Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d " Žvangutis ".

QUOTE(Lija @ 2006 10 06, 09:16)
Jei jus "Gandriukuose" ir turit Rita, tai belieka tik dziaugtis  smile.gif Nuostabus zmogus. Mes nuo rudens perejom i kita grupe, nes i "Gandriukus" vel atejo leliukai smile.gif

taip, Rita labai geras žmogus wub.gif gal galima būtų sužinoti Jūsų sūnelio vardą? sakau,gal netyčia pažįstu ax.gif
Atsakyti
Tauras mano vaikis. Mes dabar Ziogeliuose. Irgi labai patenkinti ir gerai jauciames biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimele @ 2006 09 30, 13:52)
Mano mertinutė eina į ežiukus. Tiksliau - ejo, nes daugiau nei mėnuo niekaip nuo ligu neišsivaduojam sad.gif Kadangi mergytė pati yra pakankamai drąsi ir komunikabili, tai atrodo, kad viskas ten gerai...

Raimele, būtų smagu susipažinti. mirksiukas.gif Maniškis irgi pasirguliuoja, teks atkentėti pirmus metus, kol imunitetą įgausim. doh.gif

Tiesa, gal jau buvo kokie susirinkimai, nes mes sirgom ir turbūt pražiopsojom. g.gif Lyg bendras viso darželio buvo, gal kas dalyvavot, papasakokit. bigsmile.gif

O apie darželį nieko blogo negaliu pasakyti, mums jis patinka ir auklėtojos fainos, ir vaikai noriai eina. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukas: 16 spalio 2006 - 10:38
truputi ne cia buvau parasiusi blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringa: 16 spalio 2006 - 11:30
Perskaičiau visą temą, nes gyvenu prie pat šio darželio. Didelio entuziazmo leist vaiką į darželį neturiu, tačiau ko gero teks, nes nedirbt galimybių nėra, o dėl auklės irgi yra abejonių. Nesutinku su išsakyta nuomone, kad nelankius darželio sunku mokykloj. Pati pradžia gal ir buvo sunkoka, nes šio bei to tiesiog nemokėjau, bet bendravimo problemų neturėjau ir neturiu schmoll.gif Aišku, kai augau, tėvai mus drąsiai vienus į kiemą išleisdavo, dabar nežinau, kada aš savo dukrytę ramiai vieną kur išleisiu doh.gif
Taigi, "Žvangutis" būtų labai vietoj, tačiau kol kas mano nuomonė apie jį sutampa su Meduliuko: staugimas ant vaikų girdėt iš toli, na dėl primėtytų kancarų ir butelių, nežinau kaip kitose darželiuose, manau, kad tas pats, o ten veiksmas vyksta visą mano gyvenimo Šilainiuose laikotarpį.
Bet kiek supratau į jį nereikia užsirašyt jau dabar, kai dukrytei tik 3,5 mėn., kaip teko girdėt daroma kitur?
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2007 03 29, 15:37)
....Bet kiek supratau į jį nereikia užsirašyt jau dabar, kai dukrytei tik 3,5 mėn., kaip teko girdėt daroma kitur?

o as tai siulyciau nelaukti schmoll.gif juk blogiau nebus, jei anksciau uzrasysi....tada bent busi tikra, kad atejus laikus vesti i darzeli, turesit vieta ir nereikes papildomai galvos sukti
Atsakyti
QUOTE(pilypukė @ 2007 03 30, 09:22)
o as tai siulyciau nelaukti  schmoll.gif  juk blogiau nebus, jei anksciau uzrasysi....tada bent busi tikra, kad atejus laikus vesti i darzeli, turesit vieta ir nereikes papildomai galvos sukti

Kad aš žinočiau, kada aš ją sugalvosiu leist į darželį doh.gif Nes viskas priklausys nuo darbo, jei laikinai rasiu darbelio nemuose, tikrai iki 3 metų tupėsiu juose su vaikų, jei ne - teks grįžt į darbą, kai sueis metukai, ir nori nenori teks samdyt auklę, nes tokių mažių niekas nepriima.
Atsakyti
Daugiau maziau staugia visuose darzeliuose, nes 15-20 vaiku banda lauke sunku sutramdyt. Vienas kazkur lipa, kitas bega, kitas rankas iki alkuniu i salta smeli sukises. Fiziskai nepajegia vienas zmogus begiot paskui kiekviena ir graziai aiskint. O ir vaikai ne visi tokie jau geruciai ir paklusnus. Jau daugiau nei metai, kaip lankom si darzeli ir vaikas tikrai nesiskundzia. O jis jautrus, atejes po patirto streso kitam darzely. Manau tikrai matyciau ir jausciau jei vaikui butu blogai. Ir amzius jau toks, kad papasakoja viska. Kitas dalykas, juk tikrai ne visos aukletojos vienodos. Ju ten daugiau nei 20 ko gero... Va tie kancarai ir jaunimelis pavesinese su buteliais tai visai manes nezavi. Ugdymo kokybe ir vaiko prieziura esu tikrai patenkinta. Lauko aplinka ir maistas nelabai patinka. Bet kitam darzely jau issiduriau ant labai gero maisto ir grazios aplinkos. Uztat aukletoja buvo paties velnio siusta devil.gif
Atsakyti
sveikos mamytes.paskaitinejau jusu nuomones ir atsiliepimus apie si darzeli.as abi savo dukras leidau i "Zvanguti" ir abiems labai patiko.vyresnes mergaites aukletojos buvo tiesiog nuostabios,pas mazaja buvo siokiu tokiu nesusipratimu,bet viskas pasitaise i geraja puse.atejus 17valanda pasiimti dukru,bet iseidavom tik 18.30.jos neidavo namo,kol visu vaiku nepaimdavo ir laukdavo kol aukletojos uzrakindavo grupe.jos ir dabar mielai prisimena aukletojas. 4u.gif
Atsakyti
Sveikas,Zvanguti.Ziuriu truputi apmirus tema,noreciau truputi atgaivinti.Prasau atsiliepimu mamyciu kas gal pradedat eiti dar tik i si darzeli.Lauksiu jusu nuomoniu.
Atsakyti
sveikutes. noriu savo maziu vesti i si darzeli, nes salia namu. aisku, nuejusi isgirdau atsakyma, kad nera vietu. pradejus kalbeti apie pinigus manes paprase ateiti kita savaite ir pasiteirauti del vietos. noriu paklausti, gal kas zinote kiek reiktu duoti vedejai uz vieta darzelyje? ax.gif
Atsakyti
Galiu labai labai pagirti lopseliniu grupes Eziukai aukletojas ir seimininke, thumbup.gif super moterytes, labai myli vaikucius, wub.gif uzsiima, priziuri, ir t.t. Mano vyrukas perejo i darzeline, tai vis praeidamas savo sena grupe tiesia rankas "As cia noriu". Kad butu tos pacios aukletojos perejusios kartu, jokiu priekaistu netureciau, o dabar... unsure.gif
Atsakyti