Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 16, 14:12)
Tai, kad, manau tie uzrozinti akiniai buna tik pacioj draugystes pradzioj. g.gif PO 9 bendravimo metu vargu ar taip jau gali buti... wink.gif

GALI. Akiniai gali nukristi ir po 15 metu. KAs tada? Tu su vyru issiskiri, o kencia vaikai.
Atsakyti
QUOTE (Summer @ 2004 11 16, 14:39)
Neįsižeisk, bet negaliu susilaikyti laugh.gif laugh.gif laugh.gif Mes čia vis dar apie tą patį vyrą kalbam? Aš laukiu, kada gi tas ponas Y virs Ponu Tobulybe laugh.gif laugh.gif laugh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Viskas eina butent link to smile.gif Rusnyte, buk gera, perskaityk savo pacios postus... Negali gi buti, kad vienas ir tas pats zmogus taip skirtingai nupiesiamas vieno ir to pacio zmogaus 5 dienu laikotarpyje.... Sorry.... Bet netgi darosi juokinga tongue.gif Siek tiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE (Summer @ 2004 11 16, 14:39)
Neįsižeisk, bet negaliu susilaikyti laugh.gif laugh.gif laugh.gif Mes čia vis dar apie tą patį vyrą kalbam? Aš laukiu, kada gi tas ponas Y virs Ponu Tobulybe laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Nelabai supratau prie ko cia tavo pastaba... g.gif Ar as kada nors sakiau, kad jis yra ar bus tobulas??? doh.gif As ir pati toli grazu nuo tobulybes.

Bet niekaip nesuprantu is kur pas tave tiek pykcio??? Juk tu musu net nepazisti, net neisivaizduoji kas mes per zmones, tai kaip gali cia tokias pastabas reikst??? blink.gif

Net, jeigu jis ir virstu Ponu Tobulybe, tai taves ABSOLIUCIAI neliestu!!! tongue.gif

O gal tai tiesiog kalba tavo pacios karti patirtis... g.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 11 16, 14:43)
GALI. Akiniai gali nukristi ir po 15 metu. KAs tada? Tu su vyru issiskiri, o kencia vaikai.

Taip, gali, jei visus tuos 15 metu ir nesiojai tuos rozinius akinius... wink.gif
Atsakyti
skaiciau skaiciau... idomu buvo.. pasisakiau... g.gif bet.. kazkodel maniau kad cia ne tie internetiniai susirasinejimai esme g.gif o klydau... maniau jie tik paskutinis lasas,... keista.. bet ko gi cia rietis? moteros! juk zmogus pats renkasi savo laime smile.gif jei RUsnytei gerai su savo vyru, tai koks skirtumas smile.gif gal 5 gal 10 metu dar gyvens.. juk tai jos gyvenimas smile.gif
MANO ASMENINE NUOMONE, tik nepykit, bet to vyro portretas kuri is pradziu pristate Rusnyte primine DIDELI trana ne kitaip cool.gif
Atsakyti
Visiskai pritariu ir Smurkai ir Moteriai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kazkuriu poziuriu: nesvarbu, kad zemina, kad reikia ieskoti, tyrineti, knaisiotis ir t.t, o tiksliau saves negerbti, bet laikykimes isikibusios kaip erkes. Zema.....
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 11 16, 14:41)
Va, isstojo visazine teisuole Tylene- Reksnene (siulau keist nika) ir pasake.

O dabar as pasakysiu. Jei ne siandien ir ne rytoj, bet Rusnyte issiskirs su savo diedu. Paminesit mano zodi.

tongue.gif tongue.gif laugh.gif nika pasikeisiu kai pati to uzhsimanysiu....bet achiu uzh pasiulyma, smurkele..wink.gif

O tai ash matyt busiu kazhka svarbaus praleidus?! g.gif g.gif Smurka, tu esi aishkiarege ar bureja? g.gif rolleyes.gif o del savo vyro nenumatai kaip bus? ar liksi su juo ar su jaunuoju zhaviuoju turku? g.gif wink.gif

Sorry, Smurka, bet esi labai kategorishka....kai tu rashai savo "uzhtikrinta" nuomone, ash nevadinu taves visazhine, nors butent tokia tu ir dediesi prognozuodama zhmonems ateiti.... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 16 lapkričio 2004 - 15:15
QUOTE (Zhiema @ 2004 11 16, 14:57)
jei RUsnytei gerai su savo vyru, tai koks skirtumas smile.gif gal 5 gal 10 metu dar gyvens.. juk tai jos gyvenimas smile.gif

Man irgi visiskai dzin. Bet liezuvis (siu oatveju pirstukai) nesusilaiko nepaprognozave. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Tylene @ 2004 11 16, 14:59)
1.tongue.gif tongue.gif laugh.gif nika pasikeisiu kai pati to uzhsimanysiu....bet achiu uzh pasiulyma, smurkele..wink.gif

2. g.gif g.gif Smurka, tu esi aishkiarege ar bureja? g.gif rolleyes.gif

3. o del savo vyro nenumatai kaip bus? ar liksi su juo ar su jaunuoju zhaviuoju turku? g.gif wink.gif

1. Kitas siulymas - uzsinorek pati to greiciau wink.gif
2. kartais aiskiarege, kartais bureja. Siuo atveju aiskiarege tongue.gif
3. Numatau. Ar labai nori zinoti?
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 11 16, 15:00)
QUOTE (Zhiema @ 2004 11 16, 14:57)
jei RUsnytei gerai su savo vyru, tai koks skirtumas smile.gif gal 5 gal 10 metu dar gyvens.. juk tai jos gyvenimas smile.gif

Man irgi visiskai dzin. Bet liezuvis (siu oatveju pirstukai) nesusilaiko nepaprognozave. tongue.gif

Smurkel, gal ir tau vertėtų nicką pasikeisti- amžina avinų avino žmona. laugh.gif

Šiaip jau 2.gif 2.gif 2.gif čia visiškas , bet labai juokinga. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 16, 14:54)
Nelabai supratau prie ko cia tavo pastaba... g.gif Ar as kada nors sakiau, kad jis yra ar bus tobulas??? doh.gif As ir pati toli grazu nuo tobulybes.

Bet niekaip nesuprantu is kur pas tave tiek pykcio??? Juk tu musu net nepazisti, net neisivaizduoji kas mes per zmones, tai kaip gali cia tokias pastabas reikst??? blink.gif

Net, jeigu jis ir virstu Ponu Tobulybe, tai taves ABSOLIUCIAI neliestu!!! tongue.gif

O gal tai tiesiog kalba tavo pacios karti patirtis... g.gif

000189.gif Mano rašliavą paaiškino Moteris: pasiskaityk savo pačios postus ir nuleisk garą wink.gif Brangioji, mane supykdyti gali vienas dalykas: jei kas nors bent piršteliu paliestų mano vaikus devil.gif bash.gif gun_bandana.gif O dėl jūsų - na nesusireikšmink - net neketinu žudyti savo nervų ląstelių tongue.gif O jei book.gif, ką esu šioje diskusijoje parašiusi, pamatysi, kad be reikalo čia man bandai draskyti akis tongue.gif laugh.gif
O tavo pono, net jei primygtinai siūlytum, nė už ką neimčiau nono.gif Turiu savo Poną Tobulybę wub.gif wub.gif

P.S. Moteros, atsargiai, kaip jau ir minėjau, prasidėjo paskutinė stadija - gynyba box.gif Pastebėjote daugiskaitą: "Mūsų nepažįsti", "mes žmonės" laugh.gif
P.P.S. Rusnyte, biggrin.gif , pyktis grožiui kenkia tongue.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 11 16, 15:19)
Smurkel, gal ir tau vertėtų nicką pasikeisti- amžina avinų avino žmona. laugh.gif

norge, ar nieko nepraleidai? Viska perskaitei? wink.gif
Atsakyti