Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

Visada sunku priimti toki ryztinga sprendima.Baugina nezinia,vienatve,pagaliau su tam zmogui jauti bent jau prisirisima ir zinai,kad jam isejus gyvenimas keisis.Rusnyte,nuosirdziai tau patariu,mokykis is svetimu klaidu,net antraip teks mokytis is savu. Gal as labai kategoriska,bet paskaicius visa sia tema,tikrai susidaro ispudis,kad Tau ateities su juo nera,bent jau tokios ateities,kokios pati noretum ir esi verta... g.gif .
Atsakyti
QUOTE (Moteris @ 2004 11 12, 13:39)
Tie bajeriai praeina ne su visais vyrais.... O Rusnytes butent toks ir yra (bent jau kiek matosi is aprasytos jos reakcijos).... Rastu jis jos laiska, rasyta kokiam bernui, man rodos, net nediskutuotu su ja, o pamuojuotu rankele, ir liktu ji kalta, o jis vargsas vyras su sventojo aureole.
Ir nepiktos mes.... Tiesiog is salies geriau matyti. Ir esme ne tame paciame fakte, kad jis internetu su kazkuo bendravo, o tai, kad jis tame nemato NIEKO BLOGO... mad.gif

na koks yra Rusnytes vyras, zhino ji pati..galbut dar artimos drauges...bet tikrai ne mes. wink.gif Ir ka darytu rades jos laishka- taip pat negalim pasakyti.... g.gif
O gal jis tikrai nemato nieko blogo tame, kad bendravo internete? Taigi ne viena forumiete kitose temose yra rashiusi, kad neskaito meiluzhiu partnerio su kuriuo bendrauja inetu. g.gif
Nors man Rusnyte atrodo labai stipri moteris, ir pati priims jos manymu tinkanti sprendima.....tad mergytes, nesikarschiuokit ir nepulkit sekti ir tikrinti savo vyreliu... smile.gif wink.gif o, kad duodat patarimu- tai yra labai gerai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE (PaneleKiausiniene @ 2004 11 12, 13:51)
Saunuole. Tau jo gaila ar ka? Sutvarkyk ji siandien ir varyk su drauge prie juros

Net nezinau, ko man gaila. blink.gif O jura man tikrai nepades cia, nes prie jos uzaugau. wink.gif Man turbut reikia gero spyrio i uzpakali, kaip cia kazkuri jau minejo! biggrin.gif
Atsakyti
Aš manau taip: jokie pamokymai ir patarimai nepadės. Retas kuris žmogus mokosi iš svetimų klaidų. Paprastai daro tas pačias, bet užtat savo. laugh.gif Kaip jau minėjau, gyventi reikės jai. Ką ji benuspręstų. wink.gif Nes tik ji žino, kaip ten viskas yra iš tikrųjų g.gif
Atsakyti
QUOTE (PaneleKiausiniene @ 2004 11 12, 13:51)
Saunuole. Tau jo gaila ar ka? Sutvarkyk ji siandien ir varyk su drauge prie juros

Net nezinau, ko man gaila. blink.gif O jura man tikrai nepades cia, nes prie jos uzaugau. wink.gif Man turbut reikia gero spyrio i uzpakali, kaip cia kazkuri jau minejo! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 12, 13:55)

SOS gal kas nori ispirt Rusnytei i uzpakali? biggrin.gif biggrin.gif manyciau daugiau norinciu atsirastu tavo diedui ispirt, jei jei jau pati prasosi g.gif g.gif wink.gif tai gal kas pades g.gif laugh.gif laugh.gif
(Jei rimtai, tai man to spyrio, tikriausiai, tokioj situacijoj irgi reiketu wink.gif )
Atsakyti
as pasiulyciau palaukti. kol viena diena tvirtai zinosi : viskas, taip daugiau nebegaliu, dabar apsisuksiu 180 kampu ir eisiu gyvenimo keliu be to zmogaus.
Kai ateis toks momentas, tikrai nesigailesi savo sprendimo
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 12, 13:56)
Man turbut reikia gero spyrio i uzpakali, kaip cia kazkuri jau minejo! biggrin.gif

Aha as tau ir minejau ji laugh.gif

Nu va o jus visos cia verket, kad izedineju Rusnyte laugh.gif pati gi prasosi dirzo laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Merida @ 2004 11 12, 14:16)
as pasiulyciau palaukti. kol viena diena tvirtai zinosi : viskas, taip daugiau nebegaliu, dabar apsisuksiu 180 kampu ir eisiu gyvenimo keliu be to zmogaus.
Kai ateis toks momentas, tikrai nesigailesi savo sprendimo

Taip, palaukti, kol tai pasikarrtos, trecia, penkta, ...niolikta syki...? Kai tau bus koki 35, ir turesi du vaikus? Ir kai tas vyras, kuris is tikruju ir yra tau skirtasis bus vedes ir nelaimnigas gyvens su savo zmona... Cia, aisku, yra isvedziojimai. Bet kai as pamastau, jei saviski buciau palikusi iskart, kai supratau, is kokio molio jis drebtas, turbut buciau siandien zymiai laimingesne.... Ir gal ne vienisha....
Zinoma, cia tik Rusnyte gali priimti teisinga sprendima. Ir as pilnai suprasiu, jei ji liks su juo.... Nubraukti viska nezmoniskai sunku. Ir jei tau reikia, kad kas nors ispirtu tau i uzpakali, mielai tai padaryciau tongue.gif
Atsakyti
Vat butu man daves kas gera spyri i shikna, gal negaileciau dabar 10 kartu praleistu metu,ir kaip Moteris sake,palikta jau su 2 vaikais ant trisdesimtmecio slenkscio,nes spirti reikejo jau praktishkai po kokiu 3 metu laugh.gif .Cia siaip,ne i tema...
O Rusnyte,manau nuspres teisingai,kaip jai toliau tvarkytis savo gyvenima wink.gif.
Atsakyti
QUOTE (Moteris @ 2004 11 12, 14:25)
Ir jei tau reikia, kad kas nors ispirtu tau i uzpakali, mielai tai padaryciau tongue.gif

Oho, kiek norinciu atsirado!!! laugh.gif Cia jau kvepia konkurencija... tongue.gif Aciu Dievui, kad dar galiu juoktis. wink.gif

O mano "brangiausias" katik apsireiske ir kviecia vakare mane pavakarieniauti! (uz vakariene vel turbut atskirai moketume) g.gif
Atsakyti
kol buvom nevede irgi kiekvienas uz save mokedavomes. dabar -paeiliui arba kuris pinigu turi, tas ir moka. Kad biudzetai atskiri dar ne rodiklis, kad jau viskas blogai.
matai, Rusnyte, jis nori pasikalbet prie vakarienes. tikekimes bus prieita ir iki kompromiso.
Moteris, bet uztat siandien tu nesigaili ji palikusi, ar ne taip? o palikusi praejus 3 metams gal gailetumeis, nes galvotum jog paskubejai.
o jei vyras vedes ir nesiskiria, vadinasi jis ne tau skirtasis.kad ir kaip kartais tai buna sunku pripazint.
Atsakyti