Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

Nu ka, buvau "Figaro", susitvarkiau antakius - padaze, pakoregavo, dar + blakstienas daziau. Numaniau, kad pigiai nekainuos, bet... Sumokejau 30Lt doh.gif Bet patvarke tikrai graziai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 12 07, 18:45)
Nu ka, buvau "Figaro", susitvarkiau antakius - padaze, pakoregavo, dar + blakstienas daziau. Numaniau, kad pigiai nekainuos, bet... Sumokejau 30Lt doh.gif Bet patvarke tikrai graziai thumbup.gif

Labai normali kaina.
Atsakyti
QUOTE(ryza @ 2005 12 07, 18:25)
Labai normali kaina.

KAs uzdirba milijonus tai aisku normali tongue.gif
Atsakyti
as antakius pesioju pati ir kasdien paryskinu piestuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2005 12 07, 18:29)
KAs uzdirba milijonus tai aisku normali tongue.gif

drinks_cheers.gif
kitakart eisiu kur nors kitur - per didele prabanga tiek moketi blush2.gif Bet kai bus kokia proga, tai butinai ten sugrisiu - tikiu, kad nenuvils mirksiukas.gif
O siaip man labai patinka kai nereikia nuvalyti tuso pries einant miegoti, nes tikrai tingiu blush2.gif O ir rytais dazytis nereikia, be to nebaisus nei lietus nei sniegas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 12 07, 17:45)

Už visa tai sumoku...9 Lt Kažkada vyras užvarė ten nusikirpti. Tikrai neįmantriai, 1 numeriu. Sumokėjo ...30 Lt. Dabar kerpasi už 6 Lt ir labai džiaugiasi. Nukerpa taip pat, kaip ir Figaro. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa @ 2005 12 07, 18:51)
Už visa tai sumoku...9 Lt Kažkada vyras užvarė ten nusikirpti. Tikrai neįmantriai, 1 numeriu. Sumokėjo ...30 Lt. Dabar kerpasi už 6 Lt ir labai džiaugiasi. Nukerpa taip pat, kaip ir Figaro. rolleyes.gif

O tu kur tvarkaisi? Tik jei pasiluose, tai man nelabai patogu g.gif Bet vis tiek parasyk ax.gif
Atsakyti
As irgi antakius raviu pati, karta i savaite-dvi nusidazau chemiskai (Londos dazais, skirtais profesionaliam naudojimui, bet "sueina" ir namuose doh.gif ), o kiek pablukus spalvai siek tiek paryskinu piestuku, kuri islyginu kitam piestuko gale esancia kempinele thumbup.gif
Atsakyti
O kur galima nusipirkti antakiams chemiskai dazyti dazu? Ir kiek mazdaug kainuotu? Nusibodo jau man cia Vln. isbandineti, o i gimta miesteli retai kada sugriztu ( ten turiu thumbup.gif kosmetologe)
Atsakyti
Geras klausimas g.gif As pirkau tai tokioje nedideleje parduotuveje, Kaune. Kestucio ir Mickeviciaus gatviu sankryza. Kaina apie 8-12 litu. Kiekis toks, kad uzteks visam gyvenimui doh.gif
Atsakyti
Vargau vargau,kol netekau kantrybes ir pasidariau antakiu permanentini makijaza. thumbup.gif
Atsakyti
Leja30, o kaip tas permanentinis? Kiek kainavo, kur dareisi? Ar nereikejo darytis korekciju? Ir ar naturaliai atrodo?
Nes teko bendrauti su viena panele, pasidariusia permanentini, tai labai ryskiai ir nenaturaliai atrodo schmoll.gif
Atsakyti