Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

QUOTE (Mute @ 2004 11 13, 21:07)
Smurka - wink.gif , nu bet gi dabar jokiu apgailestavimu , a? laugh.gif

Tu cia ka turejai galvoje? Tema ar savo nika? laugh.gif
Atsakyti
n, nezinau, rusnyte, kuo toliau paskaitau, tuo baisiau. manau, jei toliau su tokiu nenormaliu liksi, tai jau kaltink pati save. suprantu, kad yra sunku issiskirti, bet ir gyvent su tokia nelaime pasoneje.
gal kam ir tas mokejimas uz savo daiktus atrodo normalus, man tai visiskas briedas. mes abu su vyru dirbam, pinigus leidziam be kazkokio isankstinio modelio, kada ir kas uz ka mokes. na, bet jei jau taviskis isskaiciuoja uz alwaysus, tai viena gal ir uz seksa pasiprasys susimoket.
is vis nesuprantu, kaip su tokiu durnium gyventi galima.
sorry, uz labai atvira nuomone, bet man atrodo, kad jis tave ne kiek nemyli, o tik buna su tavim ir ieskosi geresnes partijos, o kai suras, tai jau jis tau pasakys ate. o dabar kaip tik tavo proga. spresti tau
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 11 14, 09:39)
Tu cia ka turejai galvoje? Tema ar savo nika? laugh.gif

As apie tas forumietes, kur ismete kiaulina laugh.gif laugh.gif laugh.gif
A del niko tai irgi- a gerai daba? Cia ne i tema, bet kai nuejau i meetuka ir reikejo prisistatyti, tai liezuvis apsiverte sumurmeti "mute", nu tai kas man beliko.... doh.gif
Atsakyti
Nu ir kaip Rusnye? Kuo viskas baigesi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Astra @ 2004 11 14, 09:18)
Tai kuo gi baigesi visa si istorija,Rusnyte?

Na, istorija dar nesibaige. Buvom susitike pavakarieniauti, pasikalbejom "po dusam", be jokiu pykciu ir isteriju. Jo versija tokia, kad jie keli draugai sededami darbe ir neturedami ka veikti sugalvojo uzsiregistruotu tam puslapyje siaip sau. Nu, "po prikolu" taip sakant. g.gif Registracija ten yra nemokama. Tik veliau papraso susimoketi. Zodziu, naudojosi jis tuo saitu tol, kol tai buvo nemokama (gal kokias pora savaiciu). Na, is tiesu, taip ir buvo, pati maciau tam puslpyje, kad susirasinejimas baigesi jau seniai. huh.gif Tai va, jo zodziais, tai tebuvo is neturejimo ka veikti. dry.gif Ir jis jauciasi kaltas, kad mane taip iskaudino, bet, is tiesu, tai manes jis neisdave ir neistikimas man nebuvo. dry.gif
Ir dabar taip realiai pagalvojus, tai jis, is tiesu, miekur po darbo neuztrukdavo, jokiu itartinu skambuciu, jokiu sms. Nieko itartino. Ir, kaip jau minejau anksciau, musu santykiai visiskai nebuvo pasikeite. Gal jis ir tiesa sako. Gal tai vyrams yra visai priimtina pasedeti tokiuose saituose del pramogos. g.gif
Tai va, savaitgaliui buvo palikes mane viena, nes as taip norejau. Bet laiko liudeti neturejau, nes sesuo atveze man padabot savo dvi mergaites rolleyes.gif .

Tai va, taip konkreciai nieko ir nenusprendem. Sutarem pabut siek tiek atskirai. g.gif

Gal ir per silpna esu. dry.gif
Atsakyti
Rusnyte, o kodel jis sitos versijos negalejo papasakoti pirmaji vakara? Jei jau taip nekalta, tai ko tada reikejo issidirbineti?

Beje, kas uz vakariene mokejo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE (PaneleKiausiniene @ 2004 11 15, 09:27)
Rusnyte, o kodel jis sitos versijos negalejo papasakoti pirmaji vakara?

Todel, kad pirmaji vakara ji dar nebuvo sugalvota laugh.gif

Atsiprasau uz cinizma tongue.gif
Atsakyti
Visgi as nemaciau ir nematau rimto preteksto, del ko reiktu Rusnytei palikti dieda. Susitaikykit ir gyvenkit sau laimingi thumbup.gif

As cia kaip tas katinas Leopoldas "rebjata, davaite zhit druzhno" tongue.gif
Atsakyti
Pritariu Smurkai, juk reikia truputį pagalvot ką ir kaip papasakot, o kol buvo "galvojama" gelbėjo puolimo taktika blink.gif
Atsakyti
Ir as pritariu Smurkai,nes jei taip butu is tiesu jis nebutu kaltines Rusnytes,juk is karto galejo viska papasakoti.Rusnyte,juk jis tave zemino ir kaltino,jei su juo liksi gali vel nudegti,bet tai jau tavo pasirinkimas.
Sekmes!
Atsakyti
Is tiesu, visa tai, ka mes cia skaiteme buvo tik jos versija. Vat as irgi buvau nusistaciusi pries jos dieda, bet kazkaip savaitgali pietaudama su savo vaikinu, uzklidziau sia tema.Buvo idomu, vat kaip vyras paziuretu i visus siuos dalykus.
O jis katastrofos jokios neizvelge...kaltinti neistikimybe nera pagrindo...o jo elgesys isvydus jo laiskucius...gynybine reakcija....mane snypineja! Vobla sad.gif ......geda ir t.t.........
Saunu, kad vistik tokioje situacijoje...radote laiko, noro paklabeti pa dusam! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Tushka @ 2004 11 15, 09:38)
Pritariu Smurkai, juk reikia truputį pagalvot ką ir kaip papasakot, o kol buvo "galvojama" gelbėjo puolimo taktika blink.gif

Lengviausia "apkakot" kita zmogu. laugh.gif O jei jis ir sako tiesa, kas gi juo patikes g.gif nebent Rusnyte wink.gif
Atsakyti