QUOTE (Summer @ 2004 11 16, 14:39) |
Neįsižeisk, bet negaliu susilaikyti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

QUOTE (Summer @ 2004 11 16, 14:39) |
Neįsižeisk, bet negaliu susilaikyti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nelabai supratau prie ko cia tavo pastaba...

Bet niekaip nesuprantu is kur pas tave tiek pykcio??? Juk tu musu net nepazisti, net neisivaizduoji kas mes per zmones, tai kaip gali cia tokias pastabas reikst???

Net, jeigu jis ir virstu Ponu Tobulybe, tai taves ABSOLIUCIAI neliestu!!!

O gal tai tiesiog kalba tavo pacios karti patirtis...

skaiciau skaiciau... idomu buvo.. pasisakiau...
bet.. kazkodel maniau kad cia ne tie internetiniai susirasinejimai esme
o klydau... maniau jie tik paskutinis lasas,... keista.. bet ko gi cia rietis? moteros! juk zmogus pats renkasi savo laime
jei RUsnytei gerai su savo vyru, tai koks skirtumas
gal 5 gal 10 metu dar gyvens.. juk tai jos gyvenimas 
MANO ASMENINE NUOMONE, tik nepykit, bet to vyro portretas kuri is pradziu pristate Rusnyte primine DIDELI trana ne kitaip

MANO ASMENINE NUOMONE, tik nepykit, bet to vyro portretas kuri is pradziu pristate Rusnyte primine DIDELI trana ne kitaip

Visiskai pritariu ir Smurkai ir Moteriai
Kazkuriu poziuriu: nesvarbu, kad zemina, kad reikia ieskoti, tyrineti, knaisiotis ir t.t, o tiksliau saves negerbti, bet laikykimes isikibusios kaip erkes. Zema.....

Kazkuriu poziuriu: nesvarbu, kad zemina, kad reikia ieskoti, tyrineti, knaisiotis ir t.t, o tiksliau saves negerbti, bet laikykimes isikibusios kaip erkes. Zema.....
QUOTE (Smurka @ 2004 11 16, 14:41) |
Va, isstojo visazine teisuole Tylene- Reksnene (siulau keist nika) ir pasake. O dabar as pasakysiu. Jei ne siandien ir ne rytoj, bet Rusnyte issiskirs su savo diedu. Paminesit mano zodi. |

O tai ash matyt busiu kazhka svarbaus praleidus?!

Sorry, Smurka, bet esi labai kategorishka....kai tu rashai savo "uzhtikrinta" nuomone, ash nevadinu taves visazhine, nors butent tokia tu ir dediesi prognozuodama zhmonems ateiti....

QUOTE (Tylene @ 2004 11 16, 14:59) |
1.![]() ![]() ![]() ![]() 2. ![]() ![]() ![]() ![]() 3. o del savo vyro nenumatai kaip bus? ar liksi su juo ar su jaunuoju zhaviuoju turku? ![]() ![]() |
1. Kitas siulymas - uzsinorek pati to greiciau

2. kartais aiskiarege, kartais bureja. Siuo atveju aiskiarege

3. Numatau. Ar labai nori zinoti?
QUOTE (Smurka @ 2004 11 16, 15:00) | ||
Man irgi visiskai dzin. Bet liezuvis (siu oatveju pirstukai) nesusilaiko nepaprognozave. ![]() |
Smurkel, gal ir tau vertėtų nicką pasikeisti- amžina avinų avino žmona.

Šiaip jau

QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 16, 14:54) |
Nelabai supratau prie ko cia tavo pastaba... ![]() ![]() Bet niekaip nesuprantu is kur pas tave tiek pykcio??? Juk tu musu net nepazisti, net neisivaizduoji kas mes per zmones, tai kaip gali cia tokias pastabas reikst??? ![]() Net, jeigu jis ir virstu Ponu Tobulybe, tai taves ABSOLIUCIAI neliestu!!! ![]() O gal tai tiesiog kalba tavo pacios karti patirtis... ![]() |

O tavo pono, net jei primygtinai siūlytum, nė už ką neimčiau

P.S. Moteros, atsargiai, kaip jau ir minėjau, prasidėjo paskutinė stadija - gynyba

P.P.S. Rusnyte,