Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

Norejau dar karta visoms padekoti, kad issaket cia savo nuomones ir palaiket mane! wink.gif Atsiprasau, jei uzkroviau savas problemas jums ant galvos, bet, is tiesu, jus visos man labai padejot! Aciu aciu aciu! heart.gif Ir gero visoms savaitgalio! rolleyes.gif
Atsakyti
o vakariene geraiii, tik ziurek, kad nenunuodytu (juokauju) cool.gif .
Nu bet tas mokejimas atskirai, tai is viso kazkokia nesamone 9 metai kartu, o mokat atskirai mad.gif tai kas cia nei "kadras", nei vyras teisetas. as toki kadra irgi turejau kazkada, tai lyg ir kartu gyvenom, bet kai grizdavom is parduotuves, tai jis man liepdavo uz visokius jogurtus ir alvaisus, nu tipo, ka pirkau ir valgysiu ir naudosiu tik as, susimoketi, tai as is proto eidavau del tokiu sudu. nu o po to dar ir boba su vaiku susirado ir mane kinul sad.gif ai bet nieko, blioviau, aisku, galvojau, kad jau visoks geriausias pasulyje buvo ir pan. ale nieko, turiu kita, jau kaip ir teiseta dieda, su savais priciudais, ale gerai sutariam (tfu, tfu) ir vaika savo auginam biggrin.gif cia kokis tai nukrypimas nuo temos gavosi...
tu ziurek gal tau siandie pasipirs del sventos ramybes, ot bus pirmadieni man ka paskaitaliot, sekmes, buk protinga clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE (smarki @ 2004 11 12, 15:01)

tu ziurek gal tau siandie pasipirs del sventos ramybes, ot bus pirmadieni man ka paskaitaliot, sekmes, buk protinga clap_1.gif

Tai, kad jis jau pasipirses senu senovei...jau ir pareiskimai buvo nunesti. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 12, 14:34)

O mano "brangiausias" katik apsireiske ir kviecia vakare mane pavakarieniauti! (uz vakariene vel turbut atskirai moketume) g.gif

ooo...tai laukia rimtas pokalbis. wink.gif O kad mokesit kiekvienas uzh save- tai nieko chia blogo...smile.gif pagalvok, kad blogiau butu jei tau reiketu sumoketi ir uzh ji... smile.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Tylene @ 2004 11 12, 15:25)
O kad mokesit kiekvienas uzh save- tai nieko chia blogo...smile.gif pagalvok, kad blogiau butu jei tau reiketu sumoketi ir uzh ji... smile.gif wink.gif

Man tai kazkaip keista, gyvent kartu, moket atskirai. g.gif
Atsakyti
istryniau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilione: 12 lapkričio 2004 - 15:45
QUOTE (Vilione @ 2004 11 12, 15:41)
istryniau

Ir gerai padarei tongue.gif
Atsakyti
Rusnyte, tau pasiseke, kad pagaliau trenke tas perkunas is giedro dangaus smile.gif O tai ir butum buvusi toliau dar metu metus mulkinama. Man tas faktas, kad jis uzsiregistravo tame xxx puslapyje ir susirasinejo, o gal ir susitiko su kita mergina, ne toks baisus. Baisiausia, kad jis apsimetinejo, vaidino tyruoli pries tave, prisiekinejo meile, kad viskas buvo dirbtina. Turbut nebeliko jo jokiu jausmu tau, gyvena kartu, nes gera naudotis tavo gerbuviu. Nesileisk uzliuliuojama jo graziu kalbu, jei jis stengsis islaikyt tave, tai bus tik del patogumo. Esi sauni, protinga mergina, nesi verta ilgiau kankintis su apsimeteliu!
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 12, 15:34)
Man tai kazkaip keista, gyvent kartu, moket atskirai. g.gif

o tai jei jis moketu uzh viska- tai butu nekeista? g.gif aishku jei detumet i bendra "katila" pinigus-tai savaime suprantama kad ir moketumet ish ju....o dabar kiekvienas savo alga gaunat- tai kodel gi vienas kazhkuris turi uzh abu moket? Kai taip tai visur garsiai shaukiama- "MES MOTERYS..."LYGIOS TEISES"....o kai jau moket- tai vyras turi.... ar ne taip ka nors supratau?
Atsakyti
QUOTE (Tylene @ 2004 11 12, 22:26)
o tai jei jis moketu uzh viska- tai butu nekeista? g.gif aishku jei detumet i bendra "katila" pinigus-tai savaime suprantama kad ir moketumet ish ju....o dabar kiekvienas savo alga gaunat- tai kodel gi vienas kazhkuris turi uzh abu moket? Kai taip tai visur garsiai shaukiama- "MES MOTERYS..."LYGIOS TEISES"....o kai jau moket- tai vyras turi.... ar ne taip ka nors supratau?

nea, man rodos esme tame, butent tame, kad atskiri pinigai... man tai keista - viskas kartu, bet pinigai atskirai... ka as zinau,... suprantu, kai kazkiek sau pasilieka kiekvienas, bet mano manymu seimoj (kadangi tai yra zmoniu sajunga) turi buti bendras katilas... o cia zmones desimtmeti kartu ir kiekvienam uz ssave moketi kavinej? nu jau atleiskit... as tai nejaukiai jausciausi....
Atsakyti
Matyt dar ne laikas. Istikruju esi jam per daug gera. Tu negalejai ismesti jo iskarto, negalejai, nes tau atrodo, kad tai kiauliska is tavo puses. Jis irgi taip galvoja, nes zino (dabar tai tikrai), kad tu taip nepadarysi, todel visa ta laiko tarpa jo galveleje brendo planai, ka jis darys, jei bus taip, ka jei bus taip, bet aisku geriausia iseitis, tokio tipo vyrui, pastatyti kiaules akis ir kuo labiau ignoruoti, kuo maziau aiskintis, nesiginti, pulti ir stengtis islikti ant paklodes, kuri dabar purtoma. Jei isliks, reiskia galima gyvuoti toliau, tik dabar jau bus atsargesnis (na kam tie nemalonumai, stresas?)
Matyt tokia esi, tu gera, daug gali istverti, tik dabar labai bus gaila saves, kuo toliau tuo labiau. Gali buti taip, kad manysi "na kodel tada nepadariau to, abar butu kitaip) Taciau mes pasirenkam patys kiek galim tverti. Tai va, jei ka, rasyk, padesiu.
Smurka - wink.gif , nu bet gi dabar jokiu apgailestavimu , a? laugh.gif
Atsakyti
Tai kuo gi baigesi visa si istorija,Rusnyte?
Atsakyti