n, nezinau, rusnyte, kuo toliau paskaitau, tuo baisiau. manau, jei toliau su tokiu nenormaliu liksi, tai jau kaltink pati save. suprantu, kad yra sunku issiskirti, bet ir gyvent su tokia nelaime pasoneje.
gal kam ir tas mokejimas uz savo daiktus atrodo normalus, man tai visiskas briedas. mes abu su vyru dirbam, pinigus leidziam be kazkokio isankstinio modelio, kada ir kas uz ka mokes. na, bet jei jau taviskis isskaiciuoja uz alwaysus, tai viena gal ir uz seksa pasiprasys susimoket.
is vis nesuprantu, kaip su tokiu durnium gyventi galima.
sorry, uz labai atvira nuomone, bet man atrodo, kad jis tave ne kiek nemyli, o tik buna su tavim ir ieskosi geresnes partijos, o kai suras, tai jau jis tau pasakys ate. o dabar kaip tik tavo proga. spresti tau
gal kam ir tas mokejimas uz savo daiktus atrodo normalus, man tai visiskas briedas. mes abu su vyru dirbam, pinigus leidziam be kazkokio isankstinio modelio, kada ir kas uz ka mokes. na, bet jei jau taviskis isskaiciuoja uz alwaysus, tai viena gal ir uz seksa pasiprasys susimoket.
is vis nesuprantu, kaip su tokiu durnium gyventi galima.
sorry, uz labai atvira nuomone, bet man atrodo, kad jis tave ne kiek nemyli, o tik buna su tavim ir ieskosi geresnes partijos, o kai suras, tai jau jis tau pasakys ate. o dabar kaip tik tavo proga. spresti tau
Nu ir kaip Rusnye? Kuo viskas baigesi?

QUOTE (Astra @ 2004 11 14, 09:18) |
Tai kuo gi baigesi visa si istorija,Rusnyte? |
Na, istorija dar nesibaige. Buvom susitike pavakarieniauti, pasikalbejom "po dusam", be jokiu pykciu ir isteriju. Jo versija tokia, kad jie keli draugai sededami darbe ir neturedami ka veikti sugalvojo uzsiregistruotu tam puslapyje siaip sau. Nu, "po prikolu" taip sakant.

Ir dabar taip realiai pagalvojus, tai jis, is tiesu, miekur po darbo neuztrukdavo, jokiu itartinu skambuciu, jokiu sms. Nieko itartino. Ir, kaip jau minejau anksciau, musu santykiai visiskai nebuvo pasikeite. Gal jis ir tiesa sako. Gal tai vyrams yra visai priimtina pasedeti tokiuose saituose del pramogos.

Tai va, savaitgaliui buvo palikes mane viena, nes as taip norejau. Bet laiko liudeti neturejau, nes sesuo atveze man padabot savo dvi mergaites

Tai va, taip konkreciai nieko ir nenusprendem. Sutarem pabut siek tiek atskirai.

Gal ir per silpna esu.

Rusnyte, o kodel jis sitos versijos negalejo papasakoti pirmaji vakara? Jei jau taip nekalta, tai ko tada reikejo issidirbineti?
Beje, kas uz vakariene mokejo?
Beje, kas uz vakariene mokejo?

Visgi as nemaciau ir nematau rimto preteksto, del ko reiktu Rusnytei palikti dieda. Susitaikykit ir gyvenkit sau laimingi
As cia kaip tas katinas Leopoldas "rebjata, davaite zhit druzhno"

As cia kaip tas katinas Leopoldas "rebjata, davaite zhit druzhno"

Pritariu Smurkai, juk reikia truputį pagalvot ką ir kaip papasakot, o kol buvo "galvojama" gelbėjo puolimo taktika

Ir as pritariu Smurkai,nes jei taip butu is tiesu jis nebutu kaltines Rusnytes,juk is karto galejo viska papasakoti.Rusnyte,juk jis tave zemino ir kaltino,jei su juo liksi gali vel nudegti,bet tai jau tavo pasirinkimas.
Sekmes!
Sekmes!
Is tiesu, visa tai, ka mes cia skaiteme buvo tik jos versija. Vat as irgi buvau nusistaciusi pries jos dieda, bet kazkaip savaitgali pietaudama su savo vaikinu, uzklidziau sia tema.Buvo idomu, vat kaip vyras paziuretu i visus siuos dalykus.
O jis katastrofos jokios neizvelge...kaltinti neistikimybe nera pagrindo...o jo elgesys isvydus jo laiskucius...gynybine reakcija....mane snypineja! Vobla
......geda ir t.t.........
Saunu, kad vistik tokioje situacijoje...radote laiko, noro paklabeti pa dusam!
O jis katastrofos jokios neizvelge...kaltinti neistikimybe nera pagrindo...o jo elgesys isvydus jo laiskucius...gynybine reakcija....mane snypineja! Vobla

Saunu, kad vistik tokioje situacijoje...radote laiko, noro paklabeti pa dusam!

QUOTE (Tushka @ 2004 11 15, 09:38) |
Pritariu Smurkai, juk reikia truputį pagalvot ką ir kaip papasakot, o kol buvo "galvojama" gelbėjo puolimo taktika ![]() |
Lengviausia "apkakot" kita zmogu.