tai kas butu kai burys vaiku duodasi g.gif g.gif , aukletoja tai viena, nu dvi kartais doh.gif
Atsakyti
Aplinka gal ir nelabai, bet svarbu kas viduj. mirksiukas.gif
Gal dar kas pagirs (ar papeiks) šį darželį... biggrin.gif listen.gif
Atsakyti