Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d " Žvangutis ".

doh.gif Pabendravus su ŽVANGUČIO direktore doh.gif , dingo noras užsirašyti į šį darželį .. schmoll.gif
Atsakyti
Kas nutiko?
As kelis kartus su direktore bendravau, bet neisgasdino ji manes. Nors nei as ja pazistu, nei ka daviau, nei minciu apie davima turejau. Nepasakyciau, kad labai maloni, bet kazko nemalonaus irgi nenutiko. Kaip ji bendravo su tavim? O siaip tai juk ne direktore su vaikais buna, svarbiau ziuret kokios aukletojos.
Atsakyti
Man ir direktore, ir pavaduotoja, ir administratore super malonios buvo, ko nepasakyciau apie kai kurias aukletojas. Bet vaikas nesiskundzia, sako kad gera, tai neimu i galva kad mums nesisypso ir piktu zvilgsniu stroina kai vaika paskutini pasiimam, nors neveluojam - juk priklauso iki septyniu dirbti. rolleyes.gif
Atsakyti
[FONT=Arial] Mes šį darželį lankysim antrus metus. Priimė mus į darželį be jokios eilės, leido, pasirinkti grupę. Kai vyras norėjo "atsidėkoti" direktorei siūlydamas "materialinę pagalbą" darželiui, nepriėmė. Gėda pasidarė blush2.gif , nes buvom prieš tai prisiklausę gandų, kad be eilės ir kyšio į Žvangutį nepateksi.
Nesu "vou" sužavėta viskuo, bet svarbiausia, kad vaikas ėjo noriai. Kadangi jau esame pakeitę vieną darželį, tai šis pakankamai patenkina mano lūkesčius.
Atsakyti
Mes i si darzeli pradejom eiti nuo rugpjucio vidurio-direktore blink.gif malonaus ispudzio nepaliko,bet gi kasdien su ja nebendrausim,o del aukletoju -musiske Vanda labai maloni 4u.gif ,moka su vaikais uzsiimti.del aplinkos -patenkinama.
Atsakyti
Sveikutes,nu as buvau pakalbeti tai del dukrytes,tai siemet sake ,kad jau velu,nepriims tik kitais metais,bet siaip tai direktore lyg ir nieko man pasirode,daug sypsojosi,nu nazinau gal nuotaikoj buvo,siap kas lanko butu gerai apie si darzeli daugiau suzinoti.O kaip pratinot po kelias valandas blush2.gif ,sorry pirmas vaikas nelabai ka zinau.
Atsakyti
galiu papasakoti kaip naujokeliai pratinami prie darzelio,nes nesenai pati sia patirti apturejau,paciai buvo nesmagu,kad nieko nezinojau.Atveda vaikucius iki puses devyniu -pusryteliui,po to siuloma juos palikti ir pasiimti 12.00-tai yra po pietu kurie buna11.30(manyciau ankstokai).aisku priklauso nuo vaikucio socialines patirties,gal ir pirma diena jis skys mamyte ,ate ,ateik rytoj,bet tokiu nemaciau. cool.gif
Atsakyti
Ga kas lankot Bitutes ir Eziukus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukas @ 2006 09 15, 10:21)
Ga kas lankot Bitutes ir Eziukus?  ax.gif

Mano mertinutė eina į ežiukus. Tiksliau - ejo, nes daugiau nei mėnuo niekaip nuo ligu neišsivaduojam sad.gif Kadangi mergytė pati yra pakankamai drąsi ir komunikabili, tai atrodo, kad viskas ten gerai...
Atsakyti
Mano dukra si darzeli lanko nuo 1.5 metu. Jau esu uzrasiusi ir kita mergaite, prades nuo kito rugsejo. Galiu pasakyti tik viena, kad "Zvangutis" labai labai geras darzelis. Vedeja, tarkim, gal kiek ir principinga, bet kas yra gerai, kad tikrai surenkamas daugmaz panasus kontingentas (t.y. nepastebejau vaiku is asocialiu ar super turtingu seimu). Netgi girdejau tokiu istoriju, kad bandziusiam pasirodyti teveliui (vizitine - tipo "kas as"), buvo atsakyta priimti vaika i darzeli. Na tokiems taip ir reikia. Del aukletoju, tai taip pat, su maziukais labai fainos dirba. Maniske dabar jau vyresniuju grupeje - irgi priekaistu neturiu. Vienu zodziu, isvedu vaika i darzeli ir esu rami, kad juo ten tikrai rupinasi, o jei vaikas atsikeles kiekviena ryta i darzeli dar ir pats nori - tai ko daugiau ir bereikia? O jei kas su aukletojom nesutaria, tai tik ju paciu reikalas, nes viena puse nebuna kalta - cia kaip is paskaiteles (kur darzelyje vyko) - isiklausyti ir klausytis reikia.
Atsakyti
QUOTE(Nerkri @ 2006 10 05, 12:52)
Mano dukra si darzeli lanko nuo 1.5 metu. ..... Del aukletoju, tai taip pat, su maziukais labai fainos dirba. Maniske dabar jau vyresniuju grupeje - irgi priekaistu neturiu. ...

sorry,ne i tema,bet gal Jusu aukletoja Rita? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pilypukė @ 2006 10 05, 23:54)
sorry,ne i tema,bet gal Jusu aukletoja Rita?  ax.gif

Jei jus "Gandriukuose" ir turit Rita, tai belieka tik dziaugtis smile.gif Nuostabus zmogus. Mes nuo rudens perejom i kita grupe, nes i "Gandriukus" vel atejo leliukai smile.gif
Atsakyti